Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 736
  • 511
  •   1
Отговори
Зимата е предизвикателство за нашата кожа. Студеният въздух навън, отоплението вкъщи и резките температурни промени я изтощават — появяват се сухота, раздразнение, зачервяване и нарушена кожна бариера. Точно сега е моментът да подарим на кожата си внимание и грижа.

Коледа е време за подаръци — не само на близки, но и на самите нас. Тази година искаме да запалим празничния дух с нашата специална коледна игра, която съчетава грижа за кожата, любими брандове и шанс за изненада. 🎁

Участвайте и може да спечелите подаръчен ваучер на стойност 99 лв.! Грижата за кожата е един от най‑красивите подаръци, които можем да подарим на себе си.

В центъра на играта ни са три марки, на които истински вярваме и които спокойно заслужават място и под вашата коледна елха: Acnemy, Geek & Gorgeous и Paula’s Choice.

Защо избрахме тези брандове?

🎄 Acnemy
Acnemy е марка, специализирана в грижа за кожата, склонна към акне, раздразнение и несъвършенства. Продуктите ѝ — от измиващи гелове и серуми до кремове и пачове — са създадени с активни съставки като АНА, ВНА, РНА, ниацинамид, цинк и др. Ако вашата кожа се бори с акне, черни точки, излишен себум или пигментация — Acnemy може да бъде вашето решение за ежедневна грижа, което обещава по‑равномерен тон, по‑чиста кожа и подсилена кожна бариера.

🎄 Geek & Gorgeous
Geek & Gorgeous е модерен и достъпен бранд, който печели фенове с разумни формули и добър баланс между качество и цена. Всички техни формули съдържат само необходимите и доказано работещи съставки, без излишни добавки. Вместо да обещават чудеса или да се фокусират само върху anti-aging, брандът залага на smart-aging — интелигентни решения, които дават реални и видими резултати.

🎄Paula’s Choice
Paula’s Choice е уважаван международен бранд с научен подход към грижата за кожата — продукти, базирани на клинични проучвания, внимателен подбор на съставки и философия на „честност“ към кожата. Продуктите на бранда включват ексфолиращи течности с BHA, анти‑ейдж грижа, серуми, кремове и възстановяващи терапии. Paula’s Choice е правилният избор, ако търсите дългосрочни резултати: заздравена кожна бариера, по‑изравнен тен, намалени пори, по‑гладка и сияйна кожа.

Включете се в коледната ни игра!
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?

На 18 декември 5 от вас ще спечелят ваучер за пазаруване на стойност 99 лв.
Запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 09:52 от BG-Mamma™

# 1
Най-важно за мен през зимата е да защитя кожата на лицето и ръцете ми от изсушаване,  от студът и от UV лъчите.

# 2
Хидратацията! Имам суха кожа и за това е много важно да хдратирам с подходящи продукти. Обикновено залагам на крем с бързо попиване и по възможност с дълготрайно хидратиране

# 3
  • При децата ми
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?

Хидратацията е най-важна за мен. И не само през зимата. Кожата ми е суха и има нужда от хидратиране и подхранване.

# 4
  • София
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?  - хидратацията, защото много ми изсъхва кожата от студа.

# 5
  • София
На първо място хидратацията и то целогодишно, не само през зимата.

# 6
През зимата за мен най-важната стъпка е доброто хидратиране – серум + крем. Студът и сухият въздух много ми изсушават кожата, а когато е добре хидратирана, изглежда по-спокойна и защитена.

# 7
През зимата най-важната стъпка в рутината ми за кожата е хидратацията, тъй като студеният и сух въздух, както и отоплението на закрито, лишават кожата от естествената ѝ влага, което води до сухота, стягане и раздразнение. Друга изключително важна стъпка е ежедневната слънцезащитата.

# 8
Най-важно за мен през зимата е да слагам богат плътен крем на лицето, който обаче да не е хидратиращ. Ако сложа хидратиращ крем и изляза, лицето ми реагира много зле и ставам на лишеи.

# 9
Най- важно през зимата е да продължа да хидратирам кожата си и да я предпазвам от UV лъчите.

# 10
За мен най - важната стъпка е хидратацията използвам серум и крем и задължително слънцезащита.

# 11
  • Sofia
Всички стъпки са важни, но зимата не бива да забравяме, че освен слънцезащита, кремът трябва да предпазва и от студ.

# 12
  • Варна
При тази рязка смяна на температурата - вън студ, вътре жега, кожата на лицето и ръцете страда. Овлажняващ качествен продукт е нужен!

# 13
Хидратация, защита от мразовито време и вятър. Винаги със серум, крем и УВ филтър

# 14
Най-важно през зимата за мен е хидратацията на кожата на лицето и ръцете и защитата от студа и от UV лъчите.

Общи условия

Активация на акаунт