🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 714
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 735
Да, то аудиторията, която остана във фейсбук е абсолютният барометър за...хайде, няма да казвам за какво. Не мога да разбера какви са тези доводи, но не доказват нищо.

# 6 736
  • България
Димитриян, татуистът, участваше в Момата на Жечев и стигна до топ 3.

# 6 737
Да, то аудиторията, която остана във фейсбук е абсолютният барометър за...хайде, няма да казвам за какво. Не мога да разбера какви са тези доводи, но не доказват нищо.
Което показва , че Мартинчовците далеч не са малко

# 6 738

Защото пък феновете на тази певица са голям капацитет.

# 6 739
Не са, аз затова не бих използвала подобен довод, за да се аргументирам.

А и не е необходимо да си нечий фен, за да чуеш какво казва и да си помислиш, аджеба, има ли някакъв резон в това, което се казва. По принцип говоря, не за конкретния случай. Просто за пореден път, който публиката разпознае за жертва, него ще оплакваме. Сега дойде време да ревем на Марти парти явно.

# 6 740
Скрит текст:
А имаше една част, в която тя четеше скрийншот от неговия инстаграм - едно, че се виждаше ясно името на момичето, с което си е писал, но каква беше целта на това съобщение? Да каже, че е изневерявал на Йоана, като те са скъсали още лятото ли?

Сори, ама кога са били женени, че да и изневерява ?
Скрит текст:
Апропо-много жени смятат, че след като са преспали с един мъж, той става тяхна лична собственост, еидн вид техен роб. Интересно защо не смятат така за себе си ?

Ехеее, колко широко отвори вратата, изкърти я направо!

# 6 741
Не са, аз затова не бих използвала подобен довод, за да се аргументирам.

А и не е необходимо да си нечий фен, за да чуеш какво казва и да си помислиш, аджеба, има ли някакъв резон в това, което се казва. По принцип говоря, не за конкретния случай. Просто за пореден път, който публиката разпознае за жертва, него ще оплакваме. Сега дойде време да ревем на Марти парти явно.

Не сме се разбрали- аз не защитавам нито Мартин, нито Даниела. Просто не виждам причина да се пуска подобно интервю с жена от миналото на някой да я слушаме как го плюе. Да, може би настроенията в соц. мрежи са в полза на Мартин, защото го приемат за жертва. То е ясно, че тя няма да го похвали/аз поне не съм чула да каже за някой нещо добро/. И приемам, че са истина всички нейни думи, но не виждам каква връзка има с предаването и Даниела. Даниела устоя на нападките им достатъчно подобаващо и не смятам, че анализът на Мартин какъв нарцис е ще я защити по някакъв начин. Аз в Емануела видях същото като в него. А за феновете- те я защитават въпреки всичко, даже научих, че 20 песни имала за Мартин. Аз не знаех, че тази особа има като цяло толкова песни. За Мартина и бащата на детето и го изчетохме хиляда пъти. А това, че Мартина няма деца като един вид карма беше просташко и долно.

# 6 742
  • София
На мен ми е странно, че толкова много се обсъжда Емануела, която изобщо не е част от Ергенът и няма нищо общо със сезона.
Но добре, че се появи това видео, защото сега нещата се обърнаха и Мартин натрупа доста дивиденти. Много от неутралните вече са зад него. Емануела направи услуга на Мартин. 😁

Иначе аз не съм гледал подкаста и нямам никакво намерение да я слушам.  По интересна ми е Роси, тя поне е от Ергенът. В момента я слушам при Чакала.

# 6 743
  • София
Мартин подпали фитила на Емануела с нарочно публикуваните снимки с Мартина и Динев 😂. И не - той не иска да се говори за него… Шъ го Убидим 😜

# 6 744
  • София
Роси при Чакала е много по-освободена и си казва нещата много по-свободно, докато в Надкаста почти нищо не каза.
Тук директно си каза, че не харесва Любомира и дори и го е казала. Но са го изговорили и няма драми. Няма да се сбият на улицата.
И доста други интересни неща споделя. Или е чела критики, че е била прекалено политкоректна или просто не е успяла да се отпусне там.

# 6 745
На мен ми е странно, че толкова много се обсъжда Емануела, която изобщо не е част от Ергенът и няма нищо общо със сезона.
Но добре, че се появи това видео, защото сега нещата се обърнаха и Мартин натрупа доста дивиденти. Много от неутралните вече са зад него. Емануела направи услуга на Мартин. 😁

Иначе аз не съм гледал подкаста и нямам никакво намерение да я слушам.  По интересна ми е Роси, тя поне е от Ергенът. В момента я слушам при Чакала.

Не си струва да го гледаш. И аз това казвам, че няма нищо общо и се чудя защо тук очакваха толкова този подкаст. Роси ще я гледам и аз.
Няма да се учудя и тя скоро да блесне с някаква изява. Тази Джия никой не я знаеше преди Ергенът, сега вече и към Диневи се насочила.

# 6 746
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Точно,защото Емануела говори хаотично и натурално,си личи,че не карат по сценарии и предварително уговорки какво и кога да се казва няма.
Тя реално не каза нещо ново, аз тези неща съм ги чела в темата за ИВ,когато Мартин участваше. Възможно е да е споменавала и други неща,но не й следя живота и творчеството.

Не е далече от логичната мисъл да си направим изводи що за човек е Мартин,което по никакъв начин не олекотява  положението на Даниела.
Единият инфантил с афинитет към алкохола харчи готови пари на мама и тати,другата пропагандира как с подходящ спонсор живота е песен,а работата само за загубенячките.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 15:04 от Adoralova

# 6 747
  • България
Чакалчо предразположи Роси да говори и разговорът върви добре.

# 6 748

Иначе аз не съм гледал подкаста и нямам никакво намерение да я слушам.  По интересна ми е Роси, тя поне е от Ергенът. В момента я слушам при Чакала.
Емануела има общо с:
1. Мартин, Ергенът в С4
2. Мартина, участничка в С4
3. Джия, участничка в С1

Laughing
Като цяло рядко има риалити, в което да няма някаква връзка с нея, тя е навсякъде.

# 6 749
За 20 часа подкаста с Емануела е с близо 280 000 гледания, но по-важното е, че от коментарите се вижда, че хората масово вярват на казаното от нея.
Това, че хората масово вярват на нещо, не означава непремено нещо добро и хубаво, даже често показва,че човек се идентифицира несъзнателно с тълпата и всеобщото мнение и критичното мислене е на заден план. По принцип говоря. Тя си има доста фенове, сигурна съм, че много от тях, ще я подкрепят каквото и да каже по повечето теми. Интервюто ми беше  хоатично и е пречупено през призмата на нейните чувства и нейното отношение към Мартин и другия бивш и въобще хората, които са я наранили по някакъв начин, но не са си простили и продължават да се нападат във всеки удобен момент или момент на слабост. Така, че не мисля, че е Ем. е била особено обективна, даже напротив, но имаше и интересни и смешни моменти.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 13:21 от BobbyDyl

Общи условия

Активация на акаунт