🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 648
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 15
Иска ми се Васко да избере Роси. Не видях добре, когато тя влезе в лявата спалня, затвори ли вратата или я остави открехната? Васко  затвори неговата. Щеше да е супер да излязат  и да се валидират.
Мартин и Даниела според мен не са се валидирали. Тези целувки в банята бяха едно нищо,тя в една друга сцена така го целува. Няма никаква сетивност в техните отношения. Затова са и много нервни. А как ще се сгодяват при това положение?
Залагам,че годежен пръстен няма да има

# 16
Благодаря за новата тема, Кло🤗 🌹
Аз някъде началото на март бях писала в спойлерната тема, че майката на Роси е ходила до Шри Ланка(от неин познат бях разбрала), тогава ми се струваше крайно нелогично и това чувство не ме напусна цял сезон😆Казвах си “няма шанс, сигурно е отишла да си я прибере по някое време, едва ли е на финал”, ама Росето направи обръщалка😁С ВасЯта доста си отиват, Ади е като леля му, при все че са на едни години😁Жалко, че цял сезон я игнорираше заради Косара. 🙄
Мартин и Даниела са толкова токсични, че ако седиш около тях, ще те хване и теб токсина.

# 17
Хареса ми срещата на Васил и Роси , но все пак мисля , че той ще избере Ади.
За кафето , Данка можеше да си вземе преди да тръгне , а не да я слушаме един час , че и се пие.

Тя е могла да си вземе кафе преди да тръгне и няколко пъти каза “ТИ не ми взе кафе от хотела преди да тръгнем”

# 18
Бугинътчъ на Тчракия къдье съ изгуби?

# 19
Брей, как си ходят Роси и Васил! Сигурно няма да я избере, защото още страда по задълбочените си разговори с Косара, но биха си паснали.

# 20
Не мисля, че Росица само играе играта. Първо припадаше по Виктор, сега по Васил. Поне накрая Васил се показа малко мъж. Никой няма да й пази достойнството отвън с такова поведение.

# 21
Благодарност за темата и от мен🌻

Не останах особено впечатлена от Роси и Васил снощи, но на фона на постните “любовни” истории в целия сезон…. може да мине за най-най-истинската искра😉😉

За Даниела и Мартин: искат, ама не се получава заблудата че са  влюбени, с градиращи отношения, свободно жонглиращи с реплики и целувки…😜🙃Пълен фалш- като Данината външност. Тръгнала да осмива вкусовете на етноса/ ромите…Тя, която също е от определен такъв и би трябвало да е толерантна?! Но това е най- малкият проблем. И двамата показаха фалш и изкуствен любовен ентусиазъм… Играха го сноби😵💫😵💫с виното. Поне Мартин си призна, че нищо не разбира, но Дана абсолютно нелепо продължи да се прави на спец дегустатор с пет заучени фрази😄.
Всеки истински любител на вино е наясно за какво пиша.
Много по- симпатични биха били и двамата, ако просто се придържаха към естествените  си състояние и личност.
Оставам в очакване единствено и само на поредната продуцентска  хрумка за спасяване на сезона🙃😉

# 22
Много хубаво си кликват Васко и Роси. Подхождат си като двойка повече от Ади и Васко. Мисля, че ще избере Роси той. И Ади ми е симпатична, но може би с друг тип мъж. С Васко си ги представям дървени като любовна динамика. А Роси му разнежва струните на Васко и го виждаме с още няколко различни физиономии от обичайните. А и му виждам очите как се променят. Relaxed
//
При Марти парти и Даци – очаквано развитие. След периода на розовите еднорози, излязоха истинските характери. И двамата са със силно его – няма да се изтърпят дълго. Още за пред камерите се лигавят, а и двамата обичат показност, та ще изтикат. После не мисля, че ще има продължение в живота.

# 23
Clouded, благодаря за темата и браво за корицата🌹

# 24
И от мен благодарско за темата, и за забавните коментари!!!
Ако Виктор и Бранимира ги бяха завели на един гадател при първата среща вместо тия гривнички, Викито може би щеше по- рано да се освободи от Бранка Stuck Out Tongue Winking Eye
Сигурно така са инструктирали ергените, без Мартин, тоз сезон- правете квот ша правите, ама най- края някоя да е избрана- нали е Различният сезон таз година, не може никоя да не е избрана.....Sunglasses

# 25
  • София
🌹 за темата 😊
1. Да - поне са приятелчета.
2 и 3 - няма да даде и няма да приеме - тяхното беше игра за играта. 😉
За Васко съм малко на кантар - Ади е по-вероятно, но да видим и днешния Дриймдей 😉.
Тук има много ако. Ако иска да му е по-спокойно /предвидимо/ в избора - Ади. Ако иска ефект - Роси.
Ако бяха Косара и Ади - Косара - тя е трофеят! 😜

# 26
Според мен са се валидирали, никой не е седял да ги пази, не е такъв тип предаване, че да им сложат микрофони в стаите както в едно предаване, за което само съм чувала, че русата Златка оттам я разбрали коя е с невероятните ѝ таланти да пъшка.

# 27
  • София
След като изпих кафето видях и анкетата, та да я разпиша и аз.
Според мен няма смисъл да насилват нещата, извън формата не ги виждам като двойка. Може би и аз съм на мнение, че Виктор е влезнал за популярност, не да търси отношения.
Според мен Мартин няма да предложи пръстен. А ако го направи, Даца може би ще откаже. Не ги виждам като двойка, въпреки че може наистина да имат и някакво привличане – то те си знаят.
Пред Роси и Ади – според мен Васята ще се спре на Ади, но да видим, това нали е сезонът с „изненадите“.
Ако Косара беше останала, със сигурност тя щеше да е финалистката и изборът му, поне от това, което ни показаха.

За Яна .. нямам думи, тези неща, които излизат. Този сезон наистина след излизането си от къщата повечето стават за резил сами и без да е нужна помощта на продукцията.

Нещо знае ли се за следващия сезон?

# 28
  • Варна
Васко и Роската бяха много готини и за мен наистина срещата им се получи добре.

И за мен кафето и водата са важни и МарЧин щеше да го отнесе здраво.

Свършиха ми лайковете ,що тъй стана?
Кло,да те валидирам с розички 🌹🌹🌹

# 29
Много, ама много искам бай Мангал Марто Елвис току що слязъл от бялата кола с бял кожен салон🚙 ,да падне на коляно и да даде пръстен💍 на Данчето. Тя, разкрасена с вампирското червило💄 ,посръбвайки небрежно аржентинско винце🍷 да махне досадно с ръка и да каже " Аз се целя по - далеч от Джанъм ,а и тази циганска кола не ми отива на пантерестата🐆 рокличка! "😂😂😂
  Еее ,какво ли ще маже после по интервюта стааария софийски бохем !?🤡
   Сеерджийката в мен просто тръпне да го види!🤗🤭
 Кло,благодаря!🌹

Общи условия

Активация на акаунт