🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 928
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 075
Изгледах първите 5 минути и ме завъртя работа, а сега като ви чета, ми се отщява да го слушам. Стана ми жал за Виктор. И от неговия надкаст личеше, че не е харесал достатъчно нито една, че са го манипулирали да държи вътре Бранимира, а от написаното от вас разбирам, че супер гадно са го изманипулирали да избере накрая. Не се съмнявам, че НН е благословил и думите след финала на Любомира, че Виктор бил влязъл само за слава. То щото тя, начинаещата актриса, е била единствено за любов там. Но явно зависи дали си положителен герой в сторилайна на Николов и ако не си - жална ти майка...

# 6 076
Мартин е казал на НН, че Виктор е планирал да не даде роза на никого. След катамарана Виктор дава синхрон, НН влиза, прекъсва го и му казва, че знае за плановете му, че навън в момента навсякъде се говори, че е гей и хубаво да си помислел какво иска да направи и как щяло да изглежда.

Което чудесно се връзва с епизод 1 - продуцентът пита Виктор дали е гей. Пуска слуха за него и после го манипулира чрез същия слух.
В хотела в Шри Ланка питал Ферай и Дайми вярно ли е, че първата … (не можел да каже какво му били казали за нея), а за втората, че е обвързана в момента. Те казали, че не е вярно. Той им повярвал. После за Даниела се изненадал няколкостотин пъти и всеки път вярвал, и пак се шокирал и т.н. А за Ферайчето пуска намека чак сега, задето разтръби, че не я пуснали в студиото на ПО.

# 6 077
Вялка ли чух? Grinning
Тоя като не можа да "създаде" истинска двойка, що посяга на единствената такава? Добри/лоши по отделно и заедно, В и Е поне се харесаха и си бяха заедно поне година.
Е, как година? Нали две уж бяха заедно?
Ей, не се отказвате, значи 😂

# 6 078
Мартин е казал на НН, че Виктор е планирал да не даде роза на никого. След катамарана Виктор дава синхрон, НН влиза, прекъсва го и му казва, че знае за плановете му, че навън в момента навсякъде се говори, че е гей и хубаво да си помислел какво иска да направи и как щяло да изглежда.

Което чудесно се връзва с епизод 1 - продуцентът пита Виктор дали е гей. Пуска слуха за него и после го манипулира чрез него.

Казва, че го е питал, защото вече било имало пуснати статии. И пак направи намек, бил го предупредил, че ще го пита, но вече той как отговорил било... Следва драматична пауза.

# 6 079
  • # супернатурална #
Не знам точно  колко са били заедно, други ги следеха Grinning

Вялка ли чух? Grinning
Тоя като не можа да "създаде" истинска двойка, що посяга на единствената такава? Добри/лоши по отделно и заедно, В и Е поне се харесаха и си бяха заедно поне година.

# 6 080
То имаше пуснати неща и за Мартина, но тях интересно само продуцентът не ги чул и видял. Та чак я изпра в Надкаст, че тя била за Мартин и любовта🙂
Но пък за Виктор никакъв слух не съм чувала, преди да го попита Николов.

# 6 081
Дано Саркаста да следи интервютата - той може много картинно да им опише дивотиите

# 6 082
Не знам точно  колко са били заедно, други ги следеха Grinning

Вялка ли чух? Grinning
Е, тази, която наистина ги следеше, до последно твърдеше, че живеят заедно. Дори ходеше да се кара с Ивка Бейбе и да и обяснява, че Г и В се обичат 😂 А Валката през това време си живуркаше с вуйчо Ваньо. Знам, че е off, ама аз по-голям цирк не съм виждала. Даже Мартин не може да ги стигне 😂

# 6 083
  • # супернатурална #
Коя "тази"
Извинявам се, но ми е важно Grinning

# 6 084
Това НН не си струва да се гледа, отвратително е, аз издържах само 5 минути.

# 6 085
Мартин е казал на НН, че Виктор е планирал да не даде роза на никого. След катамарана Виктор дава синхрон, НН влиза, прекъсва го и му казва, че знае за плановете му, че навън в момента навсякъде се говори, че е гей и хубаво да си помислел какво иска да направи и как щяло да изглежда. Направо се размечтах как някой прави едно видео да анализира двете му изяви на НН в Надкаст и ПО и изкарва на показ какъв манипулатор е.

От една страна е манипулация. От друга е напълно вярно. Не че и това спаси репутацията на Виктор. Той май нямаше полезен ход, за съжаление.

# 6 086
То имаше пуснати неща и за Мартина, но тях интересно само продуцентът не ги чул и видял. Та чак я изпра в Надкаст, че тя била за Мартин и любовта🙂
Но пък за Виктор никакъв слух не съм чувала, преди да го попита Николов.

Просто си представям как "положителните" героини в шоуто и единственият "положителен" герой са минали през оперативка/и какъв ще е наративът след предаването - Мартин е най-искреният мъж, АМ е много умна, Виктор е недорасъл, Мартина беше истински влюбена, Косара е най-красивата и желана от всички, Васил не става за нищо, Роси е конфликтно делулу и т.н. По едно време, като се заредиха надкастите, имах чувство, че са копи пейст всички.

# 6 087
Не беше ли някаква "редакторка"? 🤣

Коя "тази"
Извинявам се, но ми е важно Grinning

# 6 088
Поне за едно всички ще се съгласим - Елвира излъга, че Мартин пие алкохол, познават се с Мартина отпреди, Бранимира и Виктор имат отношения отпреди.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 16:41 от Mama xxl

# 6 089
  • в сърцето на един мъж...
Поне за едно всички ще се съгласим - Елвира излъга, че Мартин пие алкохол, познават се с Мартина отпреди, Бранимира и Виктор имат отношения отпреди.

Мартин само вода ли пие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт