Отговори
Първата игра с предизвикателства от лоялната програма на BG-Mamma стартира!

Период: 07.01.2025 г. - 20.01.2025 г.

ЗВЕЗДЕН СТАРТ НА НОВАТА ГОДИНА ви дава допълнителни начини за печелене на звезди:

Pencil2 Попълнете анкетата относно вашите онлайн интереси ТУК.

Pencil2 Публикувайте нова тема във форума! Постарайте се тя да отговаря на тематиката на групата, да не дублира вече съществуващи теми, да бъде с достатъчно ясно заглавие и качествено съдържание на първия пост.

Pencil2 Публикувайте мнение в съществуваща тема, като се постараете то да е смислено, грамотно написано, с добронамерен тон и да съдържа актуална и полезна за останалите потребители информация.

С удвоен брой звезди ще бъдат награждавани полезните публикации в следните групи:
Домакински електроуреди, Компютри и черна техника, Мобилни устройства и комуникации, Фотография, Автомобили, Лични финанси, Депозити и спестяване, Кредити и лизинг, Застраховане, Бизнес, работа, професии, Любими занимания и арт, Рисуване и приложни изкуства, Шев, плетиво и бродерия.

Чрез общия брой натрупани звезди за периода на играта с предизвикателства ще участвате в класирането за BGM точки.
Водещите 1000 потребители в класацията ще участват в разпределението на награден фонд в размер на 500 000 BGM точки (5000 лв).

Пълните условия можете да прочетете ТУК.

Своите въпроси относно текущите предизвикателства можете да задавате в настоящата тема.

#BGMлоялнапрограма

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 16:21 от Лоялна програма

# 1
  • София
Предполагам отново всеки индивидуално ще бъде уведомяван дали и колко точки е спечелил?

# 2
Предполагам отново всеки индивидуално ще бъде уведомяван дали и колко точки е спечелил?

Да, в тази кампания с предизвикателства всеки поотделно ще бъде уведомен.
В бъдеще са планирани механизми за следене на ежедневния напредък в кампанията и класиране.

# 3
  • Другата България
Тема, пусната малко преди НГ в изброените подфоруми, брои ли се като участие? Blush

# 4

Да не би да има грешка в нулите? Водещите сто някак си по-добре ми звучи. Blush

# 5
  • София
За много години, бъдете здрави и успешни!
Благодаря на екипа на Бг мама, че разнообразяват ежедневието ни. Simple Smile

Аз май трябваше да изчакам старта на кампанията преди да пускам какво предстои за 2025 г. в голяма част от моите теми, амаа аз си имам мой си график, хаха, здраве да е.  

Успех на всички звездогонци! Simple Smile

# 6
Тема, пусната малко преди НГ в изброените подфоруми, брои ли се като участие? Blush

Ще се броят само звездите, натрупани в периода на предизвикателството. Но поддържането на темата и дискусията в нея активна през този период може да ви донесе добър набор звезди.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 18:05 от Лоялна програма

# 7

Да не би да има грешка в нулите? Водещите сто някак си по-добре ми звучи. Blush

Няма грешка Smiley

# 8
Пускането на тема задължително ли е? Някак е странно да пускаш тема само заради пускането, т.е. не, защото те интересува нещо, а, за да изпълниш условие....

# 9
  • Tezor Obliš
Пускането на тема задължително ли е? Някак е странно да пускаш тема само заради пускането, т.е. не, защото те интересува нещо, а, за да изпълниш условие....
Идеята е да се пусне смислена тема, а не просто да се изпълнява условие. Няма нищо задължително.

# 10
Няма нищо задължително. Това са различни начини за печелене на звезди, но не е необходимо да изпълнявате всички, а само тези, които ви допадат и имат смисъл за вас. За безсмислени/спам/дублиращи се теми и постове не се получават звезди (алгоритъмът ги отсява много успешно), така че е излишно да се влагат усилия в публикуване на такива.

# 11
Мисля, че модераторите ще се сдобият с доста работа да обединяват теми, които ще се дублират 😉

# 12
Дали след края на тази лоялна програма ще има срок за зануляване на спечелените точки?

# 13
Дали след края на тази лоялна програма ще има срок за зануляване на спечелените точки?

Да, след всяка кампания с предизвикателства ще има срок за прехрърляне на точките, след който те ще се зануляват. Този срок винаги ще бъде описан в общите условия на съответната кампания. За настоящата можете да го видите ТУК.

# 14
Добре описани правила, едва ли ще има въпроси, ако се прочетат.

Общи условия

Активация на акаунт