Живот на кантар - тема 6

• 32 429
  • 714
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен

Състезателното риалити шоу „Живот на кантар“ (The Biggest Loser) е световен телевизионен феномен, реализиран в над 40 държави и гледан от над 100 милиона души в 220 страни по света.
То съчетава в себе си забавление, умело комбинирано с предоставянето на полезна информация за здравословен лайфстайл.
За първи път в България, феноменът, променил животът на хиляди души по света в голямата борба с килограмите, стартира  на 13 февруари 2025 г. по bTV с водеща Нанси Карабойчева.

В продължение на три месеца, участниците спазват специален хранителен режим и тренировъчна програма. По пътя към „голямата загуба“ до тях ще бъдат професионални треньори и ментори, посланици на голямата промяна. Заедно с тях те ще преминават през всички емоционални и физически изпитания. Те са хората, които ще ги мотивират и подкрепят по време на цялата трансформация, в която едни обикновени хора, ще постигнат нещо необикновено пред погледа на зрителите.

Менторите на участниците ще бъдат професионалните треньори Анита Маркова (след контузия, нейното място заема Радослава Тодорова-Рори) и Иван Георгиев – Ванко, клиничният диетолог Дерйа Хюсеин, както и специалистът по ендокринология доц. Явор Асьов.

Победителят в предаването ще спечели 50 000 лева.
Поощрителна награда от 15 000 лева ще получи на финала този от отпадналите участници, който е свалил най-много.

Скрит текст:

Скрит текст:

Този, който успее да загуби най-много килограми на финала вместо калории, ще брои пари.

„Живот на кантар“ – единственото предаване, в което печелиш, докато губиш!

Старите теми: [1] [2] [3] [4] [5]

# 1
  • Сливен
Добро утро и честита нова тема. Снощи с ММ спорихме - казва ми, "не може предаването да свърши на 17.05. В Тик-ток ми показваш снимки, колко са отслабнали, не може след 2 седмици да свърши предаването".
Та въпроса ми е - до кога точно е предаването? 🤔

# 2
  • София
Днес отворих да си сверя часовника и с коментарите в други социални мрежи.
Тодор си е дразнител, това е ясно, но вече доста хора коментират Славко с неласкави отзиви.
За мен той най-много загуби в тази игра, защото лъсна характера му.
В началото и той, и Мартин искаха да спечелят и си дърпаха силно, но предвид че Мартин е млад и силен, очаквано победи. Славко и на втората игра се опита да победи, но тогава и Тодор се запъна и не успя. Последва стъкмистиката и излагацията да води жените до флаговете - аз лично бих му отказала, ако съм в играта.

Не знам кой ще победи, но по-важното е да постигнат целта, която са си поставили и да запазят човешкото в тях.

# 3
По отношение на конфликта смятам, че Тодор и Виолета отдавна се опитват да разбият синия отбор, защото иначе нямат шанс при гласуване.  Не случайно избраха Ани. Тя е лабилна и инфантилна. Как може човек на 30 години да няма грам критчно мислене, а за самокритичност да не говорим. Веднага се хвана на въдицата. Но поне й падна маската.

# 4
Благодаря за новата тема!

Коментираха ли нещо по режимите на участниците и плюсовете на кантара? Деря освен като фитнес инструктор, нещо по същество проявила ли се е?

# 5
Благодаря за новата тема,не успях да гледам снощи,но ви прочетох,надявам се Ани да не падне толкова ниско и при първа възможност да разкарат Тодор и фотографката,те са главните интриганти.

# 6
  • Наблизо
На мен ми стана смешно Тошката как очаквал ,че ще бъдат приятели след това и щели да се подкрепят.Кой му подшушна точно това на него да го каже,със сигурност не е толкова заблуден,че да го мисли сам.
Точно него го мразя всички,дори Ненка.

# 7
  • Бургас
Тази сутрин видях Виолета П. и Тодор в бургаската морска  градина, в спортни екипи, говореха си и чакаха да започне 5км бягане, и двамата изглеждаха доста поотслабнали и стегнати, особено Тошко ми се видя съвсем нормален, Виолета е доста ниска и набита, но и тя ми се видя с прилично прибрани телеса

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 09:57 от bur02

# 8
  • Пловдив
На мен взеха да ми излизат саморекламите и във фийда на ФБ - наистина изглежда добре в тялото. Още е пълничка, но вече не е много дебела.

А 13 кафета се пият лесно, ако са слаби и основното им съдържание е мляко и захар. Иначе как се поддържат 120 кила с намален стомах... Flushed

# 9
Аз не съм изглеждала в детайли всички епизоди, но за вчерашния епизод си мисля че Тодор наистина смяташе да пуснат Ани, той беше до нея, срещу Меги, от старана на Слави. Той не се бори за имунитет, след първата игра той знае че няма шанс. Единствено се стреми да не е последен в крайното класиране. Като гледам игрите които продукцията е подбрала, последна ще бъде жена. И всичко  опира до кантара. Ако Мартин изобщо мисли отборно, на него също не му трябва имунитет Simple Smile

# 10
Ей Тодор колкото и голям стратег да е, вероятност 0% да предположи, че Славко няма да помогне на Ани.

От 100 кладеца вадите вода да не излезе, че Славко сгреши в случая. Гадно постъпи с Ани и това е. Тодор си има недостатъци, но не е все той виновен. Ани отстоя себе си, силна постъпка.

На мен лично ми е по-приятно да гледам някой като Тодор, който заявява, че е там за победа, а не Славко, който уж не му пука, но цялото му поведение крещи, че иска да победи.

# 11
  • Варна
Не съм гледала снощи, но като ви чета съм на ръба да се откажа. Въобще не обичам скандали.
Благодаря за темата.

# 12
Мерси за новата тема.
За йогата не съм съгласна, много си я уважавам. Много ми е помогнала в началото като бях с много кила и нищо не можех да правя почти.

Може ли някой с две думи да разкаже големия скандал защо се е състоял, че не знам кога ще дзяпам.

# 13
Ей Тодор колкото и голям стратег да е, вероятност 0% да предположи, че Славко няма да помогне на Ани.

От 100 кладеца вадите вода да не излезе, че Славко сгреши в случая. Гадно постъпи с Ани и това е. Тодор си има недостатъци, но не е все той виновен. Ани отстоя себе си, силна постъпка.

На мен лично ми е по-приятно да гледам някой като Тодор, който заявява, че е там за победа, а не Славко, който уж не му пука, но цялото му поведение крещи, че иска да победи.
Почти съм сигурна, че Славко реши че Тошко предлага уж да пуснат Ани защото беше най-близо до нея и ако отпуснат другите, той ще успее да стигне своето знаме. Тошко е силен играч,подвижен и бърз,но в тази игра нямаше шанс срещу по-тежките Славко и Мартин и търсеше или начин да спечели или да вкара интрига между сините. Няма как човек който от началото на сезона прави всичко възможно да играе извън правилата само да спечели,толкова близо преди финала да стане добрия самарянин и то в полза на Ани,която му е никоя. Ани му се върза и се обърна срещу Славко, който наистина не е много стока,но няма причина да играе срещу нея . За него е по-добре до колкото може да запази синия отбор защото при евентуално гласуване ,те са повече и решават вота

# 14
Ейй, преди няколко седмици написах, че Тодор или Виолета ще хванат Ани в мрежите си. Точно това си се случи, беше си ясно. Ако Вили от Плевен беше и тя интригантка нямаше да успеят толкова лесно, но в тази ситуация дори не се затрудниха.

Общи условия

Активация на акаунт