Всичко за дамските чанти – 5

• 66 345
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Hatred /котарачето ми къса сърцето 😘/, обувки трябва да са чисто нови, нивга не обувани.
Приятелка имаше покупка от Вестиер на нови обувки, отдолу чисти и гладки, видимо неносени, но явно обувани и разхождани по килим или подобна мека повърхност, защото бяха много разширени. Хлопаха ѝ. И беше драма, защото връщане няма, а само продажба през сайта.

За чантите - номер две ми допада много.
За номер три искам зелена, но само аз и госпожицата я харесваме, мъжете я намират чудесна в тъмно синьо.

FRKL голяма торба видях на една дама с която работя, много ми хареса кожата.

# 661
Доста нови неща се продават във вестиер, аз си разкарвам там голяма част от при-Спенда.  Аз продавам почти само Ермес, но има каквото се сетиш. Та да започнем от там, че твоя номер (41 мисля каза) се намира лесно и ще ти донеса, пиши ми.
Относно чантите- задължително купуваш с опция физическа проверка от сайта, касова бележка, ако нещо те съмнява и не си спец- пращаш снимките на Bababebi за проверка. Те се дънят най-малко. С удоволствие ще помогна, ако харесаш нещо от чанти- пиши ми. Обувки ще донеса, даже трябваше да кажеш по-рано, точно кацнах.
Няма митница ако са от Европа и пристигат с куриер ако все пак решиш да е от тях. Ако всичко е както е описано в сайта- няма връщане.

# 662
Ния, в България ли кацна?
До Пловдив имаш ли пътища?

# 663
В България кацнах и имам тази седмица, да.

# 664
Сега разбирам, защо VERA толкова усилено си рекламират чантите във социалните мрежи. Да, естествена кожа, да не са безбожно скъпи, но се подлъгах и поръчах ето този модел.

Днес я получих и останах крайно разочарована. Имах опция за преглед и връщане. Първо, кожата далеч не изглежда така лъскава като на снимката, второ - имаше нацепвания по дръжките - буквално обелена кожа. Ами и 120 лв да е, аз няма да ги дам за видимо дефектен продукт. Накрая си платих 5 лв. за упражнението, които също не виждам защо аз трябваше да платя, при положение, че не просто не ми харесва продуктът, а е с очеизваден дефект. Но както и да е - дотук бях аз със VERA.

# 665
  • София
Благодаря за отзива, отдавна ги заглеждах, защото имат някои симпатични модели.
Добре, че не поръчах

# 666
Много се впрегнах. И за да не съм валат - си поръчах тази. Изкуственяк, но какво да се прави...харесва ми формата и че е малко хард рок:

The Catcher in the Rye, може и до късмет да е и да съм изтеглила късата клечка. Но пък не гледат ли какво изпращат. Ако имаш възможност да ги видиш на място, отиди и прецени. Във страницата им и във ФБ само хвалебствия чета ( не че пречи да са фалшиви), но са инвестирали във снимки, ала-бала. Имат и  физически магазин в София.

# 667
  • София
Моя близка поръча от Вера, но не успях да видя чантата на живо. Каза, че веднага я е върнала. И преди съм писала имам няколко чанти на Зарена. Едната вече не я шият, а е най-качествена, със страхотна кожа.  Вдъхновили са се от средния размер на Juliette/Le tanneur. Сега чакам по-голямо намаление на Stratberry, само цвета още не мога да избера.

# 668
Значи е имало и други недоволни.
Обаче вижте колко са хитри. Дано не разводнявам темата. Ще го сложа в скрит текст:
Скрит текст:
Още след поръчката, преди да съм получила продукт, който да видя, ме питат какво ме е накарало да поръчам от техните чанти.
" Здравейте,
Имаме нужда от Вашата помощ!

Бихте ли споделите защо направихте днешната покупка от VERA?

Винаги се стремим да подобрим преживяването на нашите клиенти и вашето мнение е изключително ценно за нас. Благодарим Ви за подкрепата!"
И аз естествено пиша това, което ми е направило приятно впечатление от рекламите им. Получавам отговор малко като от AI, след като получа продукта да им споделя впечатления.  А вече след като им писах, че са ми изпратили дефектен продукт, разочарована съм и им го връщам, ми искат снимки, че да били входирали рекламация...Laughing Допускам, че първият и-мейл е бил точно с цел да се получи положително мнение, което да се постне като отзив, защото знаят, че след това отзивът може и да не е добър.

# 669
Аз тази година поръчах 4 чанти от Вера и съм доволна. Никакъв фал.
2019 поръчах 2 - също нямаха грешка. И двете ги подадох скоро, цащото установих, че не ги нося, а щях да си идвам в България и да си порачъм нови. И на двете девойки, на които ги подадох са много доволни, вече няколко месеца ги носят и са възхитени.
Едната от чантите, които поръчах тази година я носих непрекъснато докато бях в Блъгария, мота се и за 3-4 самолета и няма следа от износване или повреда. Ето тази:

# 670
  • София
Не знаех, че имат физически магазин в София, ще разгледам.
На сайта пише Варна май

# 671
Аз тази година поръчах 4 чанти от Вера и съм доволна. Никакъв фал.
2019 поръчах 2 - също нямаха грешка. И двете ги подадох скоро, цащото установих, че не ги нося, а щях да си идвам в България и да си порачъм нови. И на двете девойки, на които ги подадох са много доволни, вече няколко месеца ги носят и са възхитени.
Едната от чантите, които поръчах тази година я носих непрекъснато докато бях в Блъгария, мота се и за 3-4 самолета и няма следа от износване или повреда. Ето тази:

Тази и аз я загледах, но не ми се рискува повторен опит. Не ми хареса и това как просто беше пъхната в един плик на куриерската служба. Някак несериозно ми се стори. Иначе си личеше, че е естествена кожа. Обикновено в чантите слагат едни хартии, за да заемат форма ( даже и при най-евтините). Тази, която получих аз, не беше подплатена с нищо. Иначе си имаше етикетче пластмасово на марката, но ме оставиха с горчив вкус определено. Съжалявам, че не снимах, за да ви покажа какво ме притесни, но куриерът нервничеше и действах по най-бързия начин.

# 672
Доста нови неща се продават във вестиер, аз си разкарвам там голяма част от при-Спенда.  Аз продавам почти само Ермес, но има каквото се сетиш. Та да започнем от там, че твоя номер (41 мисля каза) се намира лесно и ще ти донеса, пиши ми.
Относно чантите- задължително купуваш с опция физическа проверка от сайта, касова бележка, ако нещо те съмнява и не си спец- пращаш снимките на Bababebi за проверка. Те се дънят най-малко. С удоволствие ще помогна, ако харесаш нещо от чанти- пиши ми. Обувки ще донеса, даже трябваше да кажеш по-рано, точно кацнах.
Няма митница ако са от Европа и пристигат с куриер ако все пак решиш да е от тях. Ако всичко е както е описано в сайта- няма връщане.

Каква в тази касова бележка от Вестиер? Никога не са ми пращали такава.

# 673
Здравейте!
Между Pinko и Furla кое бихте избрали? Или коя друга марка ще препоръчате в този ценови клас?
Искам черна кросбоди чанта, но по елегантен модел, до 5-6-700лв.

# 674
Между двете бих избрала Фурла.
Jerry, чанта на Ермес никога не бих купила без касова бележка, също и продала. Това е част от начина за проверка на тези чанти и ако няма такава в кутията, бих заподозряла кражба. Кой модел си купувала без касова бележка? Ааа важно- тя не идва от Вестиер, а от продавача.

Общи условия

Активация на акаунт