🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 879
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 120
Като се замисля, да може да има мома за"Момата", нооо... вие какво точно искате да гледате от нея, че аз се съмнявам нормално момиче, което иска да се изтипоса ей така в ефир, "за да търси любоФта" без тя самата да търси нещо различно(другите си разсъждения ги спестявам, обикновено профилактично, но сега задължително). Не знам, не знам... 🧐

# 6 121
При цялото това ъъъъкане нямам нерви да го изгледам.Половин час ми беше възможният максимум. Поне хванах момента, където си призна, че личният му живот е пълен провал.
Защо заплетоха кашата от БТВ, че Ферай пътувала и нямало да може да присъства, а и той  е видял, че седяла немила-недрага в гримьорната и не я извикали.
Омръзна ми с тия благодарности към Мартин, Неделчо му казва -Даниела също изнесе сезона, ...дааа, така е и мрън-мрън не било баш така.

Не помня коя беше дамата тук, с която преди две години обсъждахме  предаване по  ID, където американска моделкаа в подобен формат е била убита от участник след приключването на сезона. Губят ми се подробности, но свидетелствата бяха, че всичко е манипулирано до степен, дори да ти хареса някой вътре, нямаш право на крачка към него, следваш сценарий по клаузи докрай.
Така че каквото и да ми внушава НН-то, двамата с Мартин са редели пъзела да е максимално зрелищно по техен вкус.

# 6 122
Аз гледам на порции. Засега стана ясно, че НН нищо не знае, но за сметка на това обича много да плямпа.

# 6 123
Като се замисля, да може да има мома за"Момата", нооо... вие какво точно искате да гледате от нея, че аз се съмнявам нормално момиче, което иска да се изтипоса ей така в ефир, "за да търси любоФта" без тя самата да търси нещо различно(другите си разсъждения ги спестявам, обикновено профилактично, но сега задължително). Не знам, не знам... 🧐
Е както ходят да са участнички, така биха отишли и да са "Мома".
Особено след този сезон с малкото целувки и свободата на избор, за мен сезон на "Момата" е напълно възможен.
Така ще се улеснят и за "Любов в рая", ако има почва изобщо у нас.

# 6 124
Айде сега пък Мартин с Мартина били двойка. Започвам да се бъркам Косара ли е, Мартина ли е, а и те нещо изглежда да са се скарали, защото Косара и Анна-Мария отдавна не са качвали нещо с Мартина и нейните Люба и Бранка.

https://ednodrugo.com/2025/05/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d0% … %bd%d0%be-%d0%b4/

От това, което Мартин каза в Надкаст, ми се струва, че още не е с нито една от двете, но се надява и очаква поне с една от тях нещо да стане. И евентуално, ако се прецака, после и с другата. Защото всеки път, когато го питаха за Косара, той казваше, че много харесва и нея, и Мартина. И после като го питаха за Мартина, казваше, че имал голямо привличане към нея... и към Косара. Толкова му личи, че се надява да станат нещата с Косара, но ако не станат, е готов да хване Мартина, която е по-податлива от двете към момента, че се чудя тези двете глупачки как не са вдигнали ръце от него досега. Той си е тънък сметкаджия. И не е разбрал, че играта свърши, а в живота не се прави така.

Освен това се обяснява в любов на Йоана....... още една резерва в играта му.

# 6 125
Ники Николов е имал готов план и проект да снимат Момата,но БТВ имали опасения за това. За другата пролет си остава Ергенът сезон 5
БТВ са малоумни.
Още не ми увира главата как са се лишили от последен епизод и всичко беше в Преди обед.
Всеки казва, че "Момата" би било интересно и след 4 сезона е идеален момент да направят такова.

"Момата" го има в NETFLIX.Мисля,че от Испания беше,но не му помня името.Там 3 моми трябваше да изберат между Ергени,половината от които са за парите(ако ги излъжат) и половината за момите.
Струва ми се,че БТВ плагиатстват от тук от там.
Може би е друго предаване, защото официалните Bachelor продукти ги няма в Нетфликс, защото ABC си държи правата.
Иначе БТВ купува готови формати, до момента не се сещам като цяло да са продуцирали нещо авторско.

Сега ще гледам Николов, затова ви скипвам постовете за него. Много се радвам, че го поканиха. Щеше да е голям пропуск.

Обърках малко ,по MAX беше.Че е друго като име да,но съдържанието е това което написах..."Момата" по съдържание е близо,Всъщност сега видях името...."FBOY island",в пъти по добро от нашия Ерген,въпреки,че са само 3 моми са забравили да "се барнат" при доктора....За Ергените Вие ще кажете,но според мен и те са класи отгоре.Нямат скрупули и .....Всъщност се виждат някои неща на снимките във връзката.Питайте Вашия любим НН дали го е гледал или "Всички прилики с.....са случайни"

https://www.imdb.com/title/tt26899877/

# 6 126
НН преговарял с ерген, които изкарва 400 000 на месец, намеква, че и Мартин някъде там....интересно, интересно кой ли е този потенциален късметлия да се набута в тази гениална продукция за любов

# 6 127
Не мисля, че "Момата" е обречено. Ако изберат две-три яки мацки и някакви интересни кандидати, но ги инструктират целувките да бъдат ограничени само до тези, към които момичето има по-голям интерес (т.е. един-двама човека), ще им се получи. Тъкмо ще са по-близо до реалността и природата, където жената избира от повече кандидати и мъжете са тези, които се борят за внимание.

# 6 128
  • Street of Dreams
Какъв точно според теб е проблемът? Много по-естествено е няколко мъже да се борят за една жена, отколкото обратното. То и в природата е така.

# 6 129
НН как не е познавал Мартин до сега като той преди години влезе в Биг брадър да си вика Емануела да излиза. Аз тогава съм го запомнила, че е с прякор Елвиса.

# 6 130
Какъв точно според теб е проблемът? Много по-естествено е няколко мъже да се борят за една жена, отколкото обратното. То и в природата е така.

Според мен "проблемът" е ,че делятмомичетата които влизат за слава и кой знае кео на "нормални" и не много.Кандидатки ще има .Аз съм готов да ме включат в журито като представител на форума.Да видим коя мома
ще обсъждате тогава.

# 6 131
Разбира се това трябва да се случва, това е в реалния свят обикновено, но понеже влизаме в БГ - реалитита и виждаме последствията сред мъжете ергени, за които влизат 1-2 на сезон да търсят любов и всичко останало за друго(вкл. и ергените) е малко странно за мен да намерят една чиста душа за любов.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 19:50 от a.vasileva

# 6 132
Ники Николов е имал готов план и проект да снимат Момата,но БТВ имали опасения за това. За другата пролет си остава Ергенът сезон 5
БТВ са малоумни.
Още не ми увира главата как са се лишили от последен епизод и всичко беше в Преди обед.
Всеки казва, че "Момата" би било интересно и след 4 сезона е идеален момент да направят такова.
Каква мома? Те едва са навили трима балъци за ергени, къде ти 20? Нали всички разбрахме за дефицита на кадри...

# 6 133
НН как не е познавал Мартин до сега като той преди години влезе в Биг брадър да си вика Емануела да излиза. Аз тогава съм го запомнила, че е с прякор Елвиса.
Николов отдавна не е продуцент на ББ, ако не се лъжа само първите 3 нормални сезона си бяха негова продукция. Брадърите с Емануела са на Тушев.

# 6 134
Този продуцент е много труден за гледане и слушане. Все си мислех, че тази фигура трябва да е  неутрална, а това човече налива масло в огъня.

Общи условия

Активация на акаунт