Живот на кантар - тема 5

• 37 479
  • 738
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен

Състезателното риалити шоу „Живот на кантар“ (The Biggest Loser) е световен телевизионен феномен, реализиран в над 40 държави и гледан от над 100 милиона души в 220 страни по света.
То съчетава в себе си забавление, умело комбинирано с предоставянето на полезна информация за здравословен лайфстайл.
За първи път в България, феноменът, променил животът на хиляди души по света в голямата борба с килограмите, стартира  на 13 февруари 2025 г. по bTV с водеща Нанси Карабойчева.

В продължение на три месеца, участниците спазват специален хранителен режим и тренировъчна програма. По пътя към „голямата загуба“ до тях ще бъдат професионални треньори и ментори, посланици на голямата промяна. Заедно с тях те ще преминават през всички емоционални и физически изпитания. Те са хората, които ще ги мотивират и подкрепят по време на цялата трансформация, в която едни обикновени хора, ще постигнат нещо необикновено пред погледа на зрителите.

Менторите на участниците ще бъдат професионалните треньори Анита Маркова (след контузия, нейното място заема Радослава Тодорова-Рори) и Иван Георгиев – Ванко, клиничният диетолог Дерйа Хюсеин, както и специалистът по ендокринология доц. Явор Асьов.

Победителят в предаването ще спечели 50 000 лева.
Поощрителна награда от 15 000 лева ще получи на финала този от отпадналите участници, който е свалил най-много.

Скрит текст:

Скрит текст:

Този, който успее да загуби най-много килограми на финала вместо калории, ще брои пари.

„Живот на кантар“ – единственото предаване, в което печелиш, докато губиш!

Старите теми: [1] [2] [3] [4]

# 1
  • някъде другаде
И тук , като в Ергена. Няма отпаднали и се ще върнат някой.
Барби става все по-досадна.

# 2
Благодаря за новата тема!
Снощи пак забравих ,че има епизод ,много е дразнещо  така от 22ч Rolling Eyes прочетох ви и ми стана ясно какво съм изпуснала,днес дано успея и да изгледам

# 3
Благодаря за темата!

Ще правим догадки явно цяла седмица.

# 4
  • Наблизо
Добро утро!

И аз не успях да догледам,заспах.Ще догледам довечера.

Много тъпо,че Полито не си е тръгнала.Много ми е неприятна вече и на мен.Фалшива и се изкарва жертва.

Ще се радвам,ако Сонай се върне.Защо не и Миглена.

# 5
Добро утро и от мен с благодарности към Лаленце за новата темичка. Flowers Hibiscus

Хаха, вярно, че като Ергена стана малко работата, никой не тръгва, нови идат. Joy

Lygia, какви са изявите на Деян във ФБ, че там не следя и не съм наясно. Какви ги е вършил с жена си, може ли да загатнеш.

Явно последно отпадналите не са ги поканили, може би защото скоро излязоха, но леля Мара що я няма..?!
Много се радвам, че Сонай се връща, той е мило, усмихнато, интелигентно момче, приятен ми е.

# 6
  • София
На мен ми беше странна динамиката между Поли и мъжът ѝ. Някак дистанцирано и нагласено общуване. Липсваше ми спонтанност и топлина. Но може пък да са си такива, затворени. То вярно, че и не са първа младост, ама все пак, недостатъчно емоционално ми се стори.

Вили е Слънчице! Освен заразителния смях, може с голям успех да е глас, четящи аудиокниги или да участва в театрални постановки. Много мил жест за въображаемите писма, направо ги озари. ❤️
И що за поредна тъпотия от продукцията? Няма да им дават писма? Първо тъпи игри с ядене на вредна храна, после набиване на канчета и размахване на пръст към всички като в детската градина, а сега наказания без писма за неизпълнилите петилетката като в комсомолски лагер. Нищо чудно, че няма висок рейтинг. Тъпо. Е.

Виолета си е самодостатъчна. Досадно превзема ефира и това дразни. Герерално не мисля, че е лош човек, според мен би помогнала, ако има възможност, би изслуша, би подкрепила приятел. Но ми се струва егоцентрична и с желание да изпъква и да превъзхожда другите. Няма нужда, Барби, на истинските лидери им се получава по естествен път, напъните и зорлем изтъкването само дразнят.

Тодор си е Тодор. Липса на емпатия, също усещане за превъзходство, водещо до склонност за неспазване на правилата. 🙄

Поли май наистина е шмекерувала предишната седмица и може би нарочно ни го показаха. Тодор също показа един от най-ниските си резултати. Обаче дори и да започне точно да спазва от сега, той вече има натрупан един голям аванс в проценти. Продължава да е с най-добър резултат от старта до сега.

Може би ще имат възможност да се върнат само някои, един вид над някаква жълта линия и измежду тях ще гласуват останалите. Иначе Мони, Рая, Марчето... не ги показаха.

# 7
На Поли мъжът и изглежда доста по-млад от нея.

# 8
За мен лично Поли няма какво да прави в шоуто. Тя колко кила стана? 89? Над нормата е, но не е нещо фрапантно. Просто трябва да тренира добре навън. Да даде път на хора като Вили и Ани, при които положението е доста по-сериозно и по-трудно се вижда целта и имат нужда от по-сериозна подкрепа.

# 9
Поли би се държала до последно в шоуто, ако можеше и нямаше да отстъпи, май иска парите тя, може би и трябват за бизнеса. Срещата с мъжа и беше вяла. Може да е бил притеснен пред камера, а и някои мъже не обичат лиготии, гушки, цунки, но по езика на тялото изглеждаше да има дистанция между тях.
Обаче, ако Джастев го бяха вкарали да ме гледа в очите и да ми приказва пред камера колко ме обича и му липсвам, щеше да изглежда, че са хванали случаен минувач от улицата, който да се представи за мой мъж Joy, даже случайния сигурно щеше да изиграе сценката по сполучливо. Толкова е "схванат" моя Джастев и толкова да не обича да показва чувства и емоции, че сигурно щеше да каже: Аз тая не я познавам. Joy
Пп Та все пак не бих бързала да си правя генерални изводи за отношенията им от поведението на срещата им, защото не всичко е такова каквото изглежда. Grinning

# 10
Благодаря за новата тема 🤗.
Поли падна под 80,мисля 79 показа кантара,но наистина структурата на тялото и е доста несъразмерна,не знам на какво се дължи.
Снощи казаха 8 седмица,и Нанси правеше равносметка за два месеца.Значи още 4-5 седмици им остават,към края на май ще е финала сигурно.
Сунай е доста отслабнал,личи си че се е старал.Миглена ми изглежда същата,Деян ми се вижда променен и той,радвам се че не са изоставили съветите както Антонио.Ще ми е интересно дали ще го поканят на финала,сигурно има договор и ще присъства,но няма да се качи на кантара.

# 11
То пък в това шоу бизнесмен до бизнесмена..

# 12
  • Наблизо
Много странен човек е тази Полина,предполагам всичко е супер изкуствено.
Имам и едно предубеждение към хора,които са си надули джуките така.
Дори Барба ми е по-приятна от нея в това отношение,поне е себе си.
Продължавам да подкрепям Ани,Вили и Славко.

# 13
  • Варна
На Поли мъжът и изглежда доста по-млад от нея.

Помислих, че е зет й .🤣

# 14
  • ПАЗАРДЖИК
И аз мисля, че има дистанция между Поли и мъж. Като се прибра вкъщи- той не бил там, цяла седмица бил на работа. После с писмата- нямаше писмо от него, още тогава ми светна лампичка. И срещата- вярно, че е притеснително пред камера, но когато видиш любимия човек след 2 месеца, още повече - много променен, подмладен и разхубавен, няма ли да забравиш поне за миг за камерите и да се отдадеш на емоцията?!

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 10:26 от petjah

Общи условия

Активация на акаунт