🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 778
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 675
Оцко и сега си фигурира като автор на музиката, но не е той продуцент на тази песен.
Има, има. Продуцентът и автор на музиката е Оцко, (бивш) продуцент на Гергана. Като си една от най-известните певици, а срещу теб е замираща музикална компания (Хит Микс или както се казваше компанията на Оцко), можеш да си напишеш каквото искаш в описанието.
Изяснявам още веднъж: Оцко беше продуцент на Джия, така, както Пайнер са продуцент на Емануела. Той е и автор на музиката. Когато изпълнител прави песен, изпълнителят или продуцентът плаща правата на авторите на песента. В случая продуцент на Джия и автор на музиката е едно и също лице, така че няма какво тя да не е платила.
А текстовете са евтини, абсурд да се стиска, та да си позволи да се свали песента ѝ.

# 6 676
Имам чувството, че преди интервюто с Емануела, всеки втори пост беше " кога ще се изкаже Емануела' , 'защо не вкарат Емануела " ...Сега се започна - ама от какъв зор ще се изказва Емануела....Хубаво е да четем темата, да не ставаме като даниела- писател а не читател, и за да не звучим шизофренично, ала зайо защо си с /без шапка. С две думи - имаше голям интерес от зрителите на предаването , да чуят мнението на Емануела - угоди им
Моля подскажете ми от кой сезон беше Джия , губи ми се

# 6 677
Имам чувството, че преди интервюто с Емануела, всеки втори пост беше " кога ще се изкаже Емануела' , 'защо не вкарат Емануела " ...Сега се започна - ама от какъв зор ще се изказва Емануела....Хубаво е да четем темата, да не ставаме като даниела- писател а не читател, и за да не звучим шизофренично, ала зайо защо си с /без шапка. С две думи - имаше голям интерес от зрителите на предаването , да чуят мнението на Емануела - угоди им
Моля подскажете ми от кой сезон беше Джия , губи ми се

Сезон 2.

# 6 678
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен ми направи впечатление как не спомена нито веднъж името на Мартина нарочно.
Но сега като се замисля "Прахосмукачката" много й отива. Laughing

Иначе Емануела си каза това,което всички знаем - Безделник,харчи парите на богатите му родители и се налива всяка вечер.

# 6 679
Последно: Оцко е бил продуцент на Джия. Тази песен не е продуцирана от него, а от Пайнер, затова е и в YouTube канала на Емануела, а не в този на Джия.
Оцко и сега си фигурира като автор на музиката, но не е той продуцент на тази песен.
Има, има. Продуцентът и автор на музиката е Оцко, (бивш) продуцент на Гергана. Като си една от най-известните певици, а срещу теб е замираща музикална компания (Хит Микс или както се казваше компанията на Оцко), можеш да си напишеш каквото искаш в описанието.
Изяснявам още веднъж: Оцко беше продуцент на Джия, така, както Пайнер са продуцент на Емануела. Той е и автор на музиката. Когато изпълнител прави песен, изпълнителят или продуцентът плаща правата на авторите на песента. В случая продуцент на Джия и автор на музиката е едно и също лице, така че няма какво тя да не е платила.
А текстовете са евтини, абсурд да се стиска, та да си позволи да се свали песента ѝ.

# 6 680
Аз не мога да понасям чалга, но някак самата Емануела като човек преди години ми хареса във Вип Брадър, когато всички скочиха срещу нея и Миглена Ангелова. Мисля, че никак не е глупава и също така е добра, всеотдайна майка. Тогава във Вип Брадър бунта и срещу глутницата беше ярък, оправдан и наистина справедлив. Но и много точен и ясен като послание. Днес в интервюто тя беше хаотична, загуби се в този - онзи, пък тази - онази и стана една манджа с грозде. Пък и беше доста суетна бих казала. Аз разбирам защо се е съгласила да говори. По някакъв свой женски начин иска да предупреди други жени що за типаж е Мартин. Според мен Емануела знае и иска да каже това, но се разля в това нещо подобно на интервю. Събеседницата и не и помогна - само повтаряше “той е нарцисист, аз го казах вече...“ И все пак между хаотичното говорене се разбраха няколко неща: Мартин парадира с бащинството и обичта към децата си, но това са гръмки думи неподкрепени с действие, внимание, грижа. Явно Мартин има дълбоки комплекси относно мъжествеността си, защото не подбира жени за секс, те са много и еднократни. Мартин е крайно инфантилен в едни сериозни отношения, може да се разчита на него ако е в светлината на “положителните“ прожектори, но ако жената до него е нападната медийно или обществено - той бързо се отрича от нея.  Мартин използва славата, парите и всичко що може да граби от жената до него. Мартин не работи, няма интереси, и е прахостник на готови кинти, в това число използва финансово и родителите си.  Мартин лъже патологично. Това аз разбрах от Емануела и съм склонна да и вярвам.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 13:19 от Не се сърди, човече

