Всичко за дамските чанти – 5

• 65 122
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз си признавам, че имам един и същи модел в 4 цвята. Става дума за Pochette Metis на LV. За мен тази чанта е 100/10 и я обожавам. Изключително функционална, събира адски много неща и изглежда добре с какъвто и аутфит да си. Миналата пролет бях на косъм да си купя пета в прекрасен кафяв цвят и не знам как проявих здрав разум и се спрях.

Иначе като модел бих повторила и малката Mokki на Polene, защото е страшно сладка в цвят Sea Foam. Purple Heart

# 721
Повечето ми чанти са подобен модел, който ми подхожда на тялото и ми е удобен. Само размерът е различен, голям-среден-малък. Малките не знам защо продължавам да ги купувам, ползвам ги съвсем рядко, но - да има Grinning

# 722
Само crossbody модели и Kånken на гърба. При ръст 152 🤭 комфортна комбинация.

# 723
Оле мислех, че само аз си купувам един модел в няколко цвята.

# 724
Купувам подобни модели, но не едни и същи напълно. Наблягам на по-структурирани модели и по-малки...не знам кога ще започна по-големи да нося изобщо.

# 725
Момичета, аз днес върнах Numero Uno на Polene, сладка е, но нещо не ми достигна, може би закопчаването не е добре измислено.
Сега се насочих да пробвам Strathberry - Mosaic Nano, но се чудя, дали да не изчакам до Януарските намаления.

# 726
Джироначито е това, извинете ме моля за лошите снимки 🙃
цвета е черно, та черно

лъскавото отгоре е метал със сатенен финиш

и разтворена, като нося папки, но така ем магнитите не хващат добре, ем става огромна

# 727
Изглежда много удобна. И като гледам е от любимата ми кожа Heart Eyes

# 728
Определено изглежда като да побира много неща.

Аз съм ниска и обикновено си купувам по-малки чанти. С времето свикнах да нося по-малко неща със себе си, както и да редя предметите в чантата по супер изобретателни начини 😂

# 729
  • Манчестър
Al Georgieva , кой е моделът? Кожата им изглежда много мека на снимка, сигурно са приятни на допир.

Вие как сте с моделите, които купувате? Случва ли ви се да купувате един и същи тип чанти?.

Имам три еднакви чанти Фурла, но в различни цветове.Всичките ми палта, очила и панталони, ако не кажа, че са различни никой няма да разбере.

И аз:

От един модел имам 2 еднакви плюс 1 много подобен модел.
От един друг модел и аз имам 3 в различни цветове.

# 730
Момичета, аз днес върнах Numero Uno на Polene, сладка е, но нещо не ми достигна, може би закопчаването не е добре измислено.
Сега се насочих да пробвам Strathberry - Mosaic Nano, но се чудя, дали да не изчакам до Януарските намаления.
Аз😀 Преди време в същата последователност. Polene с този вид закопчаване обира доста от широчината. Strathberry е много моя, мини модел. Отварям, хвърлям, затварям🤭

# 731
И на мен ми е много удобна, имам мини, нано-то не знам как е. Събира толкива повече, отколкото предполагах, чак мислех да я взема в още един цвят, когато имаше намаление.

# 732
Току що разопаковам тази симпатична раничка. Цвета е много подходящ за сезона.

# 733
  • Стара Загора
Тази година от намалението си поръчах същия модел Фурла както миналата година, но в бежово. Тогава си купих коняк. Колебая се още дали да я запазя, защото имам Кочинел в почти същия нюанс. Ама пък толкова да е мой модела и събира доста.

В момента следя още две в Best Secret и от 3 дни се опитвам да се вразумя, че не ми трябват и че нямам място вече. 😊

# 734
Аз се сдържах и не поръчах още една на Карл Легерфелд. Не ми трябва просто. Имам същия модел на Гес.

Общи условия

Активация на акаунт