Всичко за дамските чанти – 5

• 8 202
  • 93
  •   1
Отговори
  • Sofia
Тема, посветена на един от най-прекрасните дамски аксесоари – чантата!

Линкове към предишните теми – 1, 2, 3, 4.

# 1
Оригиналтият сайт на Фурла е с доста намалени артикули  с 30
- 40 %

# 2
О, супер благодаря! Ще разгледам.
Обичам Фурла.

# 3
С какви портмонета носите по-кокетните си/ малки дамски чанти? Не клъчове, но тези по-малки. Аз бях до скоро с доста голямо дамско портмоне, на Зарена голямо, тъй като имам много карти. Смених го с едно, което ми беше подарък на незнайна марка, една идея по-малко, но пак ми заема по-голямата част на малките дамски чанти...

# 4
С какви портмонета носите по-кокетните си/ малки дамски чанти?

Моето е такова, но в друг цвят, марката е Aimee Kestenberg: събира 4 карти, има и малко отделение с цип. Клъчовете ги нося със стандартните малки калъфчета за карти.

Скрит текст:

# 5
С какви портмонета носите по-кокетните си/ малки дамски чанти? Не клъчове, но тези по-малки. Аз бях до скоро с доста голямо дамско портмоне, на Зарена голямо, тъй като имам много карти. Смених го с едно, което ми беше подарък на незнайна марка, една идея по-малко, но пак ми заема по-голямата част на малките дамски чанти...

Аз от няколко години съм с такова портмоне, оказа се много удобно точно за малки чанти и за хора като мен, които главно ползват карти. Има само едно отделение са банкноти и малко джобче за монети, ако се налага да съхранявам такива. Наистина е компактно. Бонус е, че мога да го взема в джоба на яке/суичер и да изляза набързо само с документи и пари.
Скрит текст:

# 6
  • София
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

Когато чантата е много малка и трябва да нося два чифта очила - слънчеви и диоптрични, вземам само кардхолдър.

# 7
  • Манчестър
Благодаря за темата.

С малка чанта не нося портмоне, плащам с телефона.

# 8
  • Пловдив
Благодаря за новата тема. И да си ви покажа кои портмонета на мен най си ми допадат 🙂
https://www.amazon.eg/-/en/Imperial-Horse-Genuine-Leather-Wallet/dp/B091HQKCTZ

# 9
Благодаря за новата тема! Аз все още търся портфейл за всеки ден, а за малка чанта ползвам само кардхолдър за документи и книжка, плащам с телефон така или иначе през 95% от времето.

# 10
Любител съм на малките чанти.
Ако самите те нямат отделение за карти, нося кардхолдър. Има и такива с цип.
Иначе и аз плащам предимно с телефон.

# 11
Здравейте, Моля за предложение за качествана малка чанта от естествена кожа търся за подарък на дама около  40 г. Честно казано по физически магазини нищо не харесах , онлайн не съм поръчвала от български сайтове , а чуждите нямам много време за да чакам да пристигне.
Благодаря!

# 12
Здравейте, Моля за предложение за качествана малка чанта от естествена кожа търся за подарък на дама около  40 г.
Кажете какъв ви е бюджетът и в какъв стил се облича дамата, доста трудно може да се препоръча точно чанта… От сайтове като BestSecret, Answear, About You, Modivo поръчките идват сравнително бързо, там ги има по-масовите марки като Furla, Coccinelle, Kate Spade, Michael Kors, Coach.

# 13
Лятото ползвам кардхолдър-портмоне от зарена. Компактен е и в същото време ми побира всичко 😀

# 14
Момичета имаме ли подобна тема за портмонета/портфейли...търся от няколко месеца и все не мога да открия точният модел. Дори вече не опира съвсем до цена....мисля,че търся нещо дето го няма🤭

Общи условия

Активация на акаунт