Всичко за дамските чанти – 5

• 66 380
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Аспинал с 20% плюс още 5%, ако се регистрираш с имейл.
https://www.aspinaloflondon.com/whats-new

# 631
Както писах и в другата тема, имам чанта Зарена Amy, в бежово. След месец носене ъгълчетата долу са обелени, а горе при халките на дръжката кожата е черна и е много грозно. Огромно разочарование за мен. Имам още една чанта, която все още не съм посносила, дано не е същото качество, но нямам много надежда. С никоя друга чанта не съм имала подобен негативен опит.

Много неприянто.
Писахте ли им?

# 632
  • София
И моят съвет е да пишете на Зарена. Моя позната имаше проблем с една метална част от дръжката на чантата. Поискаха да им я изпрати обратно и съответно я обезщетиха.

# 633
Подведена от форума, да подкрепя бг. производител, поръчах Зарена. Повече не повторих покупка. Не е разшита, с конци я получих. По ъглите се протри за кратък период. .

# 634
  • София
Strathberry с превозвач ли поръчвате?

Поръчвам ги до домашния си адрес от самия сайт, идват с FedEx.

# 635
И аз поръчвам от Стратбери директно до България.
Идва с Федекс, те са и митнически агент.

Моята цикламена Amy от Зарена се изтри и почерня по същия начин.
Затова и не поръчвам повече от тях

# 636
Аз имах проблем с едно портмоне от Зарена, писах им и го смениха.

# 637
  • София
Тази сутрин на летището избухнах. Всъщност, влязох за chypre в Hermes (от много време съм им хвърлила око, ама просто не виждам как бих се сдобила; ММ изобщо не ще да вися на опашки в магазини, а и ако види цената ...). Тези също много ми харесаха. Пък и късмет да имат моя номер на лодка.

После ми стана едно весело на душата и взех от Ботега ето това бижу:

Страх ме е да погледна текущата си наличност в револют, честно.

# 638
Аййй, какви красоти!
С радост и любов!
Дреме ти за револют.

# 639
Честити красоти! 🍀😍

# 640
  • София
Ехаа, страхотни красоти! Със здраве.
Yuzefi  правят ли намаления за ЧП?

# 641
Честити красоти, hatred! Със здраве! Страхотни са! Бонбоненото андиамо е 🩷.

# 642
  • София
Ха, влизам тъкмо навреме и виждам, че сте обсъждали това, за което се чудя от известно време. Искам малка чанта с горна дръжка и по принцип бях се насочила към класическата на Фурла. Виждала съм я наживо, пробвала съм я как ми стои, имам и друга от същия цвят и материал и нямам забележки.
И тук идва моята чуденка, понеже всички повтарят, че Зарена са като Фурла, бях загледала и тяхната версия, защото аз не държа на марка или катарама, с ценовата разлика хич не е малка. И Фурлата е от моделите, които не намаляват силно. Но след последните мнения и снимки малко се разколебавам.
Някоя дама дали има опит с точно тези модели?

Скрит текст:

Отделно виждам, че навсякъде са плъзнали такива. Тези специално са от кожа, но не знам дали да качествени. Спира ме, разбира се, че приличат на знаем кое. Но пък ако много ми допадне нещо, бих си го взела.

Скрит текст:

# 643
  • Отвъд алеята зад шкафа
hatred, честити красоти. Точно преди няколко дни мернах един модел на андиамо, който страшно ми хареса:

The Catcher - аз съм за Фурлата. Имам една от същата кожа, доста я носих и си е екстра.

# 644
  • София
Фурлата този модел и кожа е много издръжлива. Зарена не съм купувала никога, но този модел на Фурла е много здрав, нямам забележки, а я нося много често. Купих си я намалена от официалния сайт с много добра отстъпка- била е 453 лв за класически цвят (коняк/кафяво).

Общи условия

Активация на акаунт