🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 724
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 705
НН да се ориентира нещо тип частен случай или Cheaters,  ще му пасне идеално, той нали и той е бил в тази ситуация. За Мартина no comment, явно НН си пише домашното много избирателно.
Е нали Мартина има уговорка с Марто да я пази. Може заради него да не я закачат.

# 6 706
  • До морето
Мартин и Мартина я провокираха да говори, аз го разбирам това. Но не се получи добре този подкаст. С Миглена Ангелова щеше да мине по-добре.

Ето това щеще да е епично!!!!

И аз смятам, че Емануела има акъл в главата си и някакъв вътрешен компас кое е правилно и кое грешно, най - общо казано! За мен тя е човек, който просто е живял в друга среда и кофти обстоятелства. Чалга културата, кръчмите и хората около нея са я направили такава - устата, невъздържана, на моменти  простее, на моменти мутрее. Демек имало е потенциал, ама заобикалящата среда го е задушила.
Точно обратното на Мартинчо, тази китка ненагледна, дето е роден със сребърна лъжичка в устата. Там пък имаме всички благоприятни предпоставки на заобикалящата среда и кофти генетичен материал (както казва класикът ББ)
 Гледан, възпитаван, изучен и с всички заявки да е сериозен човек със сериозна работа и постижения. Ама пусто като го влече интригата и селянията....

# 6 707
  • София
Много се радвам че не съм била в подобна връзка и не мога да разбера Емануела. Тя е повече известна в провалените си връзки и как всички други са и виновни, отколкото с професионалните си изяви. Естествено и че и вярвам какво дъно са Мартин и Мартина, за да са си омешали така историите е ясно какви са. Динев и Джия и те в кюпа. Да, те стават известни покрай нея, но и тя печели екранно време покрай драмите си с тях. Токсични хора.
Отвратена съм от психоложката аз, такива хора са вредни.

# 6 708
Понеже се коментира кой какво проповядва 3 месеца пред нас:
Смятам, че подборът на участничките може да бъде по-интересен от това да се избират труженички. Вярно, Ферай беше забавна с детинщината си, но все пак.
Даниела не може да инфлуенсърства никое момиче, ако момичето има добре развита ценностна система. Тя не проповядва абсолютно нищо интересно. Нейното разбиране за живота е най-скучното нещо на света - присъствие за мъжа, пътувания и приятно изкарване тук и там. Каза доста пъти думата ''духовен'' и не го изпълва с никакво съдържание, даже не знаем какво влага. Нито йога, нито тантра те правят духовен.
Всъщност, цялата нейна идея за живота е лишена от смисъл. Затова, ако в семейството едно момиче е добре подковано с усещане за смисъл и има стабилна почва под краката си, никой не може да го ''инфлуенсърства'' за нищо друго, освен да изпълва живота си със сбъдване на собствените си мечти. Пак ще кажа - с истински, неподправен смисъл. Такъв, който придава стойност за теб самия, но и за другите. Но риалити форматите бъркат по низките ни страсти, по тъмната ни страна, там ни докосват, защото си я носим всички със себе си и затова никой няма интерес да ни дава да гледаме хора, които постигат с труд, пот и дисциплина забележителни успехи в собствените си сфери на интереси.  Че то допреди няколко години почти никой не беше чувал за една Нюргюл даже, а тя от дете взима медали. ( само бегъл пример)

# 6 709
Емануела развенча ореола на св. Мартин. А за Мартина - прахосмукачката много добре обясни. Аз някак си ѝ вярвам, макар и тя да е с крещящо его.

# 6 710
  • София
Емануела развенча ореола на св. Мартин. А за Мартина - прахосмукачката много добре обясни. Аз някак си ѝ вярвам, макар и тя да е с крещящо его.

Именно, а можеше да е още по-достоверна, ако не беше толкова разпокъсана. Нали има и PR тази жена, трябваше преди подкаста да го направят като теми, които ще обсъдят и да вървят по-гладко и да стане по-интересно.
 Съмнява ме обаче да мине по гледаемост МарЧин, но да видим.

# 6 711
Този подкаст с Емануела беше доста зле. Никаква структура нямаше , Емануела си говори каквото си знае, а тая чапла до нея повтаря "монотонно" - "ето, това е нарцисист". В стремежа си да се разграничи от него избълва същата пумия, която и той в ПО. 6 години не се оплаква, обаче сега видя баджанаците и баджаначките на обща снимка и реши да се изяви пред психоложката, чиято книга съм убедена, че е "шедьовър" и бъдещ бестселър точно колкото тази на Даниела. Всичките са едни и същи маймуни, готови да се излагат като кифладжии за още 2 седмици ефирна слава.

# 6 712
За 20 часа подкаста с Емануела е с близо 280 000 гледания, но по-важното е, че от коментарите се вижда, че хората масово вярват на казаното от нея.

# 6 713
  • софия
Мартин пък с какъв ореол е бил. Минал е покрай светците на път за Джанъм. Шъгуубидиш.

# 6 714
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Н.Н .е голям образ. Как се задържа ерген в ергена? Казваш му ,че навън пише ,че е гей Simple SmileSimple Smile е как не им остана време да се напият преди това с Виктор ,че да го види как танцува:)
Мартин и Даниела .... в тези среди какво решение това надцакване, кой какъв вип живот ще покаже...Ако си бяха седяли на задниците след като излязоха, това нямаше да им се случи.
Даниела не е обвързана,  наистина харесваше Мартин. Той, че не е готов да си седи вечер в къщи е ясно.
Николай бившия на Даниела е голям простак.
Книгата на Даниела е срам за всяка библиотека. Всъщност това не е книга ,а някакви записки на ниво тийн ,пълна с провописни грешки , няма форматиране ,история ,разказ. Няма дълбочина , нищо не казва ,няма послание на нищо не учи. БНТ ,срам за тях ,че са отразили тази премиера.
Идеята ,че жените много олекнаха има хляб. Но заявката да се създаде поколение на жени , които да накарат мъжете малко да се потрудят за тях, не е изпълнена в тази "книга".