# 6 681
Официален любовник 😆😆😆. В очакване да разкрият и неофициалните. 
Тези жълтури цепят мрака.

# 6 682
Последно: Оцко е бил продуцент на Джия. Тази песен не е продуцирана от него, а от Пайнер, затова е и в YouTube канала на Емануела, а не в този на Джия.
Още по-последно: няма как песен на изпълнител на Хит Микс да не е съпродуцирана и от Хит Микс. Това беше дебютната песен на Джия и сделката вероятно е била Емануела да я получи безплатно/с отстъпка, ако в нея участва новото име за лансиране.
Беше качена и в двата канала. Не разбирам какво е това спорене продуцент ли е Оцко или не, като е автор на музиката и аранжимента. За плащане остава само текста.

# 6 683
Мартин и Мартина я провокираха да говори, аз го разбирам това. Но не се получи добре този подкаст. С Миглена Ангелова щеше да мине по-добре.

# 6 684
Гледам надкастите, макар, че са много дълги.
Адриана, много добре говори това момиче, развила е някакви психологически умения, в комбинация с астрологията. Има хубав глас и ясна дикция, може да го  изплозва, да стане водеща, инфлуенсър. В предаването само мълчеше, или не са я давали.

Васил, има си идеал човека и си го търси. Косара, за него каза, че криел какво работи, в надкаста каза, че маркетинг и имал е-шоп. Наистина не е толкова скован, той обясни, че се е притеснявал от камерите и гледал да се представи добре за зрителите. Харесва ми човек, който е пробвал толкова много спортове, без да е професионален спортист.

# 6 685
И какво ще докаже, като си наеме адвокат? Нали знаете, че няма да я изкарат класна дама.

Обидата е престъпление по принцип. Ако някой те обиди публично или не, можеш да го съдиш. Дали Мартина има или няма класа няма значение. Не знам дали случаят е такъв, просто бяха казани много грозни неща, че даже и децата на Мартин намеси. Много били сладки, много ги гледала, тревожела се за тях, ама излиза и изсипва една кофа кал по баща им. Ако наистина й пукаше за тези деца, щеше и за техните чувства да помисли.

Alucard, съжалявам, че не знам как да цитирам две мнения, затова тук ще ти отговоря, че относно даването под съд се отнасяло и за ПО с Даниела и подкастите. Да, така е, просто вече беше коментирано. Ако се чувства засегната и обидена си е нейно право да се защити пред съда, както и всеки друг човек.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 00:14 от Siska25

# 6 686
Той Мартин само за техните чувства мисли , като се излага . Особено със заявяването, че е праавил с@кс с "омразна " за него жена . Страшен пример им дава

# 6 687
Някакъв палячо Мартин, го издигат в култ. Аз също съм на мнение, че той провали сезона. Заради него се наложи да вкарат трети. Ако може да се каже, че някой е изнесъл сезона, то това е Даниела. Ако не беше тя, с коя щеше да се хване Мартин. Не искам да си представям, да беше с АМ или Мартина. Те тогава, такава скука щеше да стане. Даниела беше интересният образ, а Мартин в ролята на пиянде. Образът на Данка, беше на стратег и манипулатор, не Мартин. Мартин беше льольото, балъкът, баламурникът. Още ми е трудно да си представя, как от родители, депутат и нотариус, е излязъл Мартин, сякаш е осиновен. Ако Мартин е злобен и отмъстителен, то Емануела е същата. Лика прилика. Даниела излезе по-умна, че се покри и се навря в дупката си, а Мартин не спира да се излага, все повече. Няма такъв деградирал олигофрен, като него.

# 6 688
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Адриана, много добре говори това момиче.Има хубав глас и ясна дикция, може да го  изплозва, да стане водеща, инфлуенсър. В предаването само мълчеше, или не са я давали.

Ти се шегуваш,нали? Rolling Eyes Smiley Smiley Smiley

# 6 689
Ето как Даниела си печели парите - последния  Instagram Reels с реклама на  DYSON и douglasbulgaria ..

https://www.instagram.com/p/DKWZzuUMXTw/
Да, бе.Dyson точно нея ще изберат за реклама.Жената, която твърди, че не чисти и не желае да чисти.

Естествено, че ще я изберат за уредите им за коса.. последователите и се интересуват от това и това рекламира. Нали не мислите, че само 1 човек ползват марките да ги рекламират!
Тя имаше dyson и на тоалетката в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт