Живот на кантар - тема 5

• 37 756
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Е, то много зависи и човек как се е хранил, ако пое газирани, сладко, дюнери, само да ги спре и ще ги свали, много по-различно е, ако тези храни не са част  от ежедневието на човек.
И пак при равни условия, спирайки тези храни мъж и жена - жената ще сваля много по-бавно от мъжа. Както каза някой по-горе - съвсем различна хормонална картина имат двата пола.

# 616
Някои спомена дали не ги мерят преди това.
Ами не мисля. Просто сглобяват кадрите и излъчват. Плюс това Симеон беше при Стан Събев и не каза такова нещо.

# 617
Асьов предишния път си каза, че самият той също има проблеми с килограмите и е бил дебел от малък.

Около Ковид пандемията сериозно се беше взел в ръце и беше станал малък Мистър Пропър. Беше свалил драстично и качил доста мускулна маса. Нищо общо с вида му сега.

Възможно е, но определено си ги има предпоставките за пълнеене, особено ако е бил на някакъв рестриктивен режим и много тренировки, а после е увеличил малко калориите и е спрял да спортува.

Аз десетина кила качих от дояждане да не хвърлям храна от детето, че е злоядо, и се ядосвам само, че ни така, ни иначе, ако не спра да дояждам. Развали ми и режим, и всичко. Слагах си на мен, слагам на нея, един-два часа над чинията види, отдавна съм се наяла, дояждам и нейното. Отказах се да слагам отделни порции, колкото изяде тя, само да дояждам, то се изнервям пък да я чакам да се наяде и ям озверяла от глад по нощите. Плюс и сладко, че ям повече от преди.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 21:19 от кукумицинка

# 618
  • Ню Йорк
В американския вариант финала е на живо, но преди това ги разпускат за месец да си ходят в къщи и ги събират на финала.
Много искам Ани да спечели. Двете с Вили(другата а не Барбито) са ми любимки.

# 619
И аз искам една от двете. Ама съм 99,99 % сигурна че е къдравата гад.

# 620
И аз искам другата Вили. Мисля, че е много вдъхновяващ пример, подмлади се, разхубави се и винаги е позитивно настроена(но все пак, не съм гледала всичко и тук не зная дали съм права.)
Ани ми се струва, че няма да задържи свалените килограми, не зная защо.

И едно непопулярно мнение-бих се радвала и Мартин да спечели. Той ми е някакакъв много симпатичен образ, като от народните приказки.

Обаче съм(почти) сигурна, че ще е или Къдравия или Барби.

# 621
Барби абсурд да спечели.Та тя сваля грамчета и почти винаги е около или под чертата.Само врътките със сценария я спасяват...засега.

# 622
  • София
Барби не мисля, че има шанс да спечели. Ако гледат процент свалено тегло, тя не е от свалящите ударно. Не мога да кажа дали продукцията бута някой, нямам чак такова усещане, но определено не са строги със спазването на правилата и това оставя неприятно усещане. Предполагам, че Виолета ще остане до финала, но да спечели не ми се вярва.
Мисля, че е по-добре, че няма да ги разпуснат за месец и финала да е на живо. Тези, които и там не спазват режима, вкъщи със сигурност ще вземат още по-крайни мерки, за да свалят максимално повече, за да спечелят, което ще е още по-недостойно и нечестно спрямо останалите. Визирам Тодор, до някъде Певтичева и... май други не останаха от неспазващите.

# 623
Ако продукцията решат те да изберат победителят, винаги ще си измислят някакви условия и врътки точно преди/на финала.
Силно стискам палци на Вили ,Ани и Мартин защото поне по това,които сме видели до момента играят честно и чисто. Но едва ли имат шанс срещу Тошко с неговите фастове

# 624
  • Наблизо
Дано не е Африкански победителя..

Той колко още ще успява да сваля,той вече си е нормален.Дано другите го настигнат този месец.

# 625
Барби абсурд да спечели.Та тя сваля грамчета и почти винаги е около или под чертата.Само врътките със сценария я спасяват...засега.
Защото качва мускулна маса, каза го след среща с доктора 😁😎

# 626
Хаха, то така се качва мускулна маса.

# 627
След прегледа казаха, че е увеличила с 2кг. мускулната си маса. Въпросът е, че тези 2кг. не отменят оставащите ѝ 25-30 кг. наднормено тегло.

# 628
+2 kg мускул с това кардио и този стрес при жена за толкова кратко време? Що ли ми се струва някаква невероятност?

По вероятно е някой да е вкарал нелегално Оземпик... трябва да им направят кръвни тестове, ама де тоя риск Simple Smile

# 629
  • Някъде там
От опит с диабет и от двата типа с близки и познати и хора с наднормено тегло мога да кажа че Оземпик не е панацея и не всеки може да свали с него и то бързо и трайно.
Не съм го пробвала, а можех, понеже съм с ДТ2 ( контролиран и в ремисия в момента) но други около мен са. И такива с диабет и такива само с наднормено тегло. Ами двама от тях, не свалиха почти нищо. Едни 10 кг не си заслужават О.
Та лично аз не смятам, че О-ка е панацея, та всеки отслабнал да се свърза с приема му.
Оф не тряба да е Тодор, ако искат да е поне единственото предаване което не е с нагласен финал.
А и Тодор не беше толкова пълен. Ще е по голяма реклама на треньори и екип един от най-пълните да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт