Тествайте STINKNOT и кажете "сбогом" на миризливите крака!

• 2 013
  • 114
  •   2
Отговори
# 30
Много е неудобно и неловко, особено ако цял ден на работа  си бил обут и като се прибереш ........

# 31
Мъжът ми има този проблем.
Цял ден в работните обувки и после няма спасение. С удоволствие бих му предложила да пробва.

# 32
Като си на хижа и просто ти изнесат обувките навън Simple Smile не е забавно, но е разбираемо

# 33
След дълги разходки в планината, прибирайки се в хотелската стая маратонките започват да си показват уханието.  Бих пробвала STINKNOT

# 34
Работата на съпругат ми е задължително с обувки с метално бомбе. Миришат ужасно, особено когато работи на удължена смяна - отиват директно на балкона, но резултатът не е особено задоволителен. Котаракът ни вече не излиза на балкона, има фобия от миризмата.

# 35
Често се случва на мъжа ми след цял ден на работа с работните обувки, когато се прибере да настоявам по най-бързия начин да отива към банята, защото положението в доста ухаещо.

# 36
Кой е най-странният или забавен момент, когато сте усетили, че краката ви „говорят“ по-силно от думите?
Бившият ми мъж се натъкна на нашите( а ние пресни гаджета)  и те го канят да влезе и той не, не чак бяга. Като излязохме и сподели че не се е прибирал от работя и краката ужасно му миришат.
На сегашният ми мъж също и ползва всякаква козметика, препарати, мазила и нищо не помага Sad

# 37
Моите се старая да не изпадат в товя положение, но се е случвало гости да дойдат вкъщи и да се чудя как не се усещат.

# 38
Ами, то не беше забавен момент, но краката на гаджето на приятелка така "ухаеха", че ги молех да не се събуват у дома.

# 39
Забавно няма как да е, но сигурно на всеки се е случвало.

# 40
Мъжът ми има този проблем и не му е никак забавно когато отиде вечер да вземе детето ни от ясла и не може да си събуе работните обувки ,за да не припаднат всички деца ,учителки и родители от миризма .  Затова използва калцуни .

# 41
  • Елхово
Усещала съм миризма, когато обувам кофти обувки и се събуя вкъщи. Не е приятно!

# 42
Забавна случки имаме много с моя мъж. Прибира се един ден от работа, детето го посреща и казва: " Когато се приберем от вънка си мием ръцете, а ти тати и краката"🤣

# 43
Категорично нямам забавен момент! Но ми напомня на едни страхотни и наистина любоми обувки. С тях отидох у гаджето си. Умрях от срам! Сега си спомням с умиление за него ... и за обувките 😊

# 44
Имаме една случка в нас. Беше ни дошъл на гости един приятел на мъжа ми след работа. Все още с работни дрехи. Събува се влиза в нас, сяда на масата, а на нея сложена салата,ракия,мезета и се усеща един хубав аромат. Моят мъж казва абе я вари се измий в банята малко да се освежиш.

Общи условия

Активация на акаунт