Всичко за дамските чанти – 4

• 14 120
  • 188
  •   1
Отговори
  • Sofia
Тема, посветена на един от най-прекрасните дамски аксесоари – чантата!

Линкове към предишните теми – 1, 2, 3.

# 1
Нещо напоследък Фурла доста са занижили качеството на чантите. Дръжките се белят след няма и година употреба.
Искам някаква нова, хубава, но не искам лошо качество.

Мерси за темата.

# 2
  • Манчестър
Не знам каква чанта искам.

Благодаря за темата.

# 3
Аз знам много ясно коя ще е следващата ми чанта.
Цвят и модел, които съм момента нямам.
Но и съм се заинатила, че ще е на разпродажба.
Чакам. Упражнявам си търпението.
Като я поръчам, първо тук ще се похваля.

Благодаря за темата! Да е изпълнена с красоти, които на свой ред ще красят нас. ❤

# 4
  • София
Благодаря за новата тема, Black Cat!

Много обичам да си избирам чанти, раници и портмонета. Дълго търсих черна кожена раничка, за да заменя любимата ми Liebeskind, но така и не открих от кожа, но пък си купих от плат и с всеки изминал ден виждам, че това е по-доброто, особено когато много често си навън и времето се променя. Старата раничка, според мен, видя доста сняг из Алпите и това може би я увреди, а новата е от непромокаема материя и се надявам да е издържлива.
Тази е старата, още я пазя, не зная дали да не я дам за боядисване, но пък една обущарка ме убеждаваше, че не била естествена кожа, което не е вярно, и щяла да се напука.Сега проверих - купувала съм я от френския амазон преди точно 8 години. Снимката по-долу е оттам:

# 5
искам малка кожена раница, но реално нямам нужда от поредната такава

# 6
  • SF
Al Georgieva, в какъв период върнахте в obuvki.bg нацепилата се по дръжките Furla?

# 7
Esmee, след около седемдесет дни от датата на покупката съм подала рекламацията прeз сайта им, поискаха да пратя чантата обратно, пратих я и след няколко дни ми възстановиха парите.

Много ми допада като модел тази чанта, първоначално я гледах в светлия вариант, но със светли чанти ми е трудно, а тази е страхотно зелено.
Моля, ако някой я е виждал на живо да каже как е 🙂

# 8
Добро утро! Влизам ако позволите в прекрасната ви тема, търся вдъхновение за по-непознати за мен брандове, евентуално по възможност и не крайно скъпи, защото напоследък счупих тъпомера с покупки, но затова пък търся качествена изработка. Имам нелоша колекция, но реално нося 2-3 от тях и се чудя, аджеба, защо си го причинявам.

# 9
Маямито на демелиер стои доста торебеста на живо. Честно казано, на мен ми се струва скъпа за това, което е. Но аз лично обичам чанти с твърди форми. Зеленото също не е нещо интересно, много марки имат такъв цвят. Но пък този модел е най-хубав наистина в зелено.

Някакъв вирус явно съм развила. Не ме изкушават никакви чанти към момента. Дано продължи по-дълго.

# 10
Да се запиша и аз в тази хубава тема, ако позволите. Търся си чанта със зебра принт. Искам да е сравнително голяма и да става за акцент на едноцветни тоалети. Не знам кои брандове се справят добре с животинските принтове. Бих си купила и леопардова, но малка и кокетна. Тази година се очаква тези принтове да са актуални, така че ще дебна.
Също така си търся и много хубава бяла чанта, но нямам още идея каква точно. Надявам се да си харесам някоя скоро.

# 11
Аз се сдобих спонтанно с една сладка малка чанта Pikard.

# 12
Да се запиша и аз в тази хубава тема, ако позволите. Търся си чанта със зебра принт. Искам да е сравнително голяма и да става за акцент на едноцветни тоалети. Не знам кои брандове се справят добре с животинските принтове. Бих си купила и леопардова, но малка и кокетна. Тази година се очаква тези принтове да са актуални, така че ще дебна.
Също така си търся и много хубава бяла чанта, но нямам още идея каква точно. Надявам се да си харесам някоя скоро.
Нещо подобно или по-малък размер?

# 13
Купихме чанти от магазин на Фурла в Париж за мен и дъщеря ни. Качеството е супер. Никакви забележки.
На дъщеря ни подарихме желаната чанта от Longchamp, качествена и удобна.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 14:56 от cardhu

# 14
G&B, благодаря. Много е хубава тази, ще разгледам сега сайта на този бранд, че не го знам. Като големина е добре, но не мога съвсем точно да преценя така. По принцип искам нещо по-структурирано, нещо по sleek  да бъде.
Flowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт