Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 736
  • 511
  •   1
Отговори
# 45
Хидратацията! Имам суха кожа и за това е  важно да хдратирам с продукти подходящи за мен.

# 46
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
Хидратацията и предпазването от студа е основното за мен. Със студова алергия съм( особено на ръцете) и е немислимо есен/зима да не подхранвам кожата си и да съм без ръкавици...стигам до болки и рани...

# 47
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?

Всички стъпки са ми важни, но може би точно през зимата най-важно ми е подхранването на кожата, защото моята е много суха /бедна на липиди, не дехидратирана/ и изисква по-богати продукти целогодишно и особено в студеното време.
Също много важна ми е слънцезащитата, която не пропускам дори в най-мрачния ден.

# 48
Хидратиране и слънцезащита. Не само през зимата, а целогодишно. Слънцезащита заради UV лъчите, хидратация заради ретиноиди, които много ми изсушават кожата.

# 49
Определено това е хидратацията, която да запази кожата от изсушаване

# 50
Най-важното за мен е да предпазя кожата на лицето и ръцете през зимата от студа и вятъра. Без крем който овлажнява, хидратира и предпазва, не излизам навън.

# 51
За мен първата най-важна част за кожата не само през зимата,но и през всеки сезон  е почистването,за да се премахнат замърсяванията и мъртвите клетки.Второ-хидратацията,която овлажнява кожата и я прави мека и еластична.Трето-слънчезащитен крем SPF,който защитава и предпазва кожата от  UV лъчите.

# 52
Най-важна е редовната хидратация. Използвам ежедневно серум , крем , но и хидратиращи маски през зимния сезон.

# 53
Да предпазя кожата от зимните атмосферни условия през деня с подходящ крем за лице. А вечер преди лягане задължително добро почистване + натурално масло.

# 54
Хидратацията е най-важна за мен, не само през зимата, а целогодишно. Кожата ми е суха и има нужда от редовно хидратиране и подхранване.

# 55
По всяко време на годината най- важно е почистването.
Зимата се нуждая от по- добра хидратация и по- богати кремове

# 56
През зимата се старая кожата ми винаги да е хидратирана. Ползвам серум и хидратиращ крем.

# 57
  • София
Хидратация и слънцезащита целогодишно.

# 58
Хидратация и слънцезащита са стъпките, на които залагам ежедневно И през зимата.

# 59
Слънцезащита.
Летните шапки обикновено предпазват лицето, но през зимата то е изложено на студ, вятър и слънце, не трябва да пропускаме тази стъпка, ако искаме да запазим кожата си в добро състояние.

Общи условия

Активация на акаунт