🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 921
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 375
Мартин и Н.Н. го направиха. Никой нямаше да я защитава, ако бяха честни, а не като бесни гимназистки, нападащи съученичка в тоалетната, да я изправят така на пангара. Само чаках да почне някой да вика Shame Shame, вероятно Косара, а АМ да тръгне да я стриже.

# 6 376
  • # супернатурална #
Е, ти БгМамма с АМ и Косара ли сравняваш? Ш'ни обидиш Grinning

# 6 377
  • Stockholm
На групово нападение, групова защита.
А, добре, значи към Бачорски да се обърна да кешаутне.

Чак Даниела не може да повярва, че в БГ Мама се оказаха най-големите ѝ фенове и адвокати.

Ами вече не пребиваме блудниците с камъни.

Аз не съм прочела нито един агресивен коментар към Данка. Друго нещо са саркастичните. Но, о, не, те са изчезнали.

# 6 378
За в ПО говорех, а Яна да маха с кандилото и да пита "По чаршафа кръв имаше ли?"

Сама по себе си Данка ми е измислена, превзета,  самозабравила се фльорца. Но дори и такива жени имат право на някакво нормално отношение поне в национален ефир.

# 6 379
Не е само бг мама. Настроенията на много хора са променени навсякъде в мрежата, където се обсъжда Ергенът. Знаете на кой да се сърдите, нали?

# 6 380
Ох, оставих метлата да си отдъхна, нали съм от ариергарда на Бачорски и аз да влея малко съпорт на групата ни.
Сокерес? Да събирам ли маалата?
Дъ г'бием викам, то надприказване няма, ами да развъртим тия метли.

# 6 381
Аз не видях някой тук да пребива с камъни, когото и да е.
Даниела за мен е човек, с който никога не бих имала каквито и да е взаимоотношения. За мен е човек, който води един безмислен, паразитен живот. Човек, който не е приел себе си такъв, какъвто е, а иска другите да я приемат. Няма как при мен да минават такива.
Въпросът тук не е, че прави секс за пари. Друго е важното - тя го прокламира, тя го издига в нещо нормално влизайки в тв риалити, което се гледа и от непълнолетни. И моля ви, не ми казвайте - тези непълнолетни си имат родители да ги възпитават.
Даниела е глупава, освен всичко друго.

# 6 382
  • # супернатурална #
За в ПО говорех, а Яна да маха с кандилото и да пита "По чаршафа кръв имаше ли?"

Сама по себе си Данка ми е измислена, превзета,  самозабравила се фльорца. Но дори и такива жени имат право на някакво нормално отношение поне в национален ефир.

Точно. И на мен ми навя асоциация с "Хайка за вълци"

# 6 383
Мартин и Н.Н. го направиха. Никой нямаше да я защитава, ако бяха честни, а не като бесни гимназистки, нападащи съученичка в тоалетната, да я изправят така на пангара. Само чаках да почне някой да вика Shame Shame, вероятно Косара, а АМ да тръгне да я стриже.

Тя Косара почти това измрънка когато питаха Даниела за интимността. Измрънка нещо от сорта " в национален ефир сме не е ок това".

# 6 384
От както се акцентира, че темата става нечетима, заради възхваляването и идеализирането на семпъл човек като Даниела, за сметка на сатанизирането на също толкова семпъл Мартин, все пак намаляха похвалните слова и сърцераздирателни защити на клета Даниела.
Намаля и грозното плюене по Мартин - какво ли не му бе приписано, как ли не бе наречен: обобщен образ на злия гений го изкараха, алкохолик, мамино синче и всемирен простак…
Като ги четях тези епитети и сравнения се чудех с какво пишещите ги са по-различни от мартинките на дивана?  И с какво линчът срещу Мартин тук, е различен от линча в ПО?
Обективността на емоционалните оценки е трудна.  
Можем още по- добре🙂

# 6 385
Аз съм във форум, имам право да съм Мартинка на дивана - това е предаване, което се гледа и нормално да се и обсъжда. Да, плюя си по участнички, плюя си и по Мартин, но никого не съм навряла буквално като животно в клетка на едно столче, докато изливам помия отгоре му на педя разстояние, че и с агитка, питбул и мажоретки.  Мартин си е заслужил всичките епитети, защото е доказано, че е простак, коцкар, лицемер, ревнивец, женомразец, лентяй. Виктор го спукаха колко бил незрял, а този 40-годишен студент в чалгаклуб какъв е? Видяхме му бившата, знаем и другата бивша, с която се разправяха публично. За Даниела знаем не по-малко притеснителни неща, но не нея се опитват да ни изкарат по-чиста от росата.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 19:53 от RoseofVersailles

# 6 386
  • Stockholm
Аз се надявам всички, които докладват коментари, които ги побеждават с логика и аргументи, да са щастливи и доволни, че с това си честно и коректно действие, съдействат за чистотата на темата.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 19:32 от silsto

# 6 387
Не е дадено да схвана смисъла, признавам си, ако смисълът е, че не съзнавам как тя рекламира на деца секс за пари. Рекламира да си търсят жените богати мъже и да ги тестват преди това колко са щедри и някои други техни "второстепенни" качества. Мога да се присмея на опростенческата ѝ философия, но чак да се потреса, че децата ни гледат, хайде няма нужда.
"Общоизвестна истина е, че всеки богат млад мъж трябва да си вземе съпруга."
Да ви е познато? Едва ли има момиче, което да не е чело книгата или да не е гледало филма, в който английското общество от времето на Джейн Остин смята за най-висша цел на жените и техните майки женитбата с богат съпруг. И там златотърсачката майка е осмяна, както се надсмивахме над златотърсачката Даниела. Много неща са се променили оттогава насам, но нито е спирало да има такива момичета, нито такива майки. И няма да спре да ги има. Заради такива прегрешения не се вадят срещу жените символични картечници, за да бъдат публично сравнени със земята.
И последно. Кой пречи на критиците на Даниела да си изказват мнението тук? Аз с друго впечатление останах - че те намират различните мнения за нечитаеми.

# 6 388
Не всички обиждаме Мартин.Добре си е.Просто си лъже човека.Кат има такава приятелка

и умря от любов по Мартинки(дори и да махнем Даниела)

# 6 389
Аз лично се дразня, когато пияни мъже със съмнителен морал хвърлят камъни наляво и надясно. Даниела не ме вълнува толкова.

Общи условия

Активация на акаунт