🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 697
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 720
Емануела е такава кукувица…Пращал Мартин техни чатове на други момичета, ама само частта, в която Емануела го реди, за да се изкарва жертва. Та писала му тя “Умри бе!”, което според нея си било типична женска история Joy Поне каза момичетата да не взимат пример от нея.

# 6 721
А имаше една част, в която тя четеше скрийншот от неговия инстаграм - едно, че се виждаше ясно името на момичето, с което си е писал, но каква беше целта на това съобщение? Да каже, че е изневерявал на Йоана, като те са скъсали още лятото ли?

# 6 722
Не,май,че ден преди рд-то ѝ/на Емануела/ се е предлагал на жена.

# 6 723
  • SF
Аз на Емануела нито една песен незнам. Но за всичките й провалени връзки съм чула. Ето с какво е известна тя. Жалко, че ако все пак има някакъв талант (да пее), то не изпъква с него, ами с простотията.

Като всички останали певици. Нищо по-различно.
За връзките им не знаеш, защото някои от тях крия, други лъжат, а Емануела е малко като Софито - споделят си  разни случки с разни водещи.
Нейни и на останалите певици песни не знам, защото не слушам такава музика и не си ги свалям в плейлистата.
Да ти казвам ли как се пише "не знам"? Simple Smile

# 6 724
  • Обран бостан ;)
А имаше една част, в която тя четеше скрийншот от неговия инстаграм - едно, че се виждаше ясно името на момичето, с което си е писал, но каква беше целта на това съобщение? Да каже, че е изневерявал на Йоана, като те са скъсали още лятото ли?

Сори, ама кога са били женени, че да и изневерява ?

Апропо-много жени смятат, че след като са преспали с един мъж, той става тяхна лична собственост, еидн вид техен роб. Интересно защо не смятат така за себе си ?

# 6 725
Емануела ми е доста грозновата и глуповата
Чак такъв талант не мисля че има,но много смешно разказва навсякъде където и да отиде личния си живот.

# 6 726
  • Street of Dreams
Изгледах Емануела вчера, само слушайки с едно ухо. Нямах никакви проблеми да й проследя мисълта, добре обрисува грозна картинка. Направи ми силно впечатление как Динев не си е гледал детето и дори ги е оставил да изпаднат във финансова немилост, този ах така заможен господин (преди бг-мама само Диневи познавах). Отвратително. Сега чалготеки и снимки с врагини и с лицемерния Марто. Тези купонджийчета всъщност са нечии "бащи". Стори ми се, че Емануела изкара някакъв писмен стейтмънт на бившата съпруга на Мартин, или греша?

# 6 727
Да,фб пост,даже може ако се стопира да се прочете.

Плюя в пазвата,че не съм в техните среди,страшно грозна история.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 10:05 от Морана

# 6 728
Тя е разказвала че когато е била бременна е ходела по участия защото е нямала пари

# 6 729
Изгледах Емануела вчера, само слушайки с едно ухо. Нямах никакви проблеми да й проследя мисълта, добре обрисува грозна картинка. Направи ми силно впечатление как Динев не си е гледал детето и дори ги е оставил да изпаднат във финансова немилост, този ах така заможен господин (преди бг-мама само Диневи познавах). Отвратително. Сега чалготеки и снимки с врагини и с лицемерния Марто. Тези купонджийчета всъщност са нечии "бащи". Стори ми се, че Емануела изкара някакъв писмен стейтмънт на бившата съпруга на Мартин, или греша?
Да, пуснат покрай случая с Дебора, но никъде не се казва да говори за Мартин. Предвид, че те са в добри отношения и имат две деца заедно, за мен е излишно да се спекулира. Предполага се, че жената е имала и други партньори в живота си.

# 6 730
  • Обран бостан ;)

Горката женица. Явно не е имала друг избор за партньор.

# 6 731
  • Street of Dreams

Горката женица. Явно не е имала друг избор за партньор.
Какво искаш да кажеш? Да хване друг да издържа детето ли?

# 6 732
Те всичките коментирани жени в тази тема живи да ги ожалиш.
Има ли реакция от Мартин след излиянията Мануелини?

# 6 733
Коментарите във ФБ са потресаващи в полза на Мартин. Емануела си направи лоша услуга с това. Тя Даниела не отделя толкова време да злослови против Мартин колкото отявлената и адвокатка с чалга култура.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 11:55 от Lotus32

# 6 734
Васко на турне по подкастите: Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=Y0sXt8_IWLANerd

Общи условия

Активация на акаунт