🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 931
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 405
Скрит текст:
Абе кои бяхме "защитничките" още докато се лееше хейт тука и беше наричана как ли не? Имам бегъл спомен за Краули само.

Аз съм защитавала Даниела понякога. Случвало се е да каже нещо вярно, а и харесвам някои неща в характера и поведението й. Ироничното е, че мога да изброя качествата й по-добре от нея самата Simple Smile Златотърсачеството й ми е най-малкия проблем с нейната личност, всъщност нямам особен проблем с това. Дай, Боже, всекуми богат и щедър мъж. Но да си с такъв най-вече защото е богат и/или без никакви чувства към него си е една друга категория.
И да развява гордо и сее невежество, да носи маска и често да има разминавания между думи и дела, да манипулира и използва човешко същество, обяснявайки му се едва ли не в любов за пустите му пари. За пари накара дори собствената си сестра да лъже. Кой знае колко още лъжи е натворила в желанието си за лесен, показен и луксоззен живот. Въздържам се от диагнози, защото не съм специалист, но нейното много ми бие на психопатия.
И аз съм против това. По какво по-точно съдиш, че Даниела го практикува? В предаването ли го е казала, в книгата ли го пише, смяташ че не обича мнимия си любовник или че е нямала чувства към Мартин?

И ако твърдиш, че е била с Мартин за парите му, значи няма как останалото да е вярно с любовника - Мартин беше готов да я осигури финансово и то с охота. Освен и много други качества, на които тя каза, че държи.

Съдя по собствените й приказки. Не би била с беден мъж, но защото такъв нямал качества, не за друго. Мхм. И не би продължила с някого, ако той е в труден период и не изкарва пари. Съдя и по делата й, че то на нейните думи... Промени си към любвеобилно поведението към Мартин, когато той показа, че е готов да харчи пари по нея. Даже "любовче" стана Simple Smile Преди това не искаше и една целувка да му даде. И вече спекулирам - но според мен като е видяла, че някой от... партньорите й е готов да й купува мезонети и коли, да я праща по екзотични дестинации, просто е шитнала Мартин, докато не е загубила движимата и недвижима собственост.

# 6 406
  • софия
Кхъ, кхъ, Прокси махни "ограбила", че там е пробойната. 😀

# 6 407
Ще се върна да коментирам, когато фокусът на дългите монолози се прехвърли към  някоя друга тема, освен възхваляване на Данка.

Гледам, че дори се пишат стихотворения и песни за нея. И се чудя докъде сме стигнали в духовното си развитие, за да бъдем инспирирани да творим за една толкова семпла и нищожна муза.
Че то стихотворението да не би да възхвалява Даца Grinning

# 6 408
Искаш да кажеш, че се налага да поддържаме темата до излизане на фактите!? Относно "ограбила".
Туй нещо не ставаше ли с оръжие и маска?

Сетих се за един немски виц.
В парка грабител напада минувач.
-Това е обир! Веднага ми дай парите си!
-Но аз не нося пари.
- Веднага ми дай часовника си!
- Не нося и часовник.
Отчаял се от късмета си грабителят и жално рекъл -Тогава ме поноси поне на гръб!

Та да имаме търпение...и вяра в бързината на правосъдието.

# 6 409
  • Street of Dreams
Може да не помня, но ми се струва че се целуваха много преди смешния шопинг.

# 6 410
  • Stockholm
Ще се върна да коментирам, когато фокусът на дългите монолози се прехвърли към  някоя друга тема, освен възхваляване на Данка.

Гледам, че дори се пишат стихотворения и песни за нея. И се чудя докъде сме стигнали в духовното си развитие, за да бъдем инспирирани да творим за една толкова семпла и нищожна муза.
Че то стихотворението да не би да възхвалява Даца Grinning
Е, то не е нужно да възхвалява. Някой е седнал и е творил, независимо какво, вдъхновен от Даца, да, от Даца  Joy

# 6 411
Всичко изчерпахме вече.
Чакам пак като духа от лампата да се появи fastlane и да донесе новините от Джанъм.
Три пъти потривам монитора -  дух, яви се и разнообрази тематичното зацикляне!

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 21:42 от проксима

# 6 412
  • софия
Хахах, ем, щом ограбването става само с оръжие и маска, значи и по този параграф е невинна. Чиста, кат сълза е.😄

# 6 413
Утре да мине Емануелата и можем официално да я затваряме тая сага. Дано всеки си получи заслуженото.

# 6 414
И други начини знам, но там са недосегаеми от закона.
Сега каузата е да рутим репутацията на Даниела.
Щото на някой от това му зависи личното щастие.

# 6 415
  • софия
О, не хаби сили за това. Тя достатъчно и сама се постара последните 3 месеца. Страхотна репутация си изгради. Язък, че онези лумпени объркаха нещата в ПО. Та я излъскаха до блясък, който заслепява.

# 6 416
На Бузара и АМ. Не са ли ви ценни - Богинячъ Винеръ и Мария Кюри на нашето време.

# 6 417
Да ви разсея малко с един позабравен персонаж Simple Smile
Кое е актуалното гадже на Елена ? Някакъв музикант май, имам спомен, че го бяхте разконспирирали някога ?

# 6 418
Някой от градинката пред Кристал ли си е забърсала мома лЕлена?

# 6 419
  • софия
Да ви разсея малко с един позабравен персонаж Simple Smile
Кое е актуалното гадже на Елена ? Някакъв музикант май, имам спомен, че го бяхте разконспирирали някога ?
Дръж се: Българче, пианист, който живее и твори в ЛАндъна.

Общи условия

Активация на акаунт