🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 891
  • 6 792
  •   3
Отговори
# 6 540
За Мартин и Мартина си е 100% вярно.

Всички станали известни на гърба на Ем.

# 6 541
Емануела била луд фетиш на Мартина. Мартина искала да бъде на нейното място, искала да става певица.
Мартин плюел Мартина. Била 40 лв. в Ревю, искал да я поръчва, но го било страх от болести. Плюел и Митко Динев, нареждал го, за нищо не ставал.

# 6 542
  • в сърцето на един мъж...
...
Обществото ни е сбъркано, Даниела е само един от продуктите на това сбъркано общество. И не, не тя е влиятелна, а обществото дава тон на това, какви да бъдат младите жени - от родителите зависи дали ще купят кубици, устни, скули, носове на децата си. На 18 не вярвам някоя да може да си позволи сама подобренията. Някой й ги купува. Та не, не е тя виновна за това, че има проблем в обществото.

И като/ако родителите не могат или не искат, познай кой й защо й плаща подобренията.

Ами в случая не е виновна Даниела, нали разбираш. Ние като родители сме виновни.
Съмнява ме НН да е изманипулирал Мартин. Просто двамата са се опиянили от това, да направят супер шоу и си паднаха в собствения капан.

# 6 543
Мартин в момента играел роля и затова се снимал с Митко Динев. Целта му била да се докопае до нея. /докопае?/
Емануела не плюе никого, ами била се защитавала в този мъжки свят.
С Мартин се познават от много години. Когато той се разделил със съпругата си, се срещнали с Ем. Дори той преди не я харесвал, но като станала известна започнал да я харесва.
Цел на Мартин - хората да ходят в заведението, да го поздравяват и да му казват името. Работил в кантората на майка си, но не се справял, защото пиел до сутринта, дори ходел с нея по участия. Мартин никога не ѝ е бил любов. Приемала го, като спасени от Митко Динев. Мартина с него са правели номера, за да вземат детето от Ем.
Първите две години с Мартин били много добре до момента, в който тя отишла да помогне на Динев за някаква ситуация. Тогава ѝ изневерил и разбира се тя била виновния. Злобен бил и нарцисист /Кристина през пет секунди го повтаря/.
Дошъл ковида и 4 години след онези 2 били иди ми дойди ми.  Това, което показвал в момента означавало, че той не можел да я забрави, преглътне, преодолее. Сигурна била, че като е сам в къщи страда и плаче.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 13:26 от #RAngelova

# 6 544
Иначе и мен ме дразни тя, че всяко интервю, в което говори за него започва с: "Аз за този човек изобщо не искам да говоря, той изобщо не ме интересува." И изведнъж се отприщва една вълна. Joy

# 6 545
Не знам вече колко пъти повтори, че не се интересувала от Мартин.😂 Обаче участваме в подкаст. Мартин не можел да я преживее, а тя не била оплетена от него, просто й било удобно с него...само има-няма едни шест години🤔.
Емануела май... не може да преживее, че не е харесвана от родителите и на двамата бивши. Лика-прилика са си всичките: Емануела, Мартин, Даниела и т.н. Дали щеше да е приятелка на Дани, ако бяха останали заедно с Мартин. Забавни са.🤣

# 6 546
Мартин я следва в соц. мрежи.
Била сигурна, че ще избере Даниела. Имала била интелект, умее да говори, била дама. Другите не били на интелект. ниво на Мартин. Умеела да борави с женствеността си. Силно комплексиран бил и искал да изглежда добре в обществото.
Бил направил така с Даниела, защото е видял какво се пише и говори за нея и не искал да му се развали имиджа.
Цялата компания Мартинова нямали никакви постижения освен тия благодарение на нея. /нищо не разбрах, хем нямали, но имали/.
Мартин не можел да я преживее. Затова сега се събирал с ергенките и се снимали, за да я дразни.

Сега щяло да му бъде много готино, че тя го коментира. Той това искал през цялото време - да се говори за него, добро или лошо. Щял да обикаля надкасти, женски предавания, имал много силна женска енергия. Притеснявал се да не залезе. Преди Ергенът се опитал да се докопа до нея в една дискотека. Казал на няква нейна приятелка, за да каже на Ем да му гледа котката, защото щял да пътува някъде.
Родителите му къде са били, че е с такова възпитание, а е на 40 г. Жена му била много добър човек и е изтърпяла много.
Показват скрийнове с коментари на бившата му жена, че е била обект на психическо насилие.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 20:06 от Не се сърди, човече

# 6 547
Ми тя не каза нищо лошо за родителите на Мартин! Точно обратното.
С майта на Динев също е в добри взаимоотношения. Казвала е че е супер баба. А Динко има за какво да не го харесва…

Не знам вече колко пъти повтори, че не се интересувала от Мартин.😂 Обаче участваме в подкаст. Мартин не можел да я преживее, а тя не била оплетена от него, просто й било удобно с него...само има-няма едни шест години🤔.
Емануела май... не може да преживее, че не е харесвана от родителите и на двамата бивши. Лика-прилика са си всичките: Емануела, Мартин, Даниела и т.н. Дали щеше да е приятелка на Дани, ако бяха останали заедно с Мартин. Забавни са.🤣

# 6 548
Къде може да се гледа този подкаст?

# 6 549
Пак съм изтрита.
Тенденциозно е вече, но каквото това.

Емануела има беден речник, по-добре да не употребява думи, чието значение не знае точно.
Катакомба и хетакомба са различни по смисъл.
Но не пречи в случая да е искрена и права.
Не очаквах, че с Мартин са се познавали още от деца.

# 6 550
Аз се забавлявам и с водещата на подкаста а.к.а. експерт по нарцисизма. Joy "Да....мхм....да....типичен нарцисист, казах ви....да...аха!"

# 6 551
# 6 552
Каза, че изобщо не се интересувал за дъщерите си. Тя не харесвала това.
Мартина е болен мозък, обсебена била от Ем. /много плюе по Мартина, ще стане много дълго, ако напиша всичко/.

# 6 553
Ето как Даниела си печели парите - последния  Instagram Reels с реклама на  DYSON и douglasbulgaria ..

https://www.instagram.com/p/DKWZzuUMXTw/
Да, бе.Dyson точно нея ще изберат за реклама.Жената, която твърди, че не чисти и не желае да чисти.

# 6 554
  • София
Гледах 15 Мин. Не се търпи, толкова болно его. И “специалистката” - да, да, да.

Общи условия

Активация на акаунт