🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 805
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 420
Тя по калъп/cv ги избира сигурно.
А как се казваше ?

# 6 421
  • софия
Тя по калъп/cv ги избира сигурно.
А как се казваше ?
Еее, удари ме в емоциЙте. Хич не помня. Някой, ако има информация да помага.

# 6 422
Маестро се казва.

# 6 423
Да ви разсея малко с един позабравен персонаж Simple Smile
Кое е актуалното гадже на Елена ? Някакъв музикант май, имам спомен, че го бяхте разконспирирали някога ?
Дръж се: Българче, пианист, който живее и твори в ЛАндъна.
И с къдрици!

# 6 424
Сякаш по каталог го е търсила баш такъв! 😁

# 6 425
Загложди ме любопитството кой точно беше, но явно тъне в забрава Simple Smile

# 6 426
Аз съм във форум, имам право да съм Мартинка на дивана - това е предаване, което се гледа и нормално да се и обсъжда. Да, плюя си по участнички, плюя си и по Мартин, но никого не съм навряла буквално като животно в клетка на едно столче, докато изливам помия отгоре му на педя разстояние, че и с агитка, питбул и мажоретки.  Мартин си е заслужил всичките епитети, защото е доказано, че е простак, коцкар, лицемер, ревнивец, женомразец, лентяй. Виктор го спукаха колко бил незрял, а този 40-годишен студент в чалгаклуб какъв е? Видяхме му бившата, знаем и другата бивша, с която се разправяха публично. За Даниела знаем не по-малко притеснителни неща, но не нея се опитват да ни изкарат по-чиста от росата.
Ще те изтрият, както ме трият и мен, когато го нареждам, но имаш 500 палеца от мен!

# 6 427
  • # супернатурална #
Ще се върна да коментирам, когато фокусът на дългите монолози се прехвърли към  някоя друга тема, освен възхваляване на Данка.

Гледам, че дори се пишат стихотворения и песни за нея. И се чудя докъде сме стигнали в духовното си развитие, за да бъдем инспирирани да творим за една толкова семпла и нищожна муза.
Че то стихотворението да не би да възхвалява Даца Grinning
Е, то не е нужно да възхвалява. Някой е  и е творил, независимо какво, вдъхновен от Даца, да, от Даца  Joy

Или е седнал да печели популярност на гърба на Даца, да,  на Даца Grinning

Някъде мернах пак вопли по ценностите и клетото общество...Мацки, в Ергеня сме, халтурка, циркове, не е като да не знаем какво ни чака. В предишнии сезони бяха ачкали в легло, крещяха си в лицата, млящеха се като да са на норма, пияни жени,  отливки на бюстове, зарязана жена (две) с видео послание...да продължавам ли? И вие ми говорите за възпитание на децата? Рили?! Grinning

# 6 428
Загложди ме любопитството кой точно беше, но явно тъне в забрава Simple Smile
Трия,че май не е мн коректно щом иска да го крие.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 21:49 от Морана

# 6 429
Знам, че ще прозвучи като защита на Даниела, за което се извинявам предварително на засегналите се, но за мен има огромна разлика за правиш се.с за пари и открито да заявиш, че имаш очакване бъдещият ти партньор да има n-финансов статус. Тя и много други със сходно мислене  не заставят партньорите си да им подсигуряват очакванията, а постигат консенсус. Ако някой може да сподели в кой епизод Даниела е заявила, че прави секс за пари, Ви моля да споделите къде, за да го изгледам. Благодаряж

Аз не видях някой тук да пребива с камъни, когото и да е.
Даниела за мен е човек, с който никога не бих имала каквито и да е взаимоотношения. За мен е човек, който води един безмислен, паразитен живот. Човек, който не е приел себе си такъв, какъвто е, а иска другите да я приемат. Няма как при мен да минават такива.
Въпросът тук не е, че прави секс за пари. Друго е важното - тя го прокламира, тя го издига в нещо нормално влизайки в тв риалити, което се гледа и от непълнолетни. И моля ви, не ми казвайте - тези непълнолетни си имат родители да ги възпитават.
Даниела е глупава, освен всичко друго.

# 6 430
Утре в 12ч ще излезе подкаста с Емануела. За мен Мартин е нарцисист по учебник, просто е умен и е трудно да го хванеш, ако не го наблюдаваш отстрани.

# 6 431
Ама от най-умните е...

# 6 432
И е много трудно да го хванеш... 😆

# 6 433
Намаляха щото се трият
От както се акцентира, че темата става нечетима, заради възхваляването и идеализирането на семпъл човек като Даниела, за сметка на сатанизирането на също толкова семпъл Мартин, все пак намаляха похвалните слова и сърцераздирателни защити на клета Даниела.
Намаля и грозното плюене по Мартин - какво ли не му бе приписано, как ли не бе наречен: обобщен образ на злия гений го изкараха, алкохолик, мамино синче и всемирен простак…
Като ги четях тези епитети и сравнения се чудех с какво пишещите ги са по-различни от мартинките на дивана?  И с какво линчът срещу Мартин тук, е различен от линча в ПО?
Обективността на емоционалните оценки е трудна.  
Можем още по- добре🙂

# 6 434
Н.Н .е голям образ. Как се задържа ерген в ергена? Казваш му ,че навън пише ,че е гей Simple SmileSimple Smile е как не им остана време да се напият преди това с Виктор ,че да го види как танцува:)
Мартин и Даниела .... в тези среди какво решение това надцакване, кой какъв вип живот ще покаже...Ако си бяха седяли на задниците след като излязоха, това нямаше да им се случи.
Даниела не е обвързана,  наистина харесваше Мартин. Той, че не е готов да си седи вечер в къщи е ясно.
Николай бившия на Даниела е голям простак.
Книгата на Даниела е срам за всяка библиотека. Всъщност това не е книга ,а някакви записки на ниво тийн ,пълна с провописни грешки , няма форматиране ,история ,разказ. Няма дълбочина , нищо не казва ,няма послание на нищо не учи. БНТ ,срам за тях ,че са отразили тази премиера.
Идеята ,че жените много олекнаха има хляб. Но заявката да се създаде поколение на жени , които да накарат мъжете малко да се потрудят за тях, не е изпълнена в тази "книга".

Общи условия

Активация на акаунт