Всичко за дамските чанти – 4

• 48 890
  • 596
  •   1
Отговори
# 15
сред толкова ценители на чантите, все ще има някой да ми помогне. таа..имам кожена раница, която без да искам пипнах с блендер за фдт. не мога да махна петната - пробвах с мокри кърпи без алкохол, вода и сапун.

# 16
Аз нищо конкретно не съм набелязала като модел, карам го на вълна, но определено съм хвърлила око на един полски бранд - CHYLAK. Чакам да се съберат ревюта, за да се престраша.
От фурла съм мнгоо разочарована, продължавам да купвам Coccinelle, но модели с малко метални елементи, че се белят и изтъркват доста.

# 17
  • в пералнята
Някой спомена Strathberry в миналото тема. Моята е на 2 години и не е мръднала, препоръчвам с две ръце и 2 крака.

# 18
Arhinora, точно този модел съм набелязала. Още не съм сигурна в какъв размер и цвят обаче я искам.

# 19
  • в пералнята
Моята е миди, не е достатъчна обаче за ходене на работа, като съм с нея си нося отделно и чантата за лаптопа.
Аз съм харесала ето тази от намаленията, но е много подобна на моята, само че нано,  и още не съм сигурна

# 20
Подкрепям те за едно нано. За новата година и за много нов късмет!
Наистина е хубаво намалението. И избраната от теб е нежна, и има една… змийска. Много издържана цветово.

Моите колебания са между карамелено и по-екстравагантно тъмносиньо.

# 21
сред толкова ценители на чантите, все ще има някой да ми помогне. таа..имам кожена раница, която без да искам пипнах с блендер за фдт. не мога да махна петната - пробвах с мокри кърпи без алкохол, вода и сапун.
Блендерите и фон дьо тен се чисти и се разтваря от олиа, от мазно. Пробвайте леко с памук със зехтин, но пълво отвътре да проверите да не остане петно.

# 22
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз имам това:

# 23
Arhinora, ужасно красива чанта! Заръчвам я веднага в цвят Oxblood, който ми е любимият за сезона, а нямам такава.
Аз умрях от студ в Париж 3 дни да обикалям бутиците на Hermes и да се моля за час, писна ми, та се успокоих. Сметката ми ридае. На живо и с подходящи дрехи е по-хубава. 

# 24
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ния, честит бонбон, страхотна е 😍

# 25
Добре си се успокоила NiaV 😃
Честито бижу!

Oxblood е супер цвят.

# 26
Продължавам да издирвам чанта от брезентов плат с дръжки от естествена кожа.
И търся начин да почиствам светла чанта от говежда кожа ( изглежда като велур)

# 27
Ния, честито, прекрасна е!
Наскоро точно този модел я гледах при онзи, който разфасова чанти в YouTube, добра му беше оценката за качество ☺

Иначе те разбирам, след всяка такава покупка, освен страдащата сметка,  изпадам в угризения на коя екзотика можех да отида вместо някаква чантичка…  но пък е голямо удоволствие на всяко носене 💗

# 28
Благодаря, дами! До последно се чудех между нея и един Капусин, но тази ми е по-различна от другите налични. Иначе ушите ми още горят в лек срам от успокоението.

# 29
NiaV, в такива случаи често се долавя един шепот: Вярвай ми, тази чанта ти отива -- Цената на чантата.
Не го ли чуваш? 🦊

Общи условия

Активация на акаунт