✨ Коледна магия с Président: Сподели вкуса на празника и спечели награда!

• 238
  • 34
  •   4
Отговори
Коледа е време на уют, топлина и щедрост. Това е сезонът, в който домовете се изпълват с аромата на прясно изпечени сладкиши, топли пайове и празнични ястия, а усмивките на близките ни превръщат всеки момент в истинска наслада.Тази Коледа Président ви кани да внесете тази магия в кухнята чрез нашата празнична кулинарна инициатива.

Повече от 50 години Président предлага на света богато разнообразие от висококачествени масло, сирене, мляко и сметана — продукти, в които се преплитат изтънчен вкус, традиции и иновации.

Маслото Président се произвежда от подбрани френски сметани и е без никакви излишни добавки — само пастьоризация за сигурност и свежест. Опаковано е в специална защита, която запазва аромата и вкуса до последната хапка. Подходящо е както за директна консумация, така и за приготвяне на кулинарни изкушения — от класически домашни ястия, до сладки и празнични десерти.

С Président Коледа става още по‑сладка, по‑ароматна и по‑вкусна. Защото няма нищо по-красиво от момента, когато виждаш усмивките на близките си, докато опитват домашно приготвени вкусотии — сътворени с любов, традиция и малко френско магическо масло.

✨ Но магията на Коледа е пълна, когато е споделена. Затова ви каним да се включите в нашата празнична кулинарна инициатива! ✨

Кажете ни с кое сладко или солено изкушение свързвате най-много празничния дух?
Споделете ни повече за него - снимка, рецепта или кратка история, която го прави толкова специално.

Не пропускайте и нашата празнична изненада!
Поканихме peych, който през следващите четири седмици ще сподели четири вдъхновяващи коледни рецепти с продуктите на Président. Абонирайте се за темата, за да не пропуснете тези вкусни идеи и да внесете магия в празничната си кухня!

На 29 декември 10 от вас ще спечелят сандвич мейкър.
Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 09:46 от Жaклин

# 1
  • София

Кажете ни с кое сладко или солено изкушение свързвате най-много празничния дух? - Коледа я свързвам  аромата на канела, меденки, топлина и уют. Сладкият салам, за който изполвам и това уникално масло, също е приготвян от мен десерт. Иначе солено изкушение руската салата, първенец.

# 2
  • При децата ми
Кажете ни с кое сладко или солено изкушение свързвате най-много празничния дух?
Споделете ни повече за него - снимка, рецепта или кратка история, която го прави толкова специално.

Празниците свързвам с приготвянето на баница със сирене. Едно от любимите ни солени изкушения!

# 3
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Коледа свързвам с направата на баклава,любима в нашето семейство.
Към стандартната рецепта добавям малко ром и вкуса е невероятен

# 4
  • Пловдив
Любими изкушения са ми меки, ароматни бисквити с мед, канела, джинджифил и нотки от портокалова кора. Отвън леко хрупкави, отвътре нежни и ухаят на истинска коледна магия.

# 5
Две основни - коледните меденки и баницата. И двете свързам с топли спомени и семеен уют.

# 6
  • Бургас
И аз свързвам коледните меденки и баницата с предстоящите празници.

# 7
  • София
Коледа я свързвам с руска салата, рецептата си е традиционна.

# 8
  • София
Меденки, баница, баклава, погача.

# 9
Свързвам Коледа с баклавата на майка ми. В нея освен обичайните продукти тя слага и малко масло както и в заливката използва сока на един лимон.

# 10
  • софия
Коледа свързвам с аромат на меденки, сътворени от децата ми.
Ето тези от тази година.

# 11
Свързвам Коледа с обикновените коледни курабии, които правя почти всяка година:

# 12
  • Варна
  Аз не съм по сладкишите, така научих и сина си. Обаче  баница с масло можем всеки ден да хапваме. За Бъдни вечер буквално от една кора завивам тиквеник, традиция.  А за предстоящите празнични трапези правя вскакви варианти на майонезни салати.

# 13
Едва ли има човек, който като чуе Коледа и не усеща аромата на канела и цитруси. Това са ароматите на празника и създават уют и топлина. Коледните меденки с канела са задължителни, а рецепти колкото щеш, важното е канелата да присъства!

# 14
Участвам с удоволствие! 🎄
За мен най-празничното изкушение е коледният руло-десерт с крем сирене и портокал.

рецепта:
Разбийте 3 яйца + 80 г захар + 80 г брашно → изпечете тънък блат за 10 мин.
Крем: 200 г крем сирене Président + 2 с.л. пудра захар + кора от 1 портокал.
Намажете блата, навийте и охладете.
Лек, ароматен и много коледен! 🎅✨

Общи условия

Активация на акаунт