Отговори
# 45
Shu34, да, в бъдеще ще има възможност да се следят спечелените звезди:
В тази кампания няма да е видима тази информация. Първите 1000 ще видят директно своите BGM точки.
В бъдеще ще има възможност всеки да следи спечелените си звезди по време на кампания.

Извинявам се , че не съм се върнала назад!
Моя грешка. Благодаря много!

# 46
Shu34, да, работим именно по това в момента Blush
При следващи предизвикателства ще има възможност да следите напредъка си и спечелените звезди, както и класация, която да ви ориентира колко звезди имат останалите участници до момента.

# 47
Какво ли не правя но звездите са си все 0

# 48
Какво ли не правя но звездите са си все 0

Вероятно става въпрос за точките, звездите не се виждат...или поне аз не съм видяла някъде да са показани колко са. Също така, ако става въпрос за конкретната игра, когато тя приключи ще се раздават доколкото разбрах.

# 49
Villy6, няма как да видите звездите си към момента. Това, което виждате в портфейл са BGM точки. Техният брой ще се промени, ако сте сред топ 1000 потребители в кампанията. Детайлите са ясно описани в общите условия.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 18:56 от Лоялна програма

# 50
Това “награден фонд в размер на 500 000 BGM точки (5000 лв).” на човек или разпределени между тези 1000 печеливши?

# 51
  • Телиш/Плевен
Това “награден фонд в размер на 500 000 BGM точки (5000 лв).” на човек или разпределени между тези 1000 печеливши?
В общите условия е описано:
1 бр. Печеливш:   5000 BGM точки, равняващи се на 50 лева;
1 бр. Печеливш:   4500 BGM точки, равняващи се на 45 лева;
1 бр. Печеливш:   4000 BGM точки, равняващи се на 40  лева;
47 бр. Печеливши:   1926 BGM точки, равняващи се на 19,26 лева;
150 бр. Печеливши:   700 BGM точки, равняващи се на 7 лева;
200 бр. Печеливши:   500 BGM точки, равняващи се на 5 лева;
600 бр. Печеливши:   318 BGM точки, равняващи се на 3,18 лева;

# 52
  • София
Разпределени - ето как
Получаване на Награда
2.1. Печелившите, определени съгласно правилата на т. 1.7 от раздел I на настоящите Общи условия, класирани низходящо по брой спечелени звезди по време на Играта, в срок до 5 дни, след приключване на Играта, ще получат “Награда”, както следва:
1 бр. Печеливш:   5000 BGM точки, равняващи се на 50 лева;
1 бр. Печеливш:   4500 BGM точки, равняващи се на 45 лева;
1 бр. Печеливш:   4000 BGM точки, равняващи се на 40  лева;
47 бр. Печеливши:   1926 BGM точки, равняващи се на 19,26 лева;
150 бр. Печеливши:   700 BGM точки, равняващи се на 7 лева;
200 бр. Печеливши:   500 BGM точки, равняващи се на 5 лева;
600 бр. Печеливши:   318 BGM точки,

# 53
Разпределени. 5000 лв на всеки 1000 души, малко невъзможно.

# 54
  • София
На всички, които попълнят анкетата ли се начисляват точки, защото аз все още не виждам такива в профила си? И друг въпрос имам - ще се дават точки само в изброените теми ли? И на всеки пост ли ще се начисляват или ще се избира на кои? Ако е второто, съответно, как точно ще се избират?

# 55
На всички, които попълнят анкетата ли се начисляват точки, защото аз все още не виждам такива в профила си? И друг въпрос имам - ще се дават точки само в изброените теми ли? И на всеки пост ли ще се начисляват или ще се избира на кои? Ако е второто, съответно, как точно ще се избират?

Определено повечето хора не правят разлика между точки и звезди, а мисля е добре обяснено.

За анкетата се дават звезди , а те не се виждат никъде (все още)! При достатъчно натрупани звезди ще се получат точки. Когато свърши всичко ако сте от печелившите и получите точки тогава те ща са видими в профила Ви.
Относно посочените теми и раздели, пак в условията е обяснено, че там просто се дава удвоен размер звезди, а не че в другите няма да се дава.

# 56
Абе, тези звезди нали са за рейтинг нивото. На базата на тях ще се вдига позицията на нивото.
Точките нали са за пари и е отделно от звездите.
Аз ли не съм разбрала пак правилно?

# 57
Абе, тези звезди нали са за рейтинг нивото. На базата на тях ще се вдига позицията на нивото.
Точките нали са за пари и е отделно от звездите.
Аз ли не съм разбрала пак правилно?

Правилно си разбрала, но сега в предизвикателството според техния спечелен брой през конкретното време, ще определят най-активните и вече на тях ще дадат точки.

# 58
А защо не се обмисли да се дават различен вид награди, които не се облагат? Не съм сигурна дали точките са точно парична награда, макар че се трансформират във ваучер за отстъпка, което също не е точно пари. Дали не е по-добре да се печелят някакви предметни награди с някакъв избор, примерно на първо място избор от три неща за 50 лв. Също така да не е с принос от звездите, понеже така се влиза в категорията за принос, не са късмет, а примерно от първите 100 потребителя да се печелят на случаен принцип тези места/награди. Така няма да се налага плащане на данък, който пък не се признава за разход на фирмата, стояща зад форума, тъй като е за сметка на физ.лица.
Може да се помисли в тази насока, понеже е голяма бумащина веднъж за фирмата, после и за хората. Дори и за 3 лв да се подава декларация, което си е разправия, колкото и да е улеснено.

# 59
Тоя вид награди май тепърва навлиза и ще става все по-популярен. И навсякъде наградите ще станат на този принцип - точки срещу тях пари и избор на ваучери.
Тези дни видях, още 2 приложения, които започват и те да работят на този принцип. Предизвикателства срещу изпълнението им трупаш точки, които после можеш да превърнеш в пари и да си вземеш някаква награда.

Още не мога да хвана къде е уловката и каква ще е сметката на компанията работеща по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт