🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 778
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 105
Това за Ферай беше долно. Пуска леко едни слухове и то за определени участници. Защо не коментира тези за Мартина? И за нея имаше статии, за този нейн собствен бизнес така и нищо не разбрахме… никой не си е хвърлял така под влака участниците.

# 6 106
Ники Николов е имал готов план и проект да снимат Момата,но БТВ имали опасения за това. За другата пролет си остава Ергенът сезон 5

# 6 107
  • ВАРНА
Много го плюят Мартин,но той също влезе за любов,любов към алкохола.......и му се получи.

# 6 108
НН да се ориентира нещо тип частен случай или Cheaters,  ще му пасне идеално, той нали и той е бил в тази ситуация. За Мартина no comment, явно НН си пише домашното много избирателно.

# 6 109
Поне за едно всички ще се съгласим - Елвира излъга, че Мартин пие алкохол, познават се с Мартина отпреди, Бранимира и Виктор имат отношения отпреди.

Мартин само вода ли пие Simple Smile
И сироп за кашлица отвреме-навреме.

# 6 110
  • София
Едно марЧини, моля! 🍸

# 6 111
Ники Николов е имал готов план и проект да снимат Момата,но БТВ имали опасения за това. За другата пролет си остава Ергенът сезон 5
БТВ са малоумни.
Още не ми увира главата как са се лишили от последен епизод и всичко беше в Преди обед.
Всеки казва, че "Момата" би било интересно и след 4 сезона е идеален момент да направят такова.

# 6 112
Неделчо го гледа и съм сигурна, че си мисли как той е по-прозорлив и умен, което и аз вярвам. Ако имаше желание и шанс, сигурно би произвел по-добър продукт.

# 6 113
  • София
НН чак сега го доглеждам, той подреждал розите ако ергените нямали нищо против.

Виктор защо е правил опити да се оправдава пред Любомира, че целувките с Кладуия и Бранимира били дело на продукцията и че са го изнудили? Николов отрече това, даже каза, че в договорите им го има.

Според вас този 5 сезон с един ерген ли ще е по-окей или като този с двама, та в последствие и трима?

За Ергенът, който е правил НН, ергените имали обезщетения, нямали хонорари.  Получавали обезщетения в рамките на това, което изкарвали. Виктор и Васил изкарвали пари близки до тези, които получава един водач в метрото. Било лесно в техните случаи, при МарЧин било по-различно.

БТВ са малоумни.
Още не ми увира главата как са се лишили от последен епизод и всичко беше в Преди обед.
Всеки казва, че "Момата" би било интересно и след 4 сезона е идеален момент да направят такова.

И аз мисля, че би било интересно и че ще има зрителски интерес.

Ферай е била компрометирана - интересно с какво. Явно има човек до себе си или спонсор, то само такива спекулации може да има човек, от това, което НН споделя.

# 6 114
  • София
Изгледах и последния за сезона Надкаст с Ники Николов.

Много интересни неща изнесе от кухнята, с правилата, с механиката и как работи всичко.
Това другите продуценти не си го позволяват. За това само благодарности. Бяха откровени и с Островът на 100-те гривни. При останалите е една пълна тишина, а всъщност правят абсолютно същото, ако не и още по-пошло и с още повече манипулации.
Ники Николов си е манипулатор от старата школа (той е идеолога на Биг брадър и Къртицата все пак), но такова мащабно риалити е много трудно да се направи. Хем да му се изпълни заложената концепция, хем и да е интересно за зрителя. Да не говорим, за кратките срокове, защото от bTV са мислели да го канселират Ергенът след проваления сезон 3, но временно за 1 година. Та Николов е трябвало да прави Любов в Рая, а Тушев да си прави класическия Ерген, но последния се е отказал, заради нищожното време за реализация и Николов се е заел на пожар в последния момент.
Не са имали моми. Яко са го закъсали за кадри и общо взето се е карало през просото.
Истината е, че ще видим дали Ники Николов го бива за този формат догодина. За сезон 5 ще има пълното време и спокойствие на света да направи на 100% това което иска. И тогава вече извинения няма да има.
Най-важното нещо е каста!

Хахах как само насади на пачи яйца наш Викторчо. 🤣
Всички навън пишели, че е Гей, та да си помислил дали ще дава финална роза или няма да дава... Ахахаха, направо го уби.
Виктореееее, скрий се и не се показвай повече. Тук те разконспирирахме още от самото начало. Поне аз.

Интересно Ферай се е издънила яко с нещо ама така и не каза с какво.
Е, какво може да е... Не случайно се сдуши с ДайМи. Краставите магарета се надушват. Това е стара поговорка, сори.

Според мен Ники Николов нарочно не каза това за майката на Даниела, защото спомена, че тя му е писала съобщение, че няма право да намесва майка и. Според мен я уважи. Не е забравил според мен. Те го подсетиха на два пъти Неделчо и Туджаров, много им се искаше да каже и за майката на Даниела, но той каза, че приключва с темата. Направи се на приятно разсеян и я пожали. А и това са си лични неща. Наистина най-вероятно е това за което се пише масово. Че Даниела не е казала на родителите си, че ще участва в Ергенът. Което е доста странно, но това си е нейна работа. А и може да са в лоши отношения (освен ако тя не е твърдяла обратното, тогава вече е лъжа, но това са само спекулации).

Като цяло идиотите от bTV са за бой, че не са се решили на 'Лайф финален епизод' Щеше да избие рибата.
Много е зле тази телевизия! Вместо това се състоя този нелеп 'Преди обед'

Иначе Момата никога няма да я има в България. Забравете. Няма жена, която да се навие да участва. След това не трябва да се показва 2 години из улиците... Отделно самите мъже никога няма да се дръгляват за жена така както жените за мъж и няма да създават толкова съдържание за обсъждане.

Догодина ще гледаме класически Ерген. Със само един ерген. Браво за което!
бтв: Макс двама, ама втори да е като резерва, нещо като Васил.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 18:16 от Diavolo

# 6 115
БТВ са малоумни.

"Момата" го има в NETFLIX.Мисля,че от Испания беше,но не му помня името.Там 3 моми трябваше да изберат между Ергени,половината от които са за парите(ако ги излъжат) и половината за момите.
Струва ми се,че БТВ плагиатстват от тук от там.

# 6 116
  • София
А, забравих пак от Ники Николов.
Евгени яко дискредитирал Валерия... 😀
Ама явно се е хванал на хорото за 'Пи Ар двойка с взаимна изгода'
Много жалки са и двамата.

# 6 117
БТВ са малоумни.

"Момата" го има в NETFLIX.Мисля,че от Испания беше,но не му помня името.Там 3 моми трябваше да изберат между Ергени,половината от които са за парите(ако ги излъжат) и половината за момите.
Струва ми се,че БТВ плагиатстват от тук от там.
Може би е друго предаване, защото официалните Bachelor продукти ги няма в Нетфликс, защото ABC си държи правата.
Иначе БТВ купува готови формати, до момента не се сещам като цяло да са продуцирали нещо авторско.

Сега ще гледам Николов, затова ви скипвам постовете за него. Много се радвам, че го поканиха. Щеше да е голям пропуск.

# 6 118
Аз съм убедена, че има достатъчно желаещи жени да влязат в Момата. Бутащи се в реалитита бол

# 6 119
  • България
От ПП съм останала с впечатление, че вербалното изразяване не му е силна черта. Представям си как се блъскат мисъл с мисъл и тактика с тактика и излиза само ..ъъъ.

НН е гледал "Адвокат на дявола" поне два пъти. Там Ал Пачино същите ги говореше "Аз само леко те насочвах, изборите са твои"
Какво е ПП?

Общи условия

Активация на акаунт