🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 818
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 690
  • София
Аз не познавам песните на Емануела / трябва да ги преслушам/, но учудващо последната много ми хареса - не е типична чалга, но текстът е … “дъното копай” 😂

Нов виц ли има “ Ади не е говорила”? - А ако беше говорила повече… 😂

# 6 691
Някакъв палячо Мартин, го издигат в култ. Аз също съм на мнение, че той провали сезона. Заради него се наложи да вкарат трети. Ако може да се каже, че някой е изнесъл сезона, то това е Даниела. Ако не беше тя, с коя щеше да се хване Мартин. Не искам да си представям, да беше с АМ или Мартина. Те тогава, такава скука щеше да стане. Даниела беше интересният образ, а Мартин в ролята на пиянде. Образът на Данка, беше на стратег и манипулатор, не Мартин. Мартин беше льольото, балъкът, баламурникът. Още ми е трудно да си представя, как от родители, депутат и нотариус, е излязъл Мартин, сякаш е осиновен. Ако Мартин е злобен и отмъстителен, то Емануела е същата. Лика прилика. Даниела излезе по-умна, че се покри и се навря в дупката си, а Мартин не спира да се излага, все повече. Няма такъв деградирал олигофрен, като него.
Аз съм на коренно противоположното мнение.
Ако Ергенът не беше Мартин, а беше друг мъж на същата възраст, то доста от "интересните" елементи на предаването щяха да се изгубят. Имаше лафчета, имаше прецеденти, дори се намесваше и не в своите сюжетни линии.
Даниела беше най-коментирана (оплювана през 90% от времето) в социалните мрежи, но това го правеха и хора, които не гледат шоуто, а просто попадат на нейни изказвания в ТикТок.
Ако не беше Даниела, вероятно щяхме да гледаме някакво състезание между Мартина и Анна-Мария, а защо не и намеса на Косара.

Ще се съглася обаче с частта, че Даниела се държи най-адекватно в момента като мълчи и че Мартин и Емануела са си лика-прилика.

# 6 692
А ако Мартин не беше такова жадно за слава леке, можеше след финала да обяснят нещо подобно на Адриана и Васил и щеше да остане доброто впечатление от играта, която направиха в шоуто. Но тогава нямаше да има такъв "невиждан телевизионен ход, който никой не е правил" и нямаше да направи милион гледания в надкаст. Отвращава ме тази безогледност - на-ран, но на екран.

# 6 693
Според мен, ако бяха вкарали само Васил, щяхме да гледаме не по-малко интересен сезон. Момите щяха да се изтрепят за него Simple Smile
Някакъв палячо Мартин, го издигат в култ. Аз също съм на мнение, че той провали сезона. Заради него се наложи да вкарат трети. Ако може да се каже, че някой е изнесъл сезона, то това е Даниела. Ако не беше тя, с коя щеше да се хване Мартин. Не искам да си представям, да беше с АМ или Мартина. Те тогава, такава скука щеше да стане. Даниела беше интересният образ, а Мартин в ролята на пиянде. Образът на Данка, беше на стратег и манипулатор, не Мартин. Мартин беше льольото, балъкът, баламурникът. Още ми е трудно да си представя, как от родители, депутат и нотариус, е излязъл Мартин, сякаш е осиновен. Ако Мартин е злобен и отмъстителен, то Емануела е същата. Лика прилика. Даниела излезе по-умна, че се покри и се навря в дупката си, а Мартин не спира да се излага, все повече. Няма такъв деградирал олигофрен, като него.
Аз съм на коренно противоположното мнение.
Ако Ергенът не беше Мартин, а беше друг мъж на същата възраст, то доста от "интересните" елементи на предаването щяха да се изгубят. Имаше лафчета, имаше прецеденти, дори се намесваше и не в своите сюжетни линии.
Даниела беше най-коментирана (оплювана през 90% от времето) в социалните мрежи, но това го правеха и хора, които не гледат шоуто, а просто попадат на нейни изказвания в ТикТок.
Ако не беше Даниела, вероятно щяхме да гледаме някакво състезание между Мартина и Анна-Мария, а защо не и намеса на Косара.

Ще се съглася обаче с частта, че Даниела се държи най-адекватно в момента като мълчи и че Мартин и Емануела са си лика-прилика.

# 6 694
Да, Адриана беше толкова мълчалива, че подлуди 1/2 държава с безкрайното си дърдорене. Grinning

Още нещо интересно и крайно фрапиращо от Емануела - собствениците на Джанъм имали дългове. Това като го изтърси и вече започнах да се смея. Иначе били много свестни и готини хора, ама данъците не си били плащали. Joy
Когато казах, че направо е за адвокати това интервю, имах предвид не толкова Мартин, а всички други, които тя споменава, а те не бяха малко.

# 6 695
(в надкаста) Марто, обаче премълча по въпроса, че  е познавал Мартина. Иначе, създава впечатление за много откровен.

# 6 696
Да, Адриана беше толкова мълчалива, че подлуди 1/2 държава с безкрайното си дърдорене. Grinning

Още нещо интересно и крайно фрапиращо от Емануела - собствениците на Джанъм имали дългове. Това като го изтърси и вече започнах да се смея. Иначе били много свестни и готини хора, ама данъците не си били плащали. Joy
Когато казах, че направо е за адвокати това интервю, имах предвид не толкова Мартин, а всички други, които тя споменава, а те не бяха малко.

Ама ти мислиш, че може да не е така ли?😃 Никой не би посмял да я съди баш за коментарите относно данъците в нощно заведение, защото в съда ще трябва да докажат, че плащат всичко. 🤪

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 01:18 от Lilia*

# 6 697
Аз мисля, че и двамата казаха, че са знаели един за друг.
Не мисля, че сезон с Васил по новите правила щеше да е интересен. Ако беше на стария продуцент - повече сеирджийки, повече контрол какво да прави Ергенът, нямаше да е лош. Като цяло Васил е по-приятен и интересен от Виктор 1 и Евгени, а техните сезони бяха сполучливи.

# 6 698
  • България
Мартин беше интересен заедно с Даниела, тя сама по себе си е атрактивна. Мартин без нея щеше да е само едно вулгарно пиянде на дискотека в Шри Ланка, лавиращо между Мартина, Косара и АМ. А тричките не биха могли да направят флиртаджийски забавен диалог с него.

Даниела би се вписала и при Васил, имаха си раздумка, отделно Васко я е харесал на снимка.

Според мен трябваше да имаме ерген само с Васил. Единственият мъж, който жените харесаха този сезон. Васко без вредното влияние на Мартин и токсичната среда би се отпуснал. Във вечерта на пристигането си Васко ми се стори забавен и оригинален.

А тоя Мастагарков няма въобще себеуважение да приема извинения от Мартин. Без да съм гледала формата чух как Мартин го наклепа в НадкасТ, оттогава и ми е лошото мнението.

Около Мартин всичко е селски цирк, каквото и ни е родната кочинка.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 01:10 от ferencliszt

# 6 699
Лафчетата на Мартин на мен ми бяха супер селски и ретро. Все едно е в кръчмата, месеше се където не му е работа, не оставяше другите да се изявят, говореше на ‘бе’, чалга поведение.

# 6 700
Те щото този сезон изобщо не са им казвали какво да правят. Всичко си беше по сценарий. Остави си роза за последната, ако не избереш отвън и без рова те мислят за гей; ма как не щеш да се срещаш с Роси, вземи пийни тука една бутилка винце и бегий … дс не изреждам още
Аз мисля, че и двамата казаха, че са знаели един за друг.
Не мисля, че сезон с Васил по новите правила щеше да е интересен. Ако беше на стария продуцент - повече сеирджийки, повече контрол какво да прави Ергенът, нямаше да е лош. Като цяло Васил е по-приятен и интересен от Виктор 1 и Евгени, а техните сезони бяха сполучливи.

# 6 701
И какво ще докаже, като си наеме адвокат? Нали знаете, че няма да я изкарат класна дама.

Обидата е престъпление по принцип. Ако някой те обиди публично или не, можеш да го съдиш. Дали Мартина има или няма класа няма значение. Не знам дали случаят е такъв, просто бяха казани много грозни неща, че даже и децата на Мартин намеси. Много били сладки, много ги гледала, тревожела се за тях, ама излиза и изсипва една кофа кал по баща им. Ако наистина й пукаше за тези деца, щеше и за техните чувства да помисли.

На мен ми е странно, че чак толкова сте се загрижили за Мартина, която не познавате и, в крайна сметка, нямате никаква идея дали казаното съвпада с действителността, че да й давате съвети да си хване адвокат и да съди някого. И няма защо да се хабите, никой никого няма да съди и за това си има причини. Но явно на някои хора бандата на адашите М & М им изглеждат като хора, достойни за защита. Нека Емануела не е стока, ама и тея двамата долни провокатори, не са за ожалване.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 04:41 от Meddyy

# 6 702
Аз ще защитя Емануела пък. Голяма откачалка е, много ме кефи. Още от ББ и преди това. Огън жена, оголена жица, разбирам защо привлича и изгаря нощни пеперуди като Мартин.

Вярвам ѝ общо взето, той наистина е като по учебник. Неслучайно е изпитала нужда да снима и документира всичко. Нормално е и да не може да го пусне напълно толкова години, да се връща назад, да се ядосва, да плюе, да отмъщава. Който не е бил във връзка с такива хора или не е наблюдавал подобни отношения отблизо, трудно ще разбере. А при нея са двама явно, че и баджанаците си станали първи дружки.

За децата му нищо лошо не каза. Ако някой ги излага и наранява, това е той. Нормално ли е да си на 17 и баща ти да ти звъни да праща съобщения за 20-годишната му любовница? Плиз. Единствено не ми хареса как жегна Мартина, че нямала деца.

# 6 703
И аз това щях да кажа за децата. Той, колкото е изложил децата си през всичките години, няма кой да го мине.

# 6 704
Мартин без нея(Даниела) щеше да е само едно вулгарно пиянде на дискотека в Шри Ланка, лавиращо между Мартина, Косара и АМ. А тричките не биха могли да направят флиртаджийски забавен диалог с него.
Даниела би се вписала и при Васил, имаха си раздумка, отделно Васко я е харесал на снимка.
В Надкаста Мартин каза, че фаворитките са Мартина, Елвира, АннаМария, Даниела. Но пък видяхме как изгони Елвира. А другите три си ги разигра.
Е, с АннаМария след шоуто, са си станали приятелчета.

Общи условия

Активация на акаунт