Всичко за дамските чанти – 5

• 66 342
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Между двете бих избрала Фурла.
Jerry, чанта на Ермес никога не бих купила без касова бележка, също и продала. Това е част от начина за проверка на тези чанти и ако няма такава в кутията, бих заподозряла кражба. Кой модел си купувала без касова бележка? Ааа важно- тя не идва от Вестиер, а от продавача.

Помислих, че бележка от Вестиер. От продавача, доказваща покупката е друго, да. Иначе не съм взимала Hermes от Вестиер, други неща съм поръчвала.

# 676

Тази и аз я загледах, но не ми се рискува повторен опит. Не ми хареса и това как просто беше пъхната в един плик на куриерската служба. Някак несериозно ми се стори. Иначе си личеше, че е естествена кожа. Обикновено в чантите слагат едни хартии, за да заемат форма ( даже и при най-евтините). Тази, която получих аз, не беше подплатена с нищо. Иначе си имаше етикетче пластмасово на марката, но ме оставиха с горчив вкус определено. Съжалявам, че не снимах, за да ви покажа какво ме притесни, но куриерът нервничеше и действах по най-бързия начин.

Моте бяха в кашонче, вътре имаше хартии, за да не се измачкат.
Странно, как се получава при различините доставки, но при мен всичко беше изрядно.

# 677
Здравейте!
Между Pinko и Furla кое бихте избрали? Или коя друга марка ще препоръчате в този ценови клас?
Искам черна кросбоди чанта, но по елегантен модел, до 5-6-700лв.

И аз гласувам за Furla, на Pinko птиците са ми малко като за тийнейджъри без да искам да засегна някого. Но за този бюджет може да хванеш и други марки - Strathberry, Polo Ralph Lauren, Coach, Weekend Max Mara... В Best Secret излизат и някои по-стари модели на Bally на такива цени.

NiaV Може ли да те попитам нещо за цветовете на Hermes, може би на лично, защото не е директно за чанти и да не разводнявам тук?

# 678

Момичета, харесва ли ви тази Фурла в този цвят и модел? Някой има ли я да даде отзиви, намерих я на доста изкушаваща цена.

# 679
  • София

Момичета, харесва ли ви тази Фурла в този цвят и модел? Някой има ли я да даде отзиви, намерих я на доста изкушаваща цена.
Хубава е чантата. Кожата е много мека.

# 680
  • София
Polene са пуснали Mokki в доста хубавия цвят Black Cherry и даже цените на голямата и малката са сбъркани и голямата е 480 евро (трябва да е 540). Силно изкушена съм  Relaxed

# 681
Ай, това Black Cherry е прелестно!! Отдай се на изкушението според мен Heart Eyes
Мега, мега носим цвят, стои тежко и ще прави всяка визия по-специална.

За Вера: струва ми се, че са въпрос на вкус. Аз лично просто не харесвам кожата, която използват - с порестия вид чантите ми изглеждат... доста носени (знам, че често е търсен ефект, ама просто аз не съм достатъчно яка да ми отива Grinning), а с гладкия вид - като изкуствена кожа. Сега виждам и нови велурени модели - допадат ми повече. Цената и разнообразието от цветове също не е за пренебрегване, неслучайно имат много доволни клиенти. Идеално, че имат и физически магазин.

Иначе не се съмнявам, че са си от Италия, в Тоскана беше пълно с такива по всякакви пазари и магазинчета, но въпреки че бяха по 20-50 евро макс, просто не можах да харесам нищо достатъчно. За 4 пъти повече си харесах убийствена чанта от трето поколение кожар, имам си цяла история около срещата ми с нея, тоест и добавена стойност (но съм я нарочила за повод и още не съм я поръчала Relaxed).

# 682
  • София
Polene са пуснали Mokki в доста хубавия цвят Black Cherry и даже цените на голямата и малката са сбъркани и голямата е 480 евро (трябва да е 540). Силно изкушена съм  Relaxed

Много харесвам моделът, а и цветът е повече от разкошен. Ако имаш нужда от побутване - смело ✌.
Чудя се аз, Polene участват ли на черен петък? 🫣

# 683
  • София
За съжаление при тях Черният петък представлява само безплатна доставка.

# 684
Дами, аз също много се захласнах към Polene, след като си купих mini Cyme цвят Root, сега искам, да си вземе Polene Tonca u Neiti Card Holder. Много ми харесва и Polene Dix, но твърде много реплики видях на този модел и това ме възпира.

# 685
Mokki също има много реплики, включително и от марка, която е споменавана на последните страници. За китайските имитации да не говорим, виждала съм в карамелено, бяло и нюансите му. 

# 686
Strathberry отново с намаление на избрани модели. Аз да попитам за една българска марка - Crupon. Някой дали е купувал нещо от тях? Сега рекламират ръчно изработени велурени чанти (shopper) за 120 лв, много семпли и добре изглеждат на снимки.

# 687
Нямам опит с марката
в червено изглежда чудно Heart
https://www.crupon.eu/shop/m-tote-bag-fiesta/

А това което искам от Стратбъри няма намаление

# 688
  • Виена
Чантите са снимани само отвън, а коментарите касаят обувки, не чанти.

# 689
Чантите са снимани само отвън, а коментарите касаят обувки, не чанти.

Да, доколкото разбирам, чантите са им съвсем нов продукт. Все пак, ако могат да изработват качествени обувки, сигурно ще могат и чанти; Ferragamo и Tod's първо са започнали с обувки. Апропо, зимните намаления на официалния сайт на Ferragamo започнаха днес (поне тук).

А това което искам от Стратбъри няма намаление

Тепърва ще има да намалят Wink

Общи условия

Активация на акаунт