Всичко за дамските чанти – 4

• 48 890
  • 596
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Моята мечтана е тази, но изчезна преди да успея да я поръчам.

# 46
# 47
Все пак поръчах змийската чанта. Признавам си, че се изкуших най-вече от страхотното намаление.
Не знам дали и други го правят, но понякога купувам нещо, защото решавам, че е чудесна сделка, която не трябва да изпусна.
Също, все повече ми харесват и се ориентирам към по-малко известни марки. Харесва ми когато нещо е по-слабо разпознаваемо. А и съм забелязала, че който разбира – разбира.
Също, много си пазя нещата. Определено съм вещоман.

* Чак с дъждобран върху чанта няма да тръгна, но нали… да се седне върху чанта си е абсолютно престъпление. 🦊

# 48
Абсолютен вещоман съм. Имам чанти на над 10 години като нови са, абсурд да ги изхвърля. Обаче мястото за съхранението им е трудна работа.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 22:02 от densi

# 49
Като бях по-млада, имах око за някакви яки модели, от 4-5 години съм с някакви крос-боди минита и трудно се изкушавам от други.
Бях харесала една огромна торба на COS, ама нещо ми се досвидяха 250 евро.

Някой поръчвал ли е от бг бранда CHANTA?

# 50
  • София
Преди две години си купих от Милано сникърси и понеже валеше дъжд, ми дадоха такава специална найлонова опаковка, която покриваше хартиената торба с кутията вътре, за да не се мокрят.
Пак тогава влязохме с дъщеря ми в Hermes и понеже от чадърите капеше вода, охраната раздаваше на всеки, който влезе по една малка брандирана найлонова торбичка, за да си прибереш чадъра в нея и да не се ръси вода. Тогава се шегувахме с детето, че имаме чанти Hermes SmileSmileSmile и влязоха в употреба - в моята си носех доста време джапанките когато съм на плуване SmileSmileSmiley
Протекторите за чанти са бизнес от няколко години. За първи път видях в Лондон протектор за чанта Шанел, струваха  няколкостотин паунда.
Фреш, купих от Chanta една чанта/раница на моя приятелка за РД и много ми хареса като изработка и модел:

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 13:54 от veka

# 51
  • в пералнята
Като бях по-млада, имах око за някакви яки модели, от 4-5 години съм с някакви крос-боди минита и трудно се изкушавам от други.
Бях харесала една огромна торба на COS, ама нещо ми се досвидяха 250 евро.

Някой поръчвал ли е от бг бранда CHANTA?
Аз имам чанта от Chanta  и съм много доволна. Изработена е разкошно. Няма грешка!
Дори в Hermes ми направиха комплимент за нея Simple Smile 

# 52
  • Бургас
А къде могат да се видят цени и рамери, то в сайта нищо не пише, много мразя такива потайни магазини

# 53
  • в пералнята
Аз бях писала на лично. Тя ми прати наличните цветове на кожа и подплата и така си избрах.
Преди 4 години платих 280 лв за тази чанта.
Харесала съм и още един модел, но трябва да се прибера в България за по-дълго време и ще си я поръчам.

# 54
И аз имам този модел на Chanta в светла салвия. Убила съм я от носене и товарене и не е трепнала. Много си я обичам.

На DeMellier ето тази ме грабна сега

Но пак, като не мога да видя и пипна се притеснявам

На Cos показаната много ми харесва, но късите дръжки на мен са ми непрактични за ежедневието..

# 55
Ауу, Ал, тази е много красива, ще ме вкараш в грях!
Малко напомня на Ботега.

# 56
За Ботега не съм пораснала аз 🙃 но тази ме впечатлява
а и мерките и 8*14*20
ММ отбеляза "Много е оранжева, прилича на шоколадово блокче:

# 57
  • в пералнята
Тази на кос и аз я бях харесала, но в бяло и май по-малък размер. Като я видях на живо обаче, ми се стори много калпава изработка.

# 58
Имайте предвид, че намаленията на demellier приключват утре. И тази кораловата чанта е с много хубава, мека кожа. 🫢

# 59
Каква си подстрекателка 😃

Общи условия

Активация на акаунт