Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 736
  • 511
  •   1
Отговори
# 15
Основното и то през цялата година е хидратиране и слънцезащита.

# 16
Хидратацията

# 17
  • гр.София
През зимата пазя кожата си основно от изсушаване.

# 18
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
Слъцезащита задължително на първо място, след нея хидратация.

# 19
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
Хидратацията и предпазването от UV лъчи.
Разбира се, това е целогодишно. Пред зимата обаче ми трябва допълнителна хидратация.

# 20
  • На морето!
Хидратация, УВ защита, дълбока нощна грижа, особено през зимата.

# 21
  • Пловдив
Хидратацията е най-важна за мен. Кожата ми е суха и има нужда от хидратиране и подхранване!

# 22
  • Пловдив
За мен най-важни са хидратацията и слънцезащитата.

# 23
През зимата използвам повече ретинолови продукти. Не пропускам обаче редовната хидратация със серуми, мистове, маски. Както и всеки ден използвам фанатичо слънцезащита.

# 24
Най-важна е хидратацията, но също и почистването. Зимата, ако се очаква да съм навън и на слънце, въпреки че не е лято, е важно и слънцезащитата, особено ако човек е на планина.

# 25
  • София
Хидратиране и слънцезащита - и двете са еднакво важни за моята суха кожа, склонна към петна.

# 26
Винаги ми е важна хидратацията, съобразена с продукт за сезона, както и активни съставки против пигментация.Като вит Ц  и слънцезащита.

# 27
Слъцезащитата е на първо място, след нея е хидратацията.

# 28
Най- важно през зимата е да продължа да хидратирам кожата си и да я предпазвам от UV лъчите.

# 29
Хидратацията и слънцезащитата.

Общи условия

Активация на акаунт