Всичко за дамските чанти – 5

• 65 106
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Аз не издържах 😂
Бях решила за РД да си пожелая бижу, рових, търсих, намерих - отиваме във физическия магазин - няма го. И мъжа ми вика - как така без подарък, и аз какво да правя - заведох го в магазина на YSL. Мислех за догодина, че прекалих тази, обаче и той много я хареса торбата и воала 😂. Цветът е между кафяво и Бордо, кожата е ужасно мека и лека и изобщо аз съм щастлива и обещах да не погледна чанта поне до юни 🤣.

# 736
  • София
Страхотна е! Честито Simple Smile

# 737
Страхотна е, и марката е топ, топ любима.

# 738
Много хубав модел и цвят, със здраве да я носиш!

# 739
Честита чанта!
Разкошна е ❤️

# 740
Разкошна е тази чанта, честито! Много готин цвят, изглежда и супер удобна.

Като стана въпрос за кафяво да отбележа, че този сезон съм в рая, защото явно кафявото пак е навсякъде.

# 741
Момичета, виждали ли сте тази чанта?

аз нещо съм проспала този им модел, приятелка ми го прати с питане таупе или коняк да си поръча

# 742
  • Отвъд алеята зад шкафа
Boel, прекрасна е! Цвят, модел...чудна!  Наистина е супер удобна и кожата е страхотна. Имам слабост към тази марка 😍

Едно демелиерче от Кейт:

# 743
  • София
BoeL, чантата е прелест. Пък като се появи бижуто, и него. Поводи ще се намерят Simple Smile
И аз я гледах Кейт с този Demellier. Тази жена действа много зле на бюджета ми. Заради нея преди години накупих поне 30 чифта обувки и доста клъчове на L K Bennet. После тя мина на Gianvito Rossi и хайде видяла жабата, че подковават коня, и аз напълних гардероба с тях. Покрай нея се зарибих по Стратбъри и сега усещам как оглеждам сериозно и Демелиер... Лоша работа.

# 744

Общи условия

Активация на акаунт