🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 939
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 030
Доволна съм засега от изгледаното от подкаста с НН. Много неща обясни дотук, разбирам го и му вярвам. Остава ми още час и нещо...

Естествено, че е схема това с Малдивите. И на мен нямаше да ми хрумне, но нямаше и да си помисля, че Данка Браун е способна да си плати почивка до там (че може би и на приятелката), с доходите от книгата.
Освен това, тя твърди, че се влюбила и иска да прекарва време с Мартин, че той я е отбягвал (уж). Значи най-накрая имате възможност да сте само двамата, да си изясните каквото има и се насладите на любовта си и на хубавото място, пък ти решаваш да довлечеш и приятелка. Логика - няма. Освен ако не лъжеш, че ти си тази, която е искала да прекарва време с Мартин и/или не е в ход операция "Малдиви", известна още като "Раздрусай балъците".

# 6 031
То най-смешното е, че аз накрая на последния епизод реших, че стана много захаросано и мачът е свирен, та изключих телевизора, като по този начин пропуснах най-интересните финални надписи. Но добре че сте вие, да разбера какъв "разврат на събитията" се е случил.

# 6 032
  • Street of Dreams
На средата съм. Все още не е обяснил прословутата опорка с на Даниела майка й, а в началото заяви, че ей сега ще обясни. Нещо да не пропуснах?

В момента разказва как Виктор казал на Любомира, че го накарали зорлян да целува Бранимира и Клаудия, което не било вярно, естествено. Това че Виктор лъже, за Ники било доказателство колко много Виктор искал да си запази отношенията с Любомира, а не че няма никакви топки.

# 6 033
  • Обран бостан ;)
В момента разказва как Виктор казал на Любомира, че го накарали зорлян да целува Бранимира и Клаудия, което не било вярно, естествено. Това че Виктор лъже, за Ники било доказателство колко много Виктор искал да си запази отношенията с Любомира, а не че няма никакви топки.

Разплаках се. Joy

Или по новому: Ш' ма разплачиш. Trollface

# 6 034
Отвратителен човек,… същия Мартин, само че без агресията. Направо си е манипулирал Васко, ама иначе можело да си правят каквото искат…

# 6 035
Е, вие верно ли вярвате на Даниела, че купува и продава апартаменти. Чудеше се как да се изплъзне от въпроса с огледа.

# 6 036
Аз доколкото разбрах от подкаста, човекът, който е пратил съобщението за колието е нейн бивш Николай, приятел и на Бачорски. Него го има все още на снимки в профила и е казал, че са се разделили преди време, но два месеца преди предаването или нещо такова щяло да стане нещо пак, но не били заедно към онзи момент.

# 6 037
Пуснах си чичото, все пак, исках да видя докъде се простира цинизма му и да погледам още малко актьорска игра. Сам си разказа как буквално са му светнали очите, като се запознал с Виктор и чул за травмата с баща му. Искал да го кара да му пише писмо в предаването, "защото щеше да създаде много добро съдържание". Имал бил сторилайн на милионера и младото момче бедняк (няколко пъти нарече Виктор така), което не може да купи пръстен и затова го е правило сам. Адски долен човек, много по-долен от Тушев. Другият поне не е лицемер и няма претенцията да прави нещо възвишено, етично, семейно и добро.

# 6 038
Пуснах си чичото, все пак, исках да видя докъде се простира цинизма му и да погледам още малко актьорска игра. Сам си разказа как буквално са му светнали очите, като се запознал с Виктор и чул за травмата с баща му. Искал да го кара да му пише писмо в предаването, "защото щеше да създаде много добро съдържание". Адски долен човек, много по-долен от Тушев. Другият поне не е лицемер и няма претенцията да прави нещо възвишено, етично, семейно и добро.
Да, почти към края съм. Манипулатор, който претендира за възвишени ценности. Опитал се е и Бранимира да манипулира с това, че майка й има самолетен билет, но го казва, че уж мислил за Виктор, да не му е гадно. Надявам се да няма следващ Ерген, правен от него. Чуди се Васко защо приел да е Ерген в последния момент, а ти г-н Николов защо прие да правиш Ергенът в последния момент, с което се оправдаваш през цялото време? Заради любовта, нали?
Не познавам Тушев, но мисля че е класи над този. Поне не се прави на това, което не е.

# 6 039
Козара спешно да сваля ментарляците на Карчие. Марто няма ли да се охарчи за един истински пирон?

# 6 040
Пуснах си чичото, все пак, исках да видя докъде се простира цинизма му и да погледам още малко актьорска игра. Сам си разказа как буквално са му светнали очите, като се запознал с Виктор и чул за травмата с баща му. Искал да го кара да му пише писмо в предаването, "защото щеше да създаде много добро съдържание". Адски долен човек, много по-долен от Тушев. Другият поне не е лицемер и няма претенцията да прави нещо възвишено, етично, семейно и добро.

Николов за семейството и любовта, Иван и Андрей за Родината, Халваджиян за културата, само за сеира остават да са Тупарев и Тушев.
На Николов е Биг Брадър Фемили - много семейно беше; Къртицата - също много семейно: в сезон 1 сватба на Емануела, в сезон 2 къртицата беше с все жена си и любовницата. Какъвто старият Ники Николов, такъв и новият. Нов бардак със стар продуцент не се прави.

# 6 041
Едно нещо е ясно с просто око - НН самоуби Ергенът в класическия му вид и направи жесток репутационен гаф след това с ПО. Той сам си го каза, че е дошъл в Надкаст, за да се обяснява заради реакциите след ПО. Провален каст, провалени финали, бедствие след предаването и страшно много хейт. Ами, напълно си го заслужава.

# 6 042
  • Street of Dreams
Аз доколкото разбрах от подкаста, човекът, който е пратил съобщението за колието е нейн бивш Николай, приятел и на Бачорски. Него го има все още на снимки в профила и е казал, че са се разделили преди време, но два месеца преди предаването или нещо такова щяло да стане нещо пак, но не били заедно към онзи момент.
Да, едва ли не писал да провери дали тя още му носи синджирчето. Друга причина не разбрах да има.

ПС, когато Николов намекнал на Мартин, че ще влиза някоя "бивша", Мартин предположил ТРИ жени! (без Емануела)

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 15:17 от OnDiNe_

# 6 043
Айде сега пък Мартин с Мартина били двойка. Започвам да се бъркам Косара ли е, Мартина ли е, а и те нещо изглежда да са се скарали, защото Косара и Анна-Мария отдавна не са качвали нещо с Мартина и нейните Люба и Бранка.

https://ednodrugo.com/2025/05/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d0% … %bd%d0%be-%d0%b4/

От това, което Мартин каза в Надкаст, ми се струва, че още не е с нито една от двете, но се надява и очаква поне с една от тях нещо да стане. И евентуално, ако се прецака, после и с другата. Защото всеки път, когато го питаха за Косара, той казваше, че много харесва и нея, и Мартина. И после като го питаха за Мартина, казваше, че имал голямо привличане към нея... и към Косара. Толкова му личи, че се надява да станат нещата с Косара, но ако не станат, е готов да хване Мартина, която е по-податлива от двете към момента, че се чудя тези двете глупачки как не са вдигнали ръце от него досега. Той си е тънък сметкаджия. И не е разбрал, че играта свърши, а в живота не се прави така.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 15:27 от Chupacabrita

# 6 044
  • София
TОзи Николай да не е новият любовник на НН, щото, нали,… на малко име… 😜

Общи условия

Активация на акаунт