🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 937
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 360
Да и така се прави. След като си доказуемо ощетен си минаваш по каналния ред и траеш докато не приключи процедурата!
А не като attention who.es НН, Мартин и Сие
От поста на Д. Димитров (този, на когото Даниела дължи над 100 000 лв. и я е осъдил), разбирам, че той е подал сигнал в прокуратурата за извършено от нея престъпление. Чака да приключи разследването и не иска да обсъжда преди това. Хмм....много ще ми е интересно да чуя неговата история.

# 6 361
  • Street of Dreams
Назад съм дала няколко примера откъде Данка печели пари. Някой след мен допълни, че отдавна в инста (не я следя) рекламира неща и сложи статия колко печелят инфлуенсърите. Защо трябва да се повтаряме, въртим се в кръг.

# 6 362
Ох пак патологична лъжкиня . Дано знаете значението на патологична. Излъгала за кекса. Ми може да не е бил нещо за което да се хвалиш .
Защо не питат Нико изневерявал ли е на жена си и с кой. Дали ще каже истината. Има си въпроси , които е абсолютно недопустимо , липса на възпитание да ги задаваш . И още по просташко е да си разказваш интимния живот в сутрешен блок , където гледат и деца

# 6 363
  • Stockholm
Факти трябват за приходите на Данка, а не догадки. И който ги няма, да не се хаби да пише.

# 6 364
На мен тази фиксация дали е имало секс в предаването, ми изглежда като някакъв пореден бас на Мартин, а от водещата - като жалък опит за доказване, че е бил подведен да направи предложението на финала. Спекулирам си, не твърдя. Беше доста гадно и някои от жените на дивана съвсем се превъзбудиха. На Любомира определено й беше неприятно, след като току-що беше казала, че при тях нищо не се е получило след предаването.

# 6 365
Сега успях да изгледам Надкаста с Ники Н. Не спря да го възхвалява тоя Мартин, то не се издържа. Той му направил сезона. Йоана се явявала на кастинг за Островът на стоте гривни и тогава Финдо му звъннал да го помоли, ако я хареса да я вземе, че иска да я отдалечи от средата, към която е залитнала - силикон, чалга и т.н. и му казал, че е твърдо против връзката й с Мартин.

Мартин много го било страх да не влезе Емануела, чак в договора го вписали.

Ергените нямали хонорар, а обезщетение - Виктор и Васил казали, че печелят, колкото един машинист в метрото - около  3000-4000 лв и нямало проблем да им ги осигурят. Обаче Мартин с неговите доходи, нямало как да му предложат такова обезщетение, горкичкия бил на загуба. Имал и среща с някакъв българин в Дубай, той поискал около 400 000 и с някакъв баскетболист, той пък искал обезщетение за цяла година, в която нямало да играе. С тях не се разбрали.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 18:24 от tooclose

# 6 366
nkv-soнякоя приятелка на Данка ли си? Много е грозно персонално да се нападат съфорумки само защото са критикували света Даца или са защитили Мартин. Темата отдавна стана нечетима заради организирана защита на Данка.

# 6 367
  • # супернатурална #
На мен тази фиксация дали е имало секс в предаването, ми изглежда като някакъв пореден бас на Мартин, а от водещата - като жалък опит за доказване, че е бил подведен да направи предложението на финала. Спекулирам си, не твърдя. Беше доста гадно и някои от жените на дивана съвсем се превъзбудиха. На Любомира определено й беше неприятно, след като току-що беше казала, че при тях нищо не се е получило след предаването.
Ох, да, ами това хихикане, да не беше и бурен смях при "не"-то на Даниела? Светили ли са им, или Мартин им е предоставил доказателствен материал? Или пък не могат да повярват, че жена, насаме с този сексуален бог би устояла, или не им минава рез акъла, че дори и да е станало, не е повод за гордост. Ех, та не бяха тее Heart Eyes
На мястото на Даниела никога не бих си признала, че съм правила секс с този охлюв. Пък нека съм най-голямата лъжкиня.

# 6 368
nkv-soнякоя приятелка на Данка ли си? Много е грозно персонално да се нападат съфорумки само защото са критикували света Даца или са защитили Мартин. Темата отдавна стана нечетима заради организирана защита на Данка.

В това което написах , къде видяхте персонална да нападам , някой от тук ?
Просто попитах , това също ли е забранено ?

# 6 369
Абсолютно нечетима стана! Не мога да повярвам, че защитавате Даниела. Точно, защото сте жени.

# 6 370
Ами Мартин и НН не са ѝ давали пари, те са излъгани, ако са излъгани, по непрестъпен начин. Някаква мацка им казала, че е сингъл, пък не било така. Ако това е престъпление, 70% от народонаселението ще е по затворите, а що се касае до мъжката му част - и повече..
Ако Даниела печели парите си, все едно дали през инфлуенсърство, писателство, консултации, онлайнтърговия или препродажба на апартаменти, за какъв дявол се репчи, че не работи. Не е вярно, че го е казала веднъж и то на шега. Беше лайтмотив. Жена, вадеща петцифрени суми на месец, пък и не само жена, не се крие, че работи, а се гордее с дейността си и си посреща дълговете, а не хленчи, че то било не дълг, ами не знам какво си. Каквото ще да е било, прави се споразумение и се изддължава, след като е осъдена и така успешна в интернет алабалите. Явно не е. Вероятно ѝ се ще, ама още не е.

# 6 371
Чак Даниела не може да повярва, че в БГ Мама се оказаха най-големите ѝ фенове и адвокати.

# 6 372
  • Stockholm
Аз си спекулирам, но подозирам Бачорски, намесен в груповата защита на Данка тук Joy

# 6 373
  • Варна
Адоралова си е стар потребител мисля. Не е Ана-Мария, нито е Косара.

Много ме напушва на смях с доходите на Даниела. Защо и от какъв зор трябва да се знае, как  тя си вади парите, с кой си го слага и кога ходи до тоалетната?
На никой не дължи обяснения си мисля.
Остава ми да изгледам Адриана и Ники Николов, Любомира само ако ми е скучно.

# 6 374
  • # супернатурална #
На групово нападение, групова защита.
А, добре, значи към Бачорски да се обърна да кешаутне.

Чак Даниела не може да повярва, че в БГ Мама се оказаха най-големите ѝ фенове и адвокати.

Ами вече не пребиваме блудниците с камъни.

Общи условия

Активация на акаунт