🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 181
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 345
Ох да човек който усилено иска да се скрие , праща гигантски букети, ако някой не го е видял от самолет , праща официално Даниела на екскурзия, , ако пак има недосетливи, купува мезонет и случайно доверената приятелка ги издава. Но ако и този ход не мине- праща съобщение до редактора на продукцията в което дори се представя. Ами сори но това не ми прилича на нещо което иска да бъде скрито , а напротив . Явно наистина Мартин и НН са общували само и единствено с кухи лейки, за да си мислят, че спектакълът им ще мине

Ох, благодаря ти, че го написа, много ме мързеше!

# 6 346
Вербалната и невербалната агресията, която позволиха БТВ в студиото е това, което обърна нагласите според мен. Даниела в БТВ не шикалкавеше, а отрече. Анна Мария, Мартин и НН пускаха слухове, не показаха доказателства за женени мъже, а един чат за колието. Даниела, че взима пари от мъжете си е ясно, даже тя не го отрича. Ако бях на нейно място щях отдавна да се погрижа за запорите, достатъчно е да започне да плаща по малко, за да покаже добра воля за пред законодателя. Алекс Гърдева даже не е за коментар, присмял се Хърбел на Щърбел, бяха приятелки, имат общи познати, а тя взела да я плюе, като е същата. Едва ли някой смята, че те щяха да изкарат и месец с Мартин и девица да беше. Тя е жена, която се заявява и иска свобода, а Мартин е един недорасъл, ревнив глезльо, който не излиза от кръчмите.

# 6 347
Чакам подкаста на псевдо-разбирачката Вутева, много ми е интересно какви глупости ще надрънка. Дано междувременно се е пообразовала. Само за сведение - тя твърди, че хората във връзка с нарцистично разстроени личности няма проблем да си стоят с тях и да си ги обичат. И че тя самата се привлича от такива хора и иначе не й е интересно. Но няма проблеми, никакви, неееее. Това, някой да изяжда душата и здравето на партньора си, не се брои. Само да трябва да знаете как да подхождате с тях, ахаха. Или не е попадала на човек с НЛР... Но със сигурност е невежа, а по-лошото е че дава съвети. Нямам думи Rage

Емануела е ясна. Ще плюе по Мартин, та знае ли се. Няма и една кирлива риза да остави неизвадена. Особено сега, когато го е гледала с други жени и го е чула да нарича Йоана "любовта на живота си".

# 6 348
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Даниела в БТВ не шикалкавеше, а отрече.

Toeст излъга.Както съвсем хладнокръвно си излъга,че не е правила секс с Мартин,нищо че 2 седмици спяха в една стая.

# 6 349
За секса и аз смятам, че излъга, но и аз бих излъгала даже да нямам любовник. Първо от неудобство, второ от срам. За мене обаче имаше моменти, които те не ми изглеждаха като хора, които са били интимни, но и за мен е непонятно как две седмици не се е стигнало дотам. Агресията срещу жените е огромен проблем и не може БТВ да поощрява такива прояви, да спомага за унижението на човешко същество и то от водеща жена. Даниела изобщо не ми е любимка, но този разпит ме провокира определено

# 6 350
  • Street of Dreams

Мартин може да е всякакъв,но лъжец не е, и няма да хвърля едни твърдения ей така, защото си е решил.
Пък и Даниела знае,че няма как да говори с имена,затова й е спокойно.
Пуснах специално пак предаването.
Първо той казва конкретно, че тя прави "някакви неща два пъти в седмицата срещу пари", тя иска доказателство - той не дава.

М: Човекът даже вчера е бил в София при нея.
Д. Не е вярно това, аз имам камери вкъщи, искаш ли да ти изкарам записи?
М: Ама аз не казвам, че той е идвал у вас.
Д: Ама аз съм си била вкъщи, то се вижда кога съм се прибрала и дали съм излезнала изобщо.
М вдига ръце: Кога си се виждала с него нямам представа. Нямам представа. Нямам представа. Глей ся....

