Всичко за дамските чанти – 4

• 66 890
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
😂
Чувам най-различни гласове аз.
И това бебце влиза в ротация и наистина започвам да се пазя за ‘дъ уан’, при зор- нещо по-бюджетно, или ще се успокоявам със солети до края на годината, вместо с чанти.

# 31
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, коя е мечтаната ви чанта?

Аз нямам една такава, но постоянно има някоя желана за придобиване на дневен ред. Сега искам да си взема плетена, тип плажна, като съм се спряла на 3 модела, но ще ги тествам на живо, за да преценя:

Скрит текст:

# 32
Ауу, такива кошници имам поне 5-6, още преди да станат толкова модерни. Цветни имам и точно от тези трите по една и една голяма. Още едно време си бях донесла от Африка (те тогава струваха някви си 5-6 долара). Много са здрави, мъжа ми носеше акумулатора на колата едно време в една от тях.

Ниаа, ама ти ви рая на чантите. Аз от Етси си купувам разни, произведени в Италия и много наподобяващи на разни известни марки, но на цени към 400-600 долара.
В момента чакам една такава, за офис, но аз подозирам, че ще си нося непрекъснато. Не знам защо все към големи чанти посягам.
Тази чанта:

В този цвят:

# 33
  • София
Моята мечта е тази. Но и да можех да си я позволя, не знам дали щях да го направя. Возя се в градски транспорт и предполагам, че ще се чувствам странно. Знам ли...Heart Eyes гроздето е кисело.
https://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/loop-hobo-bag-monogr … od3860089v/M46311

# 34
Тази ми е една от мечтаните, но никога няма дам близо 9000 лв за чанта

# 35
Доста са мечтаните ми. Напоследък мисля тази, защото скоро я пробвах. Но само я омазах с лиги и избягах бързо, защото под мост не ми се живее.

# 36
Мечтая си за деня, в който ще се възнаградя с тази.

Харесва ми и в черно, и в още няколко цвята.
Скрит текст:

# 37
Аз нямам някаква конкретна мечтана чанта, но имам една набелязана, която скоро мисля да отстрелям, само трябва да реша цвета!

# 38
Момичета, някоя с лични впечатления от STOW London?
Видях, че Таннер им е дал висока оценка за 2024, разгледах моделите им и ми допадат като стил. Забелязвам само, че нямат секция с намаления 😬.

# 39
В някоя от предните теми беше спомената марка.....е не помня 🫤
ако някой се сети - Италия, плетени чанти, супер качество, интересни цветове, високи цени...
Много ми харесаха, ще се върна да чета назад май

допълвам: в определен цвят мога да се размечтая за чанта, преди няколко години исках маслинено зелена работна чанта и като видях на мига я купих.

Сега искам червено-оранжево, нещо такова
за свободно време

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 18:26 от Al Georgieva

# 40
И аз нямам конкретна мечтано- въжделена чанта към момента.
Последната година сериозно се олях, усещам пренасищане в момента, затова съм решила единствено да не повтарям цветове.

Подсехитте ме, обаче, че имам нужда от нова сламена чанта тип "торба".

# 41
  • Пловдив
На мен пак ми се иска да намеря тази 😊

# 42
Сутринта се сетих за чантите - Serapian Милано

# 43
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес ми попадна тази снимка и ми стана много смешно:

Една чанта си я бях смушкала под якето в един дъжд, за една друга вдигнах скандал на ММ, че беше седнал върху нея в колата...голям стрес да не пострада my precious 😄

# 44
На мен тази ми беше мечтаната чанта, успях най-накрая да се сдобия с нея миналата година след дълго издирване, защото вече е спрян модел и някак си се наситих,  не се е появила друга, която да бленувам. Наслаждавам й се все още и това много добре за бюджета ми 😅

По принцип аз обичам да си дам малко време да се насладя на нова чанта, да си я понося екслузивно определено време, преди да взема друга и затова обикновено лимита ми е една чанта на година.
Обаче тази година не знам как се случи, въпреки, че си взех мечтаната чантичка, ето това ме изкуши по време на една разходка до Милано, а аз никога не правя импулсивни покупки за луксозни стоки. Прекрасна е!

И накрая на година за капак, инфлуенсната от форума и това, че нямам червена чантичка се сдобих с това, което пък съвсем нетипично за мен да взема някакъв такъв неизвестен и недоказан (че и китайски бранд). Хубава е, чудесно качество, много ми отива, но някак си не ми доставя същото удоволствие като останалите. Ще си я нося разбира се, така или иначе не планирам нова чанта в близките 2 години 😅

По повод LV и градския транспорт - аз нямам такива предразсъдъци 😉
В европейските градове или метрото на NY хората си носят каквото им е кеф, няма нищо срамно да се возиш с градски транспорт, не знам защо само тук се приема, че си друга категория човек, ако се качиш в тролея.
Аз лично живея в центъра, предимно ходя пеша, често ползвам ГТ когато трябва да се придвижа някъде по-далече , кошмарно ми е да шофирам и паркирам в София, такситата са ми откровено гнусни и ги ползваме предимно вечер, когато се прибираме от някой бар, та колата я изкарвам в краен случай.

Общи условия

Активация на акаунт