И сега има жени, които не можеш да купиш с пари, но подобни не влизат в "Ергенът".

Друг е въпроса, че младите момичета искат да приличат на тези, които са влязли в предаването.

п.п. Тази тема май е от рода Мак Лауд. Wink

# 6 715
  • София
Скрит текст:
Понеже се коментира кой какво проповядва 3 месеца пред нас:
Смятам, че подборът на участничките може да бъде по-интересен от това да се избират труженички. Вярно, Ферай беше забавна с детинщината си, но все пак.
Даниела не може да инфлуенсърства никое момиче, ако момичето има добре развита ценностна система. Тя не проповядва абсолютно нищо интересно. Нейното разбиране за живота е най-скучното нещо на света - присъствие за мъжа, пътувания и приятно изкарване тук и там. Каза доста пъти думата ''духовен'' и не го изпълва с никакво съдържание, даже не знаем какво влага. Нито йога, нито тантра те правят духовен.
Всъщност, цялата нейна идея за живота е лишена от смисъл. Затова, ако в семейството едно момиче е добре подковано с усещане за смисъл и има стабилна почва под краката си, никой не може да го ''инфлуенсърства'' за нищо друго, освен да изпълва живота си със сбъдване на собствените си мечти.
Пак ще кажа - с истински, неподправен смисъл. Такъв, който придава стойност за теб самия, но и за другите. Но риалити форматите бъркат по низките ни страсти, по тъмната ни страна, там ни докосват, защото си я носим всички със себе си и затова никой няма интерес да ни дава да гледаме хора, които постигат с труд, пот и дисциплина забележителни успехи в собствените си сфери на интереси.  Че то допреди няколко години почти никой не беше чувал за една Нюргюл даже, а тя от дете взима медали. ( само бегъл пример)

Съгласна съм с теб. Лошото е, че риалити форматите се гледат и от деца, като там.. в съзнанието на някои остава, че това е нещо нормално, правилно и когато пораснат искат примерно и те да бъдат част от риалити формат.

Аз бих гледала стойностни жени в предаването, даже малко ми липсваше, че в този сезон не се опитаха да покажат интелектуалното им ниво с въпроси, както бе в предни сезони. Любовно риалити, ама все пак тези моми като искат Ергените, какво дават от себе си освен присъствие/ женска енергия.

По отношение на Нюргюл и други примери, за съжаление медиите много рядко отразяват подобни добри примери и трудно можем да разберем по друг начин за тях. Имаме и много момичета и момчета с медали в различни олимпиади, за които също много рядко да чуем някои единични случаи, просто медиите работят така.

# 6 716
Аз на Емануела нито една песен не знам. Но за всичките й провалени връзки съм чула. Ето с какво е известна тя. Жалко, че ако все пак има някакъв талант (да пее), то не изпъква с него, ами с простотията.
Мартин също няма талант.....и той обаче стана известен..... В Ергенът се показа като балък и баламурник, затова че "лапна" по една "платена жена", която го прелъсти и изостави. Ми някак не остави чувство в зрителя на забавен и умен мъж, стратег, за какъвто всички му възлагахме надежди.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 13:54 от albaaa

# 6 717
Емануела е с голямо его/нали хубавица все пак, двайсет години усилено поддържана кариера/, беден речник и едно състояние на изнервеност, което в това видео толкова не личеше, но аз си причиних още две/при Гала/, а там особено се набива на очи. Трудно издържам подобна динамика на разговор.
 Емануела не е от най-спокойните темпераменти, не бих я определила точно като холерик, който има необходимостта да се кара непрекъснато с всички, но ми се струва от хората, с които по-скоро стоиш на тръни. Защото на подобните, изобщо не им пука дали не излагат и себе си, когато решат публично да изобличат друг.
Като малка гумена топка ми е, едва си я пипнал и отскача рязко.

Но в случая, вярвам на думите ѝ относно всичко казано, защото именно е първична, без задръжки, всичко необходимо за панаира ще снесе до детайл.

А другото, което тук ме накара да онемея е, как има толкова дълбоки познавачи на чалга творчеството.
То са албуми, то са продуценти/Оцко-Боцко - за Бога, какви са тези имена?!, или какъвто жанрът, такива и имената/...
А Джия от сезон 2  ми беше толкова анти момиченце, ето че си е намерила точното място. И тя скариера, смях!

Сега да мина на малко философска честота, провокирана от всичко видяно.
В една връзка, ако единият влиза без пари, то е възможно да се домогва до вашите. Ако влиза с драмите си и без вътрешен покой, то несъмнено ще отнеме и вашия.
Тези с ниска самооценка ще разколебават и рушат вашата. Не всички търсещи връзка се нуждаят от любов.
Някои търсят просто ресурси.

# 6 718
Нямах представа, че толкова хора се интересуват от житието и битието на участниците в Ергенът. Колко гледания имат, къде ходят, с кого излизат, какво рекламират... Точно тези ли хора, които нямат една ясна мисъл в главата?  Обикновени лузъри, които не стават за чеп за зеле, показали се по тАлавизора за малко известност, че с друго няма как да блеснат. Панаирджийски мечки, които се излагат публично. Такъв интерес баш към тия??

# 6 719
Сега като обиколят де що има предавания,като Джулката,цъкна тв чат-пат,все на нея попадам,е,аман от рециклирани "звезди".

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 09:46 от Морана

Общи условия

Активация на акаунт