Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 43 485
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Всичко е в рамките на шегата. Неделчо не твърди, че има такова нещо със сигурност. Просто звездите му го говорят.

# 16
Ако не обсъждаме някакви спекулации, нищо няма да ни остане. Ще трябва да коментираме кой е повръщал и кой се е оригнал в предния епизод.

# 17
Кукушев в момента гостува в "Култ" по БТВ. Каза по нещо и за Къщата, и за О100Г, и за Ергенът.. Прати поздрави на Павката и Ицака. А Натали Трифонова не спря да се лигави.

# 18
  • Planet Earth 🌏
С риск да бъда линчувана (Close) - да смятам, че е нормално да се показват 5-6 човека повече, които са т.нар. "главни персонажи".  Всъщност във всяко риалити е така. Показват се нон-стоп тези, които стигат до края или правят шоу. Друг е въпросът, че тук "главните" не са ми по вкуса и се налага да превъртам или да гледам на скорост 2x голяма част от епизодите. Sweat Smile

# 19
Бях гледал първите 2-3 епизода и после спрях, защото това предаване е обида за мозъчните ми клетки. Днес се излъгах да пусна за фон последния епизод... Ами правилно съм решил да не гледам, същата лигава история - уж големи хора а са все едно 13 годишни на детски лагер.

# 20
# 21
Сега Емо Каменов ще заема 90% от екранното време. Този човек не млъква, не знам как издържат там. Да, предаването става скучно и той ще докара интересен контент, може би. Ама си е изпитание за съквартирантите му. Гръмогласен и с логорея. Сексуалните подмятания също са в повече. Но това си е той. Първо го гледах в Къртицата, после ВИП Брадър и Смени жената. Не съм го гледал в Българи на три морета, Задруга и останалите формати.  Той си се държи навсякъде еднакво.
Очаквах в края на епизода да дадат гласуване за отпадане. Но ето че пак остана за следващия епизод.

# 22
  • България
Кой вкара този оръфляк? Супер недоволна съм. Ненавиждам вкарване на хора от нищото. Спирам да гледам шоуто. Загубих интерес.

Емо Каменов е Теа в мъжки вариант.

# 23
  • софия
Не гледам от известно време, но ви следя. Смея се злорадо, когато си представям физиономията на Жорката при вкарването на Емо Каменов. 😈

# 24
Хаха, ама видя ли му физиономията наистина? Емо му каза "Къде си бе, ЧикагоКаст", хахаха Grinning (Явно му е гостувал преди време в Чакалкаст). Засега Емо се познава само с него и с Даниел Хаха. Естествено,  веднага пробваха да го прилапат към Хаха Коалицията.

# 25
И аз няма да го гледам, но от коментарите подразбрах, че Емо бил познат на г-н Хаха. Да, да, знам, че не го очаквахте.

# 26
А бе, тоя Емо Каменов да не е внук на баба Дешка?

# 27
  • София
Емил и Дани гостуваха на Чакалкаст. Имаше много негативни коментари тогава.

# 28
Интересно е, дали Емо ще го изгонят с номинация или ще се наложи да го извеждат извънредно, след ексцесия.

Една статия ми припомни, че участваше в "Къртицата"..."Къртицата" на Иван. Голям конфуз ще се получи, смятам

# 29
В "Задруга" е изгонен след сбиване. Иначе в "Къртицата" беше на крачка от сбиване, заплашваше с физическа разправа един от участниците. В "Брадъра" се държа една идея по-сдържано.
Простотията "Българи на 3 морета" не смятам да гледам, кринджаво е да гледаш как нашенци се излагат в чужбина, не знаят ни език, ни обноски... пълен срам.

Общи условия

Активация на акаунт