🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 648
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 30
Пренасям си поста тук, защото не знаех, че има нова тема

За вчера:

Поне 10 пъти съм писала колко НЕ харесвам Роси, обаче вчера направо удари в земята всички писателки, киселячки, мрънкачки, силиконки и латерни в този сезон. От план Д до план А за 12 часа - ето това си е умение. Направо може да напише книга. Много добре й се получи флирта, беше лека, приятна, забавна, ненатоварваща и ненатрапчива. Браво Роси. Това беше най-хубавата и романтична среща за всички сезони до сега. За пръв път видях Васил толкова отпуснат и естествен. За един ден му завъртя главата и то с такава лекота. Вече искам тя да спечели. В промото се видя, че накрая на серщата и двамата не искаха да свършва - нито тя искаше да си тръгва, нито той искаше да я пусне. Не знам след такава хубава среща, Васил как ще издържи постоянното дърдорене на Ади.

Сем. Киселячкови - на Мартин толкова му писна от Даниела, че имам чувството, че му се иска да направи, като в американските филми - да стане рано, да събере багажа, да грабне куфарите и да избяга, оставяки прощално писмо на възглавницата до нея. И двамата не се търпят, но Даниела е направо АД

Екипът - страшни некадърници сте. Може ли първите 30 минути от епизода да ни занимавате с гледки, океани, палми и хотели, а хубавата 24-часова среща да я разделите в 2 епизода. Изложихте се

Връщам се да ви чета

# 31
Не мога да не защитя Дацето,  че иска да пие кафе на магистралата. Тя така е свикнала жената -на работното място.

# 32
1. Не, не мисля, защото Виктор изобщо нямаше чувства към Люба. Всички знаем къде му беше интересно и че Бранка щеше да спечели каквото и да става, ако не се беше отказала от жал за приятелката си Любка. Единствено Косара можеше да го накара да забрави Брана, ама на нея не ѝ се занимаваше.

2. Мартин ще даде пръстен на Даниела. В началото на сезона, подведена от всеобщото мнение какъв стратег е, си мислех, че ще я  издигне до небесата само за да я трясне рязко в земята на финала, но все повече ми се струва, че е решен да си играе до края и да се доизложи.

3. Даниела няма да приеме - то се вижда, че нито ѝ пука за него, нито е готова. Тя твърди, че е отказвала два пъти брак, та сега да приеме от някой, който нито познава, нито пък я е валидирал с почивки и бижута. Няма да приеме, ще измисли нещо там политкоректно, как първо трябва да се видят в реалния свят, ще си измие ръцете как трябва да види дали дъщерите му ще я примат и така ще се измъкне.

# 33
Иначе за това, което се коментираше, че от други предавания излизат повече двойки, от колкото от Ергенът, ми се струва нормално на мен.
Там хората имат поне един общ интерес Simple Smile, тук не е задължително.

# 34
Дописвам - като голям фен на автомобилите да си кажа, че ако някой седне да ми обяснява колко грозен бил цвета на колата ми и на тапицерията, и ми обяви, че само ц..ните карали такива коли, директно спирам и го изхвърля от колата. Мартин кара последния модел S класа, бяла с бял кожен салон, Данка седнала да му обяснява това и онова за колата му. Чак пък трябвало да я смени, защото не й отговаряла на вкуса. Ами да хваща рейса и да се спасява. Че и S класата, в която се возеше й беше стара - как не го било срам да я вози в толкова стара кола. Малеее......

# 35
Като се возѝ в оня дранголник от 50-та година не мрънкаше, а си припявяше "Стара каравана", ама получи диамантче, а сега и кафе нЕма... 😁

Кло, тенк ю 🌹

# 36
По това се познават пошлите, уонаби паразити и парвенюта.
До вчера си бърсала дирник@ с листо, днескА има претенции и много разбира от коли, вина и други😂😂😂😂

Дописвам - като голям фен на автомобилите да си кажа, че ако някой седне да ми обяснява колко грозен бил цвета на колата ми и на тапицерията, и ми обяви, че само ц..ните карали такива коли, директно спирам и го изхвърля от колата. Мартин кара последния модел S класа, бяла с бял кожен салон, Данка седнала да му обяснява това и онова за колата му. Чак пък трябвало да я смени, защото не й отговаряла на вкуса. Ами да хваща рейса и да се спасява. Че и S класата, в която се возеше й беше стара - как не го било срам да я вози в толкова стара кола. Малеее......

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 12:05 от Labubu8

# 37
На мен ми е интересно Даниела каква кола кара и дали сама си я е купила. Защото S класата си е S класа, особено последен модел. За да има такива претенции, не знам каква марка и модел трябва да има тя.

