Живот на кантар - тема 5

• 37 500
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Силно се надявам да не е на живо финала,за месец вкъщи Тодор ще е изпил всички очистителни и ще е изял всички краставици на света за 50 хил.Ама след година ще ми е интересно как ще изглежда.
Някой беше споменал че финала е на 10 или на 17?
Продукцията може всеки бездарник да направи победител,не знам колко от вас гледат Един за друг,преди две години толкова очевидно дадоха на една бивша адреналинка победата и парите,че ме отказаха да гледам иначе хубавото предаване.Няма да се учудя ако измислят и нещо за фотографката.

# 631
А таблицата с процентите, може ли пак да я качите?
То реално финала, ако е сама на база проценти, няма как предаването да бутне който и да е било. По спомен Тошко е с голям процент преднина, така, че сл е заслуга, колкото и да не ми се иска.

# 632
Как няма да е с преднина като 80 процента от предаването си го изкара извън правилата, не спазваше ни хранене ни тренировки. Отделно, че той наистина не беше толкова дебел ,вярно с голям корем,но стегнати крака и може би беше най-слаб от мъжете ,съответно и най-подвижен за да прави по-качествени тренировки. И ако вземе наистина да спечели голямо послание предава - гладувайте ,живейте на краставици и ще отслабнете, а не мисля че идеята на предаването е такава.

# 633
Не е Тодор виновен, а този, който му дава баницата. А.к.а Продукцията. Като има правила и държат те да се спазват, да бяха взели мерки да го санкционират/дисквалифицират.
Много ми е неприятен Тодор, сам по себе си, но и от шоуто не си мръднаха пръстта да покажат, че не толерират своеволия.

# 634
На 17 е финала.

# 635
Да вметна само за Оземпика - приятелката на майка ми от година е на него и свали 10тина кг в началото, когато следваше режим и сега е 120 от 130 кг и ръст около 155 см. И тя си мислела, че той е някаква магия и ще се стопи и до ден днешен яде боклуци ежедневно, дава 200 лв за лекарство и чака чудото да стане. Така че, без глад и движение нищо не става и дори и да им вкарат Оземпик, надали ще е чудо - пак трябва да си се потят и да си ядат режимно.
Мен Пефтичева и Меги не ме дразнят толкова, може би, защото не се впрягам толкова в което и да е риалити, а и някак съчувствам на всички "колежки", които имат за сваляне. Изключително много ме дразни Марти, защото просто съм отвратена от млади, прости хора, които маат кючеци по чалготеките и имат 0 обща култура. Как може на 20 години да говори с такъв ужасен диалект?! Не го ли е срам, не се ли заслушва как говорят другите?! Как може толкова материали да им даде Дери за правилното хранене и той още да не знае елементарни неща?!
Като казах Дери, точно промененият режим е причината за + 1.5 кг на Ани. При хората с ИР не може да им сложиш плодове с висок ГИ, зърнени тортили и т.н. Няма как здрави и ИР хора да са на един режим! Не вярвам Ани да е мамила. Защо пък не им показаха веднъж режима за цял 1 ден?!
И така, дано да разследват сериозно случая, а не да вменяват вина на Ани и без това е толкова несигурна. Всичко идва от храната.

# 636
За мен е изключително странно диетоложката да не е там до тях всяка седмица. Да, ако аз си поръчам режим от някой, ще е дистанционно. Но това са хора с много излишни килограми, които се налага да свалят много рязко. Те имат нужда от индивидуален подход, от мотивация, от напасване. От по-чести изследвания, медицинско наблюдение. От друг тип специалист с дългогодишен стаж, който е до тях, от който наистина да имат респект.
Не фурми с шоколад и филии със сладко така между спанака и броколито и сьомгата.

# 637
Абсолютно е нелепо при положение, че специалист изготвя режима за хранене, треньор води тренировките, като някой наддаде малко целия екип да се чуди ама какво стана сега и да вменява вина на участника. Еми какво стана, вие ни кажете, вие контролирате процеса, ако вие не знаете, кой тогава?

# 638
Оземпик е лекарство срещу диабет тип 2. Отслабването е следствие от приемането му. Това, че сульо и пульо започнаха да го употребяват, само за да отслабнат, изкриви доста представите на хората за какво е всъщност. И на никой не му е обещано, че ще свали от 130 до 50 с него.

Надявам се Тодор да успеят да го изгонят преди финала. Иначе ще остане недостижим.

# 639
Много известни личности и звезди се възползват от Оземпик и си скапват визията, дори има такова словосъчетание Ozempic Face Simple Smile

# 640
Е чак пък да си скапват визията не бих казала. Селена Гомез и Лана дел Рей са топ, Адел също не е зле.

# 641

Не фурми с шоколад и филии със сладко така между спанака и броколито и сьомгата.

Онзи ден майка ми си направила разядка с авокадо и купешка майонеза.
Втрещих се. Опитах се да обясня, не приема, не предава.Grinning

Оземпик е лекарство срещу диабет тип 2. Отслабването е следствие от приемането му. Това, че сульо и пульо

Има и по-евтин вариант.
 Храна.
Виж като замениш какво става.
Здравословната храна е лекарство за диабет тип 2. Отслабването е в следствие от приемането му.

# 642
Аз не познавам някой, който да е приемал оземпик, но все съм си мислела ,че лекарството притъпява апетита и от там идва отслабването Rolling Eyes ако пак ще се яде каквото ти видят очите то  не лекарства, ами магическа пръчка да имаш и тя няма да ти помогне Grinning

# 643
С Оземпик се сваля и мускулна маса освен мазнини, и страничните ефекти често са - плоско дупе и увиснали черти на лицето.

# 644
Така или иначе като го спреш и пак почнеш да се тъпчеш ще си върнеш всичко. Тъй че ако не си готов за промяна оземпика няма да ти помогне. Поне не и дългосрочно.

Общи условия

Активация на акаунт