Всичко за дамските чанти – 5

• 66 278
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Виена
Е,да,ама на сайта няма обувки, нито пък каквато и да било информация,че произвеждат обувки Wink

# 691
Здравейте, момичета!
Имам нужда от малко помощ и се надявам да я получа при вас Simple Smile
В сайта на Furla, има privete sale, твзи чанти са на началната страница. В самия сайт не ги откривам, чрез google и ai, също не мога. Виждали ли сте ги и как е името?!
Хубави покупки пожелавам 🌺

# 692
Здравейте, момичета!
Имам нужда от малко помощ и се надявам да я получа при вас Simple Smile
В сайта на Furla, има privete sale, твзи чанти са на началната страница. В самия сайт не ги откривам, чрез google и ai, също не мога. Виждали ли сте ги и как е името?!
Хубави покупки пожелавам 🌺

Чантите са Furla Ella Tote M

https://www.furla.com/bg/en/eshop/furla-ella-WB01838BX432910074677S.html

# 693
Благодаря, Amable ☺
Ella, гледах и аз но реших, че не е същата заради формата, след като ми отговори разгледах и останалите снимки на сайта. Определено е тя Simple Smile
Тази снимка имам предвид:

# 694
  • София
20% намаление в сайта на DeMellier с код EARLY20.

# 695
Момичета, Demellier до къде ги поръчвате и към сайта на коя държава избирате да си пренасочи системата (мога ли да съм посочила за държава, от която разглеждам сайта - България и да поръчам до Германия? Или ако ще поръчвам до Германия, трябва да съм избрала за държава от която разглеждам Германия? Назад  в темата четох, че директно до България идват по-скъпи.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 09:22 от illlzy

# 696
  • София
Хм, защо да идват по-скъпи до България? Би трябвало цената да е еднаква за всички държави в ЕС. Аз не съм поръчвала от сайта, майка ми обаче направи една поръчка. Не е плащала нищо допълнително над цената, която излиза в сайта. Единствено изключително много се забави куриерът да освободи пратката от митница, но разбрах, че в последните месеци процедурата е доста по-кратка.

# 697
  • София
Момичета, Demellier до къде ги поръчвате и към сайта на коя държава избирате да си пренасочи системата (мога ли да съм посочила за държава, от която разглеждам сайта - България и да поръчам до Германия? Или ако ще поръчвам до Германия, трябва да съм избрала за държава от която разглеждам Германия? Назад  в темата четох, че директно до България идват по-скъпи.
В петак поръчах, в понеделник чантата беше при мен. Изключително бързо. Без допълнителни такси.

# 698
  • HH
Аз като поръчвах миналата година преди Коледа исках да поръчам до България, защото нямаше да съм в Хамбург, когато трябваше да дойде чантата и тогава ми показа разлика в цената.
Но наскоро някой писа, че вече цените са еднакви Simple Smile

# 699
Благодаря за информацията. А за освобождаването от митницата трябва ли да си вадя ЕОРИ или куриерът ще се оправи, ако го упълномощя?

# 700
Дами, забелязвам че разлика в цената от около 100 лв има при Strathberry.

# 701
За България, при внос от UK трябва ЕОРИ номер.
Правите пълномощно на куриера и с него той освобождява пратката.

# 702
Здравейте, простете за невежеството, но на това какъв му я случаят? 😁

# 703
  • София

Това не е ли огледало? С поръчка на тяхна чанта имам подарък огледало в черен кейс.

# 704

Това не е ли огледало? С поръчка на тяхна чанта имам подарък огледало в черен кейс.
Точно такова е 🤣 не го бях обърнала, абе невежа работа..

Общи условия

Активация на акаунт