🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 032
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 090
Тоз Ники Николов, такава  "идеална версия на любовта" сътвори, че само с Николчо от "Маминото детенце" може да се мери по похватност.
И продължава с всяка приказка, която изпуска, да омазва ситуацията.
Май само Маги не навря в на кучето колибата, всеки друг си понесе публично срама от несъвършенствата. В следващ сезон Ники и Мартин копродуценти, на един акъл са, ще вдигнат до възбог рейтинга с панаирите си.
Не съм го гледала още, но предвкусвам голяма забава със зеленокрачко. Или днес е сменил цвета!?

# 6 091
Мартин е самата вода. Светена вода направо.

# 6 092
Поне за едно всички ще се съгласим - Елвира излъга, че Мартин пие алкохол, познават се с Мартина отпреди, Бранимира и Виктор имат отношения отпреди.

Моля те слагай някой емотикон, че както съм се наежила от гадориите на НН, в първия момент не усетих сарказма Joy

# 6 093
Поне за едно всички ще се съгласим - Елвира излъга, че Мартин пие алкохол, познават се с Мартина отпреди, Бранимира и Виктор имат отношения отпреди.

Моля те слагай някой емотикон, че както съм се наежила от гадориите на НН, в първия момент не усетих сарказма Joy

🎪 добре ли е?

# 6 094
Ники Николов вече е имал среща с човек, който да е потенциално Ергенът за новия сезон

# 6 095
ПС, когато Николов намекнал на Мартин, че ще влиза някоя "бивша", Мартин предположил ТРИ жени! (без Емануела)

За толкова се е сетил. Trollface

Знае  само на три имената. Simple Smile

# 6 096

🎪 добре ли е?

Идеално е! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 6 097
Николов за семейството и любовта, Иван и Андрей за Родината, Халваджиян за културата, само за сеира остават да са Тупарев и Тушев.
Колко беше лесно някога, когато сал един Хачо имаше... 😂

Не съм гледала НН все още, ама преразказите ви (благодаря!) са ми достатъчни май.
Аз такава творческа импотентност не знам как се допуска на екран изобщо... Той не е вложил грам мисъл, просто е събрал сюжетни линии от тук от там, от разни риалитита и е побутнал и режисирал нещата, за да ги наподоби досущ. Няма капацитета да измисли нещо градивно и не пошло, и не някоя мерзост, злепоставяща участниците, а субективно по своя преценка, решил, че това е много яко и ще го направим така. Другият пък един човек на изкуството, творец с капацитета на творчеството на Ким Чен Ир, измислил невиждани и нечувани, за сметка на това пък ултра тъпи контенти... абе, Нерон същинскиЙ! Майко мила, какво въпиющо бездарие!...

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 17:03 от DiaMia

# 6 098
Впрочем мислех да не го споменавам, защото по принцип не смятам за редно да се обсъжда нечие здраве, (а и все пак знаем, че жълтите медии копират от тук), но видях НН в кардиологичното отделение на Пирогов преди дни, уговаряше се да му правят нещо. За мен този човек наистина се чувства неразбран и преживява истински внезапно сполетялата го "народна любов". Не е очаквал такава реакция, което също говори много за моралния му компас, принципи и житейски разбирания. Затова и с Мартин са си паснали толкова, лика-прилика.

# 6 099
  • # супернатурална #
Мен бездарието толкоз не ме дразни, все пак щом сме седяли да го гледаме все нещо е сътворил. Но такова омаловажаване и дискредитиране на "служители" и то избирателно...припомнете ми, но май не е имало досега след реалити. Браво, НН, поне в нещо да си пръв!
Разбирам, да беше излязал и да омаже (с доказателства) всички...пак нямаше да е върха на  човечността, но...да кажем, дали са си з@дника под наем. Така бие на реваншизъм.

# 6 100
Николов за семейството и любовта, Иван и Андрей за Родината, Халваджиян за културата, само за сеира остават да са Тупарев и Тушев.
Колко беше лесно някога, когато сал един Хачо имаше... 😂

Не съм гледала НН все още, ама преразказите ви (благодаря!) са ми достатъчни май.
Аз такава творческа импотентност не знам как се допуска на екран изобщо... Той не е вложил грам мисъл, просто е събрал сюжетни линии от тук от там, от разни риалитита и е побутнал и режисирал нещата, за да ги наподоби досущ. Няма капацитета да измисли нещо градивно и не пошло, и не някоя мерзост, злепоставяща участниците, а субективно по своя преценка, решил, че това е много яко и ще го направим така. Другият пък един човек на изкуството, творец с капацитета на творчеството на Ким Чен Ир, измислил невиждани и нечувани, за сметка на това пък ултра тъпи контенти... абе, Нерон същинскиЙ! Майко мила, какво въпиющо бездарие!...
Напълно съгласна с Вашият коментар! Simple Smile

# 6 101
Вече не знам кой какво, но е ясно едно. Н. Николов обяви на всеослушание какво стои горе-долу изпод завесите на реалити предаванията. Няма да оправдавам нищо, но останалите като Тушев, забравих му името на ИВ ( Фродо, там няма отварям дума , че не е по темата  ),  не правят нещо различно. Напротив 2 години Тушев лъга обществеността с двойката Валерия и Евгени, защото трябваше да има двойка - за успокоение и удоволствие на гледащите. Ем, всички са ми еднакви, тук поне се казаха някои от нещата, изобщо не си мисля, че е всичко. А ние може да си спорим до когато искаме...

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 17:28 от a.vasileva

# 6 102
Мен бездарието толкоз не ме дразни, все пак щом сме седяли да го гледаме все нещо е сътворил.
Всеки от нас всеки ден твори по едно... нещо, ама пуска водата след него. Та и на този нещото е това нещо и е за канала. Имам предвид канал канал, а не друг канал.
Косето и АМ, викате, ги няма. Ами както посъветвах мама Джиляна да гледа подкаста на потенциалния зет, може да го е направила и да е все пак разсъдлива жена, да е взела фунията, и да е наляла в междуушието на щерка си нещо! И а, дано!
А АМ... не знам, не знам... За нея е тежко! Разкъсва се между Елвисарата и Косето. Хем си е протегнала пипалата към първия и не и се ще да се дърпа назад, хем пък иначе ще изпусне диванчето на втората, а все някъде трябва да се спи. На нея вече и е истински трудно!

# 6 103
  • София
Ники Николов вече е имал среща с човек, който да е потенциално Ергенът за новия сезон
Бож, опази! Боже, опази! 🙏🧄✝☪🕉

# 6 104
  • Street of Dreams
Мен бездарието толкоз не ме дразни, все пак щом сме седяли да го гледаме все нещо е сътворил. Но такова омаловажаване и дискредитиране на "служители" и то избирателно...припомнете ми, но май не е имало досега след реалити. Браво, НН, поне в нещо да си пръв!
Разбирам, да беше излязал и да омаже (с доказателства) всички...пак нямаше да е върха на  човечността, но...да кажем, дали са си з@дника под наем. Така бие на реваншизъм.

И мен това ме дразни. Не го смятам за бездарен. Адмирирам подхода му - изброих сума ти неща, които според мен направи правилно и като цяло сезонът много ми хареса. Обаче тая заявка да е честен до край никак не я изпълнява - излиза шумно, но с някакви буквално болни предположения, намеци и клевети. В моите очи страшно се компрометира - себе си, а не тези, които са му паднали в жертва.

Общи условия

Активация на акаунт