# 38
Офф изчезна ми коментара! С една дума може Роси да ни поднесе най-голямата изненада и може това да е готина сюжетна линия. От самото начало Роси тенденциозно се държи странно. Но колко пъти вече поднесе изненади. На картинга с Васил, на билярда и сега на срещата. Много ще се накефя Роси да спечели, обожавам такива изненади.

# 39
Айде и моите 5ст. по темата

Даниела не знам какво е говорила за кафето, но по принцип никъде не се прояви като неспирно мелеща едно и също, така че каквото видях за кафето, това е било - искаше и не получи.

Но Марто, Марто... показа си рогата и стана ясно за какво сърдене става въпрос, когато говори че не бил лесен характер. Дори не е кибритлия, да избухне и да му мине. Сърди се по най-мазен, гаден начин, първо, че вменява вина, после със задоволство обясни, че щом тя не говорела и той нямало да говори "и час и половина мълчахме" хаха нека ѝ Rolling Eyes
Най-нетърпимата версия за мъж.

Даниела беше логична и резонна, каза си: аз повторих няколко пъти, ти отказа да ме чуеш.
Най-основателния семеен конфликт от време оно. Щом той не иска кафе, значи нейното желание не е толкова важно. Напълно права беше защо и как е тръгнал спора. Когато единия партньор чува, но не слуша, до там се стига.

Животинския десен по време на обяда беше парцал от илиянци, прави сте. Склонността ѝ да носи рокли с висока талия е леко нелеп - не е дете и не отива на кръщене, майка ѝ да я пристегне с коланчето. Инфантилно.

За Роси и Васко май имаме консенсус повечето тук, много добре им ескалира близостта, чисто физически. Без нея обаче са гола вода. Васил е по-скоро интроверт и ако не е в предаването, а в семейна среда, ще е от мъжете които "работят много" (да се чете: не искат да са с хора и да слушат неразбираеми женски неща).

И двамата са като урок, показно по това как често се случват връзките (и даже семействата), имат искра, има влечение, докато трае има и връзка. Но пак ще кажа: гола вода са като комуникация.
Роси е незрял човек, първо самата тя не знае коя е, оттам и неувереността какво и се случва, не умее да прецени това за нея ли е, не е ли... Освен това е и приятно, леко мекушаво момиче (по отношение на мъжете това), което яко прави компромиси, оправдава мъжа щом той леко се пооплаче и изобщо, още не си е изработила нито здравословно самоуважение, нито представа за собствените си нужди и предпочитания.

Нооо Васко ще се окаже баш Ерген от всички досегашни по отношение на чисто мъжката проява да се увлече и да се раздаде в интимен план. Страхотни целувки и всичко.
Който не е разбрал защо отказа да спи с Роси - жалко. Човека си имаше единствено и само съображения заради продукцията.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 09:56 от .Hazel.

# 40
Краят идва. Васко ще избере Росица, или ще излезе сам, така мисля. Двамата валидиращи се няма да се валидират накрая.

# 41
Отделно,че като шофьор всеки се дразни някой друг да му пипа копчетата и каквото и да било по таблото на колата. Като добавим и мрънкането за кафе ,вода и валидация ,наистина се прекланям пред търпението на Мартин да не я прати в колата на някой от екипа. Точно поради подобни причини преди доста години насред нищото набих спирачки и казах на мъжа ми като не му харесва как карам да слиза и да чака някой да го качи до следващия град Joy
А Данчето и Мартин дори и връзка като връзка нямат,  тя си позволява да мрънка и изисква постоянно. Не я знам какви книги пише ,но няма мъж който да изтърпи толкова претенции без покритие

# 42
Даниела очаква от Мартин кафе в леглото да носи, той имал задължение в колата да има вода, а тя за какво е?
С тази леопардова рокля до под г?за беше като от магистралата забърсана. Много нагло от нейна страна всичко мъжа да прави. На Мартин очаквам скоро да му писне от нея, все пак не виждам да е нещо повече от обикновена мрънкачка, че да я изтърпи.

# 43
Мисля си тази хубава среща с Роси дали не е за да оправдае защо Васко няма да избере Ади. Обаче пък...то лесно ли е да изиграеш привличане, химия и пр. без да се усети пренавитост и натягане както това се усеща с Ади. Все търся конспирации аз.

# 44
Тя може и нарочно да преслова манджата, дано той да се откаже да ѝ дава пръстен. Нещо май не очакваше да ги натиснат за чак такъв цирк.

Общи условия

Активация на акаунт