Тествайте STINKNOT и кажете "сбогом" на миризливите крака!

• 1 051
  • 86
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Среща с гаджето в домашна обстановка ..... всичко вървеше чудесно — докато не си събух обувките. След минута той се усмихва и ми казва: „Харесвам те, но май и обувките ти имат мнение.“
Извода: Истинската любов се познава, когато човек не избяга, въпреки че ти миришат краката!

# 16
  • Велико Търново
Ами, няма как да споделя забавен момент, а по-скоро неловка стуация. Идва ни майстора за кухнята да взема точни размери. И на вратата е баси якия мъж - един строен, с потъмняла от слънцето кожа ( взе поръчката м.септември), небрежно брадясал и с едни хубави зелени очи... ехее, викам си мога да му дам всички размери... Да, но си сабу обувките и всичко беше до там.... поне запомних че е истински мъж Simple Smile

# 17
Никога няма да забравя случка от студентските ми години. Седим си ние на изпит в залата, а аз съм скипрена с току-що купени нови обувки от изкуствен набук. В един момент обаче усещам, че се разнася зловонна миризма. Вече знаех, че идва от новите ми обувки, но нямаше никаква възможност да си тръгна и да ги сменя. Само след малко колежка, седяща до мен, възкликна, че "на някой колега маратонките му много миришат". Потънах си в земята от срам. Все се надявах, че миризмата на новите ми обувки я усещам само аз Simple Smile Едвам дочаках да се прибера и захвърлих смрадливите обувки на боклука Simple Smile

# 18
Много неловко ми стана, когато отидохме на гости на свекърва ми и след 15 минути решихме да излизаме, но обувките ми бяха плувнали в препарат. Тя, не подозирайки, че ще излизаме, ги напръскала, но така жестоко, че след това направо "джваках" в обувките си Joy

# 19
  • София
Забавно не е изобщо. Дъщеря ми след цял ден прекаран в училище с маратонки като се прибере и събуе ме лъхва миризма на спарени крака.

# 20
Имахме извънреден час по физическо в салона.. докато един съученик се събу и се усети, че краката му са започнаха да „разказват историята“ на мача от междучасието 😅 Миризмата стана „герой на класа“ за 5 минути.

# 21
Бих пробвала продукта. Миризливите крака са проблем, дори много чисто е медицински проблем и трябва да се лекува цялото тяло.

# 22
  • Пазарджик
Кой е най-странният или забавен момент, когато сте усетили, че краката ви „говорят“ по-силно от думите?
Много е неприятно.Забелязала съм ,че се случва от некачествени обувки....

# 23
  • Варна
Ами нищо забавно няма в ситуациите, в които съм попадала, заради проблема с миризмата.
Един от тях беше при пътуване със спален вагон. Беше много "приятно" в него малко помещение като си събух обувките и изключително унизително пред двете жени в купето.

# 24
Когато котките усилено ми се търкат в краката, все едно съм ги поръсила с валериан. Четох, че миризмата на крака им действала стимулиращо като онази специална котешка трева, на която се радват американските котки.

# 25
Със сигурност е неприятно за всички.

Аз лично нямам такъв проблем откакто купувам чорапи - чист памук и гледам обувката да е с естествена кожа и отвътре.

При мъжа ми не се получава, тъй като той използва работни обувки, но ги сменя почти на два месеца и така минимализира.

# 26
  • Sofia
Преди три години бях на Фестивала в Копривщица и след цял ден на баира краката ми миришеха потресаващо от кецовете. Бях в една стая с две приятелки и се чудех, как да не им е некомфортно на тях. Испръсках цял дезодорант в кецовете, а краката веднага измих.
Тази година, отново на Фестивала в Копривщица, пак след цял ден в журито, отново същата ситуация, въпреки че бях със сандали с коркова стелка. Много неудобна ситуация.

# 27
На съпруга ми краката си понамирисват, редовно копувам пудри, ароматизатори за обувки, пера маратонките, като отиваме в магазин редовно нося чисти чорапи преди да мери обувки че превличаме погледите и носовете  .

# 28
Тези ситуации не са забавни никак...Избирам естествена кожа обувки, но с маратонките нещата са извън контрол...

# 29
Всеки път е забавно и не чак толкова, когато си събуеш маратонките. Дали аз, дали мъжът ми или дъщерята. Имаме домашен любимец, който като подуши чорапите и направо изпада в потрес, върви напред назад и не знае къде се намира.

Общи условия

Активация на акаунт