🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 648
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 750
Тая чалгарка Емануела някакъв капацитет ли го играе, гуру, ерудит някакъв? Направо трябва една отделна тема за възхвала на това видно светило да се направи, че много трудно се прескача така през пост….

# 6 751
А защо да не вярват ?

# 6 752
Защо трябва да си светило и капацитет , за да разкажеш собствената си история и гледна точка. Ако това е някакво условие -да закриваме и форума

# 6 753
На мен ми е странно, че толкова много се обсъжда Емануела, която изобщо не е част от Ергенът и няма нищо общо със сезона.
Но добре, че се появи това видео, защото сега нещата се обърнаха и Мартин натрупа доста дивиденти. Много от неутралните вече са зад него. Емануела направи услуга на Мартин. 😁

Иначе аз не съм гледал подкаста и нямам никакво намерение да я слушам.  По интересна ми е Роси, тя поне е от Ергенът. В момента я слушам при Чакала.
Емануела има общо с:
1. Мартин, Ергенът в С4
2. Мартина, участничка в С4
3. Джия, участничка в С1

Laughing
Като цяло рядко има риалити, в което да няма някаква връзка с нея, тя е навсякъде.

Джия е от С2, но по принцип е така. Тя и в ИВ е вкарала Марто, та и там е свързана.

Iseis, просто има много фенове и привърженици понеже са и се случили разни неща. То от главата и идват повечето, ама....за съжаление се е отразило на децата или поне на малкото.

# 6 754
  • софия
Боже, колко било забавно да не си взел страна в цирка наречен Ерген. В сезон две се счупих да защитавам Лена. Да ме пита човек с кой акъл.
  Сега за забавната част. Ако след интервюто на Емануела смените във всеки пост в темата името и с Мартин, а на Мартин с Даниела лъсва иронията. Едно и също нещо с  едни и същи доказателства, но мненията коренно различни.

# 6 755
Всеки може да вярва, на каквото реши, но да не се изкарва, че това е правилното и това е истината за всеки. Хубаво е човек да може да извлече истината за себе си от дадено изказване, текст, т.н., защото ако си говорим в прав текст повечето хора лъжат/лъжем, съзнателно или не и дори да не лъжат, а действително да вярват нещата, които говорят, пак не се знае дали са обективни и колко от това е истина. В случая за инт. на Емануела, й вярвам за определени неща, за други не, но като цяло за мен тя е пристрастна и смятам, че в различни ситуации говори различни неща- например, когато се разбира с даден човек или няма вражда и не иска да се кара с някого тя се изказва похвално и ласкаво, а когато не са - обратното.

# 6 756
На мен не ми пречи, че Ем. беше хаотична, каза си нещата както ги мисли и чувства. А не, да я прекъсват с въпроси и сценарий. Все пак това са лични неща. Напълно й вярвам. Слушах и подкаста на Джия, лигава и глупава.

# 6 757
  • Някъде там...
Васко не искал да влиза като ерген в сезон с класическия формат - 1 ерген и 20 жени. Още повече с цялата пошлост и скандали, както беше в предните сезони. НН го е убедил, че тази година продуктът е различен - фемили френдли, с фокус отношенията между хората. Цитирам - бил е спокоен, че не отива да участва в някакъв турбо сеир, а в предаване, което ще има някаква стойност.

Благодаря на съфорумката, която пусна линка с интервюто. И Роси ще изгледам в Чакалкаст. Simple Smile

# 6 758
Васко не искал да влиза като ерген в сезон с класическия формат - 1 ерген и 20 жени. Още повече с цялата пошлост и скандали, както беше в предните сезони. НН го е убедил, че тази година продуктът е различен - фемили френдли, с фокус отношенията между хората. Цитирам - бил е спокоен, че не отива да участва в някакъв турбо сеир, а в предаване, което ще има някаква стойност.

Благодаря на съфорумката, която пусна линка с интервюто. И Роси ще изгледам в Чакалкаст. Simple Smile
И аз слушам каста с Васко. Харесва ми много, водещият е приятен.

# 6 759
Айде и всеобщата любимка Валето с ,,шопарче,,.Излезе ми някъде по сайтовете подаръкът и  за ЧРД. Колко ли кученца могат да се спасят с цената му, отделно от букета с перли?
Ама за любов си говорим, нали така?

# 6 760
Тоест, като някой е отдаден на една кауза, това означава, че не може да притежава нищо хубаво, защото хора, които със сигурност не са дали толкова пари и спасили толкова животи, го смятат за разхищение? Разбирам.

# 6 761
Тоест, като някой е отдаден на една кауза, това означава, че не може да притежава нищо хубаво, защото хора, които със сигурност не са дали толкова пари и спасили толкова животи, го смятат за разхищение? Разбирам.
Не, просто "щастието обича тишината " беше мотото, докато беше, уж, с Евгени. Пък сега явно е много нещастна, та снима от хладилника до презрените гердани Joy

# 6 762
Айде и всеобщата любимка Валето с ,,шопарче,,.Излезе ми някъде по сайтовете подаръкът и  за ЧРД. Колко ли кученца могат да се спасят с цената му, отделно от букета с перли?
Ама за любов си говорим, нали така?
Е, тя цяла колекция направи вече, вие сега видяхте. За всеки празник получава. За кучетата Вуйчо дава отделно.

# 6 763
Не, просто "щастието обича тишината " беше мотото, докато беше, уж, с Евгени. Пък сега явно е много нещастна, та снима от хладилника до презрените гердани Joy

Може единият да е обичал тишината, а другият хладилника и герданите🙂

# 6 764
Важното е, че благодарение на Ергенът, имаме истинска любов,  разгеле! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт