Живот на кантар - тема 5

• 37 481
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Вили ми е фаворит и на мен.
А за парите-Ани наистина има нужда от тях за да по-добри живота си,да обърне страницата,но ако го вземе,според мен ще идат за плащане на борчове на роднините и помощ за приятелите.

Абсолютно си права. Мека мара е. И си пати от това.
Но си е неин проблем, да се оправя.
Тя май като сервитьорка работи.

# 736
Ани днес се опълчи на всички в своята група, въобще не беше мека. Доста повече характер се изисква да си срещу своите, а не срещу противника.

Славко иска много да спечели, просто не му се отдава. Според мен са му нужни парите. Не беше прав в епизода, държа се гадно- да беше казал, не мога да помогна искам имунитета. Просто видя , че няма как да стане втори и почна да се прави на джентълмен.
Сините са много досадни с тези отбори, без да има вече такива. Само вкарват драми там където няма. Игра е.

Нанси и Дери бяха не на място във фитнеса. И двете са просто слаби, а не мускулести. С йога няма да влязат във форма участниците. Идеята в темата за Милица Гладнишка като водеща много добре ми се струва, доста по-забавно ще стане предаването и по-правдоподобно.

# 737
# 738
  • Ню Йорк
Силно се надявам да не е на живо финала,за месец вкъщи Тодор ще е изпил всички очистителни и ще е изял всички краставици на света за 50 хил.Ама след година ще ми е интересно как ще изглежда.
Някой беше споменал че финала е на 10 или на 17?

Имаше такъв случай в The Biggest Loser. Една девойка дойде на финала 47 кила, приличаше на терминално болна, вървеше и залиташе. После се разбра, че майка и я карала да седи гладна и даже последните дни не и давала да пие вода, само за да спечели. Беше станал голям скандал след тази история.

Общи условия

Активация на акаунт