Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 736
  • 511
  •   1
Отговори
# 30
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?

Избор на правилния крем за лице спрямо моята кожа и студа навън.

# 31
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Хидратация през цялата година

# 32
  • Бургас
През зимата особено наблягам на серумите, и то като част от вечерната рутина. Поради по-ниския UV индекс зимата традиционно залагам на ибистряне и пилинг.

# 33
Най-важната стъпка е хидратация на кожата и UV защита

# 34
  • гр. Кюстендил
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?

През зимата - най-вече хидратация - не само външно, но и вътрешно, защото определено ми е по-трудно да пия достатъчно количество вода през студените месеци

# 35
И през зимата, и през лятото най-важно за мен е почистването на кожата.

# 36
  • In The Middle Of Nowhere
Най-важнен ми е хидратиращият крем/серум за лице, защото зимата кожата ми много се издушава и след баня се усеща много суха и опъната. Както и околоочен крем 🙂

# 37
През зимата от особена важност е хидратацията.

# 38
  • Сливен
Защитата на лицето от студа.

# 39
  • Пловдив

През зимата кожата ми е по-суха от обичайното и затова най-важна за мен е хидратацията

# 40
  • плевен
Най-важната стъпка в зимната рутина за грижа за кожата е хидратацията/овлажняването, тъй като студеният и  сух въздух навън и отоплението вътре отнемат влагата от кожата и нарушават естествената ѝ бариера.

# 41
Хидратацията сутрин и почистването вечер.

# 42
  • София
Хидратацията е най-важна.

# 43
  • Сф
Хидратацията е много важна за моята кожа, която е суха и бяла. Зимата е особено неприятно усещането и затова се поддържам с естествени и хидратиращи продукти за лице и тяло.

# 44
Най-важен през зимата ми е кремът за лице, тъй като кожата ми има склонност към зачервяване.

Общи условия

Активация на акаунт