Това ли е разкриването в прав текст?

Писах два пъти, че бих го оправдала, ако имаше срещу нея нещо различно от хвърлени обвинения.

# 6 351
  • Бургас
Не знам как някой може да се съмнява, че е имало кекс. Ами че то това си беше целта на Мартин с това съжителство, да я пробва дали ще му даде да я валидира, демек харесва ли го или играе театър, ако не беше - той нямаше да се излага с пръстени и предложения. Тъпо беше да лъже Данка в ПО, можеше да извърти нещо, че не иска да коментира публично лични неща. Аз лично не й повярвах, за мен си е лъжкиня от класа.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 17:35 от bur02

# 6 352
Adoralova, какво ти пречи, че не мислят всички като теб? "Бг жената", както се вижда в тази тема, не е единодушна.  
Веднага ти отговарям - Даниела несъзнателно я направиха жертва и бг жената много държи да подкрепи друга жена,нищо че въпросната жена Даниела ако се размине на улицата с тях ще ги подмине с гордо вдигната глава,защото за нея те са прошляци,а тя е лукс. Laughing

# 6 353
За секса и аз смятам, че излъга, но и аз бих излъгала даже да нямам любовник. Първо от неудобство, второ от срам. За мене обаче имаше моменти, които те не ми изглеждаха като хора, които са били интимни, но и за мен е непонятно как две седмици не се е стигнало дотам. Агресията срещу жените е огромен проблем и не може БТВ да поощрява такива прояви, да спомага за унижението на човешко същество и то от водеща жена. Даниела изобщо не ми е любимка, но този разпит ме провокира определено
Напълно съгласна с това мнение.
Освен това изобщо не държа Даниела да ми се обяснява за личния си живот с кой е спала, кой й е любовник.

# 6 354
Хареса ми когато НН каза, че ако беше завел Викито на дискотека преди да го избере, щеше да му каже да обере танцувалните движения.
Така ще го запомня Вико,  с маймунските танци и все невзел решение. Явно е бил мъка за продукцията, мислел е да не дава роза накрая, но НН му е казал, че заглавията на статиите са, че е г.й, и явно това е наклонило везните.

# 6 355
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма нужда да имам лични преживявания като на Мартин,за да съм обективна.

Аз пак да попитам.
''Ако Даниела не чака на спонсори,тогава как си позволява този висок стандарт?"  Коя е тази нейна работа в София,която й плаща наем,кола под наем,масажи,филъри,нокти всяка седмица,фризьор,хранене в ресторанти,пътувания..? Хайде измислете го Simple Smile

# 6 356
Ама никой не казва, че не чака спонсори, тя жената в прав текст си каза, че си търси спонсор. Просто историята със спонсора отпреди предаването изобщо не се връзва.

# 6 357
От поста на Д. Димитров (този, на когото Даниела дължи над 100 000 лв. и я е осъдил), разбирам, че той е подал сигнал в прокуратурата за извършено от нея престъпление. Чака да приключи разследването и не иска да обсъжда преди това. Хмм....много ще ми е интересно да чуя неговата история.

# 6 358
Леле, над 1000 нови коментара . Не мога да повярвам,че още дъвчете Мартинчо и Дана с все любовниците й...

# 6 359
  • Stockholm
Данка е ясна. А за мен крайно безинтересна.
Аз продължвам да се забавлявам с мисловния процес на Мартин, когато има цел. Веднага давам пример. Връщат се от Шри Ланка и Данка започва да си прави устата за нова почивка- на Малдивите. На Мартин обаче му се реве за купони в Джанъм, пък и определено не му се набутва с излишни почивки. Всъщност не му се набутва с нищо. Затова манипулантът съчинява схемата за Малдивите- с двойния кеш. Според мен Данка няма капацитет да измисли такава схема, но трябва да е благодарна за подарената идея.

Общи условия

Активация на акаунт