🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 627
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 765
Дай Боже, всекиму

# 6 766
Тоест, като някой е отдаден на една кауза, това означава, че не може да притежава нищо хубаво, защото хора, които със сигурност не са дали толкова пари и спасили толкова животи, го смятат за разхищение? Разбирам.
Не, просто "щастието обича тишината " беше мотото, докато беше, уж, с Евгени. Пък сега явно е много нещастна, та снима от хладилника до презрените гердани Joy
Щом толкова ви дразни , кой какво си показва, защо непрекъснато наблюдавате. Наистина...не разбирам

# 6 767
Тоест, като някой е отдаден на една кауза, това означава, че не може да притежава нищо хубаво, защото хора, които със сигурност не са дали толкова пари и спасили толкова животи, го смятат за разхищение? Разбирам.
Не, просто "щастието обича тишината " беше мотото, докато беше, уж, с Евгени. Пък сега явно е много нещастна, та снима от хладилника до презрените гердани Joy
Щом толкова ви дразни , кой какво си показва, защо непрекъснато наблюдавате. Наистина...не разбирам
Грам не ме дразни, просто ми изскача отвсякъде такава информация,  та си спомних, че оная в първи сезон мечтаеше за Ролекс,  Валката сигурно си е мечтала за,,шопарче,, с диаманти, както е написано в статията.
Смятам довечера да поставя мечтите си на масата и да дам възможност на ММ да ги изпълни. Само за марките се колебая...

# 6 768
Ах, да, най-после се връщаме на Валерия. Чак ми стана приятно след седмици обсъждане на тримата глупаци и глупостите им. 😂 аз се радвам, че Валерия се наслаждава на битов комфорт, лукс и скъпи подаръци. Даже както ѝ бях от хейтърите, сега шапка ѝ свалям. Грам не се е променила откакто е с него от гледна точка на поведение. Единствено декора леко се е раздвижил. Според мен въпреки разликата в годините, с Ваньо имат много общи неща. Всички в инстаграм, които си позволяват да ѝ пишат коментари тип "това баща ти ли е", като им отвориш профилите са или момиченца, които искат да са на нейно място, но са грозни и се крият зад морална маска, или някакви неатрактивни и бедни мъже. Злобата не краси човека.

Аз в крайна сметка нито на Даниела надкаста успях да довърша, нито на Мартин. За другите двама ергени и дума да не става, както съм бременна и нонстоп ми се гади, толкова ми трябва.

# 6 769
Е сега, не всяко 20 годишно момиче иска да е с 60+ годишен мъж.
Предполагам хората се дразнят, защото тя иска дмс-и и помощи за кампанията си, а Ваньо е милионер и парите за ветеринарни услуги на кучетата няма да ги усети. Както много хора се дразнят като някоя известна личност тип холивудски милионери почне да рекламира gofundme кампании.

# 6 770
  • # супернатурална #
Кои хора се дразнят? Вероятно тези, които не дават и 2 лева за кауза(та)
Нали сте наясно, че колкото и да е отдаден един човек на благородна кауза (а Вялка е) не може да раздаде ВСИЧКО. И не е нужно.
Подобни "упреци" имаше и по време на сезона "защо била ходела във Виена"
Човек, който дава, никога не би съдил друг, който го прави, че не дава достатъчно.
Нещо бъркате благотворителността с богомилството.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 16:24 от Г. Краули

# 6 771
Не мислех, че трябва да се пояснявам, но...Ергенът е предаване, което момите в голямата си част използват за реклама. Когато е някакъв продукт, иди-дойди. Но повечето предлагат себе си, а това е смешно и жалко. Чичо или дядо я вижда,  спазаряват се за цената,  а иначе продуцентите могат да си говорят колкото си искат за любовта. Тъпо!!!

# 6 772
Парите на Ваньо не са пари на Валерия. Всеки с такъв тип упреци трябва да няма глава на раменете.

# 6 773
.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 19:42 от Jeri-sweet

# 6 774

Иначе Емануела си каза това,което всички знаем - Безделник,харчи парите на богатите му родители и се налива всяка вечер.

Интересно, тя защо е стояла толкова време с подобен човек?Или чак сега разбра какъв е?

# 6 775
Емануела си каза защо е била с него толкова време - защото е близала рани от предния си партньор и баща на детето й и Мартин поне в началото й е бил емоционална опора.
Много жени прекарват много повече време с един излишен партньор поради много причини. В този смисъл е излишна полемика.

# 6 776
Да бе, аз искам да съм на мястото на Валерия и да се събуждам до Тутанкамон 🥴😧
Казуса с кучетата може да се реши, но :
- липса на закони (чипиране и контрол на собственоста, а в последствие и наказателни дела за изоставяне и негрижа)
- липса на образование и съвестност при собствениците около грижата, отговорността, кастрирането и изоставянето на животното което в един момент си си казал "леле колко е сладко, искам едно".
Освен това ТЯ стотици пъти е казвала: слагам животното пред човека!
 Така че...аз ще се задържа на кампаниите за помагане на хора. Което също не би трябвало ние да го правим, а държавата, но....
За животните ..... казах каквото имах, но май няма да стане скоро.
Отделно, Тутанкамон не се е похвалил да е дарил нещо, но пък с колите си .......... Но може да го прави тайничко Simple Smile. Защото е хъмбъл (скромен) 😉

# 6 777
Ваньо, както се вижда, е прибрал доста улични кучета, смело ще предположа, че инвестициите му не сигат до там.

Но, съм съгласна, че именно по-горните причини милионерите не трябва да поемат на гърба си издръжката на всички деца, кучета и пенсионери по земята - би означавало абдикиране на държавата. Има не малки бюджети за всички изброени, уви, все изчезват.

# 6 778
С кого и до кого си ляга Валерия е лично неин избор. Дали е по любов, заради кауза, заради пари - пак е лично решение.
Даниела пак така, но проблемът с това колие стана толкова отвратителен, че на нейно място щях да го махна.

# 6 779
  • София /Абсурдистан

Иначе Емануела си каза това,което всички знаем - Безделник,харчи парите на богатите му родители и се налива всяка вечер.

Интересно, тя защо е стояла толкова време с подобен човек?Или чак сега разбра какъв е?
Любов… Simple Smile
Ами и тя го плюе, ама се хваща все с такива с многото пари. Парите си имат цена. Ядеш меда, ама търпиш и жилото. Тя средно заможен мъж няма и да погледне.

Общи условия

Активация на акаунт