Живот на кантар - тема 6

• 32 704
  • 714
  •   1
Отговори
# 705
Имат промяна, имат Simple Smile

# 706
  • Sofia
Дано ги задържат,да променят начина си на хранене и свалят още 🍀🍀🍀

# 707
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ще има и в петък.  Какво толкова ще разтягат в два епизода, нямам представа
Оф, ще слушаме философията на Пефтичева сигурно Confused
Тя си тръгна миналата седмица, няма как пак нея да слушаме.
Само Тодор остана от дразнителите, но той вече доста се пообра и напоследък се държи съвсем прилично.
Имат голяма промяна всички, но не е изненадващо, предвид, че са свалили по "един човек" от себе си.

# 708
Предполагам тази вечер ще дават само финалистите. През изминалия месец обикаля с камери около тях, един от тях е от моя град и често го засичам след снимките. А за утре ще оставят финалния кантар + останалите участници и този, който ще вземе 15 000.

# 709
А няма ли за 15 000 да се борят и 3мата, които няма да вземат 50 000. Така би трябвало да обявят спечелилият поощрителна награда след главният финалист, защото качването им на кантара ще е спойлер и ще се загуби интригата за събота.

# 710
Добре че тази седмица и двата дни ще е от 20:00.
Интересно ми е да ги видя след паузата от 3 седмици навън, кой как се е справил от 4-мата. Както и другите участници. Според мен Симеон и Вили П. няма да са свалили навън. Прекалено са заети с работа и стрес.

# 711
  • София
А няма ли за 15 000 да се борят и 3мата, които няма да вземат 50 000. Така би трябвало да обявят спечелилият поощрителна награда след главният финалист, защото качването им на кантара ще е спойлер и ще се загуби интригата за събота.
В американската версия за поощрителната се борят хората, които не са на финал.

# 712
Според мен всички кантари ще са утре, не съм гледала дали има промо.

# 713
  • Някъде там
Няма друго промо освен това което пуснах тук преди няколко дни.
Ето го пак. В него дават финалистите само.
https://www.btv.bg/shows/jivot-na-kantar/video/tazi-vecher-v-zhi … ot-na-kantar.html

# 714

Общи условия

Активация на акаунт