Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 43 493
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Обикновено се старая да имам неутрален поглед над реалитита. Ама вкарването на Каменов няма как да не е от полза за Дани и компания и в ущърб за другата коалиция.
Как така са преценили П и И да се случи това...
Има ли смисъл вече? Просто да им дадат наградата.

# 31
Аз мисля да си спестя епизода, но да питам - като пълноправен участник ли го вкарват Каменов? Аз мислех, че ще е нещо от сорта на КПД - да побучи малко и да си ходи...

# 32
Аз мисля да си спестя епизода, но да питам - като пълноправен участник ли го вкарват Каменов? Аз мислех, че ще е нещо от сорта на КПД - да побучи малко и да си ходи...

Докараха му и багажа Smile

# 33
На 14-ти ден не е окей да вкарваш пълноправен участник, но според мен ще удари два шамара на Спас и ще си ходи.

# 34
Е гледай де… Wink

# 35
  • Planet Earth 🌏
Много досадно е това между Хаха и Виктория. Дано по-скоро си тръгне някой от тях, та да се свършат тия мъки и усещания Joy

# 36
Каменов нашамарил Спас, ц ц ц ц …

СТАТИЯТА

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 10:17 от diziler

# 37
А Емо Каменов с какво точно е известен? Освен, че е 44 г. простак, който обикаля телевизиите.

# 38
Мислех да наваксам с епизодите. Даже започнах да ги гледам на по-висока скорост, което ги прави донякъде поносими.
Уви, тотално се отказах.
Ако наистина са вкарали Емо Каменов като пълноправен участник, то започват да се закопават толкова ниско, че ще ударят земното ядро.

# 39
Само видеопроектите ми харесаха снощи.
Каменов няма да го изтърпя и може би ще спра да гледам.
Весела я бях забравила чак, но снощи като ѝ показаха физиономията осъзнах, че все още ми е много неприятна.
Искам Вени и Васко обратно в къщата. Там кога ще видим игра за връщане?

# 40
Не мога да повярвам, че това е сезон 3, а се правят такива глупости от иначе далновидните и симпатични Павел и Ицака.
Лично аз имах много надежди за сезона, в предвид какви профили играчи са взели, но то просто е негледаемо. Ясно е, че таргет групата им е 12-13 годишни тийнове, които просто искат да гледат сеир.
Интересно ми е колко от хората съгласили се да участват сега съжаляват

# 41
Ядосах се, че вкарват точно този. Надъхан батка.. Мария и тя с тези изказвания много му се кефя, много го харесвам?? Не знам какво да кажа. А факта, че е фр с ХАХА и Жорката... Ще ходя на финала на къщата и така не ми се искаше на него да е жорката в топ 3 ама като гледам направо си е там. Няма шанс КЗС да се сетят, че искат да изгонят Янков, защото са сигурни, че ще е Спас. Кофти, як сезон, но кофти хора. Миналата година дори Анджела ми беше по-интересна със сеира и панаирите, дори и РОНСИ. Драмите на Ронси и Александра ги препочитам 100 пъти повече преди Емил Каменов и "смислените приказки за жените".

Пс. парчето на КИКО беше 1 път. Криско ме издразни, че говори само за Валерия. То е факт, че е страшна мацка, НООО самата песен, обработката на гласовете, текста 1000 от 10.

ПС.номер 2 : двата ми любими коментара под новия епизод
"Това ли е Крум" - за Каменов
"Вкарайте майката на Дани, че да им помогне и тя с гласовете"

# 42
Еми да, вкараха Крум (Каменов), да разбута малко блатото, че стана скучно Grinning
А кадрите от т.нар. тъмница са абсолютно излишни. Лиготии пред камерата, направо изсмукани от пръстите.  Дано от всички в тъмницата се върне само Венета.  Другите са посочени за изгонване от съквартирантите и не им е мястото в къщата (както се случи с Жорката и с Хаха, за съжаление)

# 43
  • София
Емо Каменов не е точно приятел на Жорката, но и той ще намаже от познанството му с Дани.

Коментарите под онова видео, което ви пуснах, са, че Жорката не се е чувствал на място, мълчал през подкаста и даже го караха друг път да не присъства като не харесвал госта. Като го гледам и в Къщата не участва в нито една простотия.

Съжалявам, че го вкараха, още по-зле става сезонът така. Емо повтаря от 100 години едни и същи шеги, нарежда жените и обяснява коя ще бие. Ако човек си пусне клип преди 2 години, ще е 1:1.

Дано поне не е посегнал на Спас.

# 44
(Редактирам - на средата на епизода бях когато го писах това. Те си признаха после, че са приятели.)

Ех.. Точно Емо Каменов ли? Очевадно е, че бутат коалицията пак. Когато Каменов спря да работи с "пингвините" на Любо Жечев, се премести при Златин(мисля) и накрая май и от Златин се махна и снимаше с Даниел (зад камера). В много от клиповете му, се включва Даниел с говорене зад кадър.
Те са доста близки, все пак малко хора могат да тролят(дразнят) Емо, без да отнесат "ена п'есница".

Общи условия

Активация на акаунт