Всичко за дамските чанти – 5

• 66 373
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря за мненията, аз имам 1927 със синджира и действително е много издръжлива.

# 646
Включвам се и за катарамата на Фурла- имам портмоне с тази закопчалка и вече поне 4 години не съм го сменяла и не е мръднал обковът. Няколко пъти реших да го сменям, няколко пъти ме домързя бясно.

# 647
И от мен още един глас за Фурлата, имам същата точно в черно и наистина е много издръжлива, изпускала съм я върху закопчалката няколко пъти (не питайте как) и не се е надраскала. Почвай да ги следиш по сайтовете като Best Secret и според мен ще успееш да вземеш и на промоция.

hatred Честито за Андиамото, много красиво! Ама мен ме мъчи въпросът не ги ли пита за чанта в Hermes като взе сандалите?

# 648
Току що попаднах на jw pei, какво ви е мнението? Аз досега не съм ги чувала, признавам. Харесах си две чанти вече.
Във farfetech пише calf leather, а прочетох, че те работят с веган кожа.
И от официалния сайт излиза пък по-евтино в момента, от колкото применро от френския им сайт.
Най-вероятно после мито и ДДС ще имам, нали?

Аз имам същата ,зелена ,фурла, топ е.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 16:13 от sparkling eyes

# 649
  • София
И от мен още един глас за Фурлата, имам същата точно в черно и наистина е много издръжлива, изпускала съм я върху закопчалката няколко пъти (не питайте как) и не се е надраскала. Почвай да ги следиш по сайтовете като Best Secret и според мен ще успееш да вземеш и на промоция.

hatred Честито за Андиамото, много красиво! Ама мен ме мъчи въпросът не ги ли пита за чанта в Hermes като взе сандалите?

Питах за чанта, имаха изложени Picotin 22 и имах някакви помисли във връзка с тях... Но ми казаха, че им доставят чанти около обед и до вечерта свършват, т.е. шансът да се купи чанта от летището в Истанбул е ако имате престой в ранния следобед... Изложените picotin-и не били за продан, а само за да красят витрините.
Между другото, на връщане трябваше да плащам ДДС и мито на летището... Досега не ми се беше случвало.
И аз имам такава фурла и съм доволна от качеството, но, както съм писала и преди, аз съм доволна от качеството на фурлите си. Някои от тях съм носила доста, други - не много, но на практика нямам изтъркани ръбове и т.н., най-много леки следи от окисление на металните елементи и то на най-старите ми чанти (10+ годишни...).

# 650
Записвам се да ви следя.
Този черен петък трябва да допълня колекцията си, липсва ми нещо стилно в черно. И искам една спортна на Карл.

Иначе съм болна на тема чанти, мъжа ми се подиграва на тази тема.

# 651
Във farfetch имаше 25% на нова колекция. Мисля, че видях модели и на Yuzefi там
Ехаа, страхотни красоти! Със здраве.
Yuzefi  правят ли намаления за ЧП?

# 652
Попаднах в пещерата на Аладин в петък по повод служебна среща. Определено беше интересно преживяване, но си позволих само една снимка.

# 653
Глас за Furla-та 🙂

От цвета на кутиите се досещам в коя точно пещера си 🙂

Чакаме ЧП с приятелка, за да поръчаме от SongMont
Набелязала съм си
1. Работна голяма

2. Работна и за фрий тайм

3. И тази ми е ❤️ като модел и цвят, красавица

трите да поръчам ми е неудобно 🤣🤣🤣
та ще избирам една, just one

# 654
От доста време заглеждам едни чантички на Holland Cooper (както и вълнените им сака). Много нося крос боди аз, че обичам ръцете ми да са свободни и да не се чудя къде да я слагам чантата като седна някъде.
Та ето тези двете ги бройкам, хубави есенни цветове, привличат ме много и ще ги понося доста, струва ми се. Само чакам намалението и ги отстрелвам и двечките.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 20:51 от DiscoBiscuit

# 655
Сакото от снимката с последната чанта, е трепач!

# 656
Много са добри на блейзери и всичко е 100% вълна, на намаления стават прилични като цена. Дебна ги от засада тази година и ще стрелям Grinning

# 657
Показвате само красоти, не знам как ще избутам до Януари. Добре че са парфюмите, че да има тръпка на по-човешка цена.
G&B, служебна, казваш. Наемате ли? 😂

# 658
  • София
DiscoBiscuit, и аз съм голям фен на кросбодитата и твоите ме уцелиха в сърцето.  И като цветове, и като модели са прекрасни, а и ми се струва, че са от този тип, който въпреки визуалната си компактност побира доста.

Al Georgieva, особено първите две мнооого ми харесват, ще следя какво ще избереш. Не се заричай, че ще е само една от трите Simple Smile

Момичета, аз с въпрос , който не е точно за темата, но предполагам, че тук имам по-голям шанс за съдействие, отколкото в обувките. Имам фикс идея за патъци chypre на Hermes. Във vestiare има доста цветови предложения за моя номер, та се замислям за покупка от там. Имате ли опит със сайта? Доколко може да се разчита на проверката им за автентичност? Кой ги доставя за България? Минават ли през митница?

И още един въпрос: за такива опортюнисти като мен, които нямат шанс да си купят Kelly 32/ Kelly 35 от Hermes, но си мечтаят и събират стотинки за целта в касичката, какъв е най-добрият вариант - вестиаре, ферфач, фейсбук групи, друго ... ?

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 08:12 от hatred

# 659
hatred Не съм купувала pre-loved, но доста съм гледала и големите сайтове обикновено предлагат Entrupy сертификат за автентичност. Има и вариант да си снимаш чантата и да пратиш снимките на такива, които проверяват за автентичност, има си, които специализират в Hermes или Chanel точно, но дори и там може да се промъкне някой суперфейк (според някои истории в Reddit).

Общи условия

Активация на акаунт