На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 7 433
  • 86
  •   1
Отговори
Добре дошли в първата тема за 2025 г.!

Пускам я преди да сме стигнали до 50 страница на предходната, т.к. за някои хотели ранните резервации с отстъпки приключват до края на март. Също така да може с информация от темата за 2024 г. да сме си полезни при избора на хотел.

Предходната тема, където на първа страница има полезна информация с отзиви за хотели от сезон 2024 г.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1678138

Полезна, но разбира се не напълно изчерпателна информация в мой пост # 483 относно:
- хотели на база ол инклузив(ОИ) с безплатно настаняване на деца до определена възраст или с някаква отстъпка от основната цена, както и такива с аквапарк или водни пързалки;
- хотели допускащи домашни любимци и
- хотели само за възрастни.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1678138.msg48829504#msg48829504

Успешни резервации, ако вече не сте ги направили на ранни записвания и прекрасни морски ваканции!

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 09:06 от Fatalina

# 1
  • София
Да се запиша в новата тема. Ще отидем за няколко дни в Белведере между второ и трето класиране на седмокласниците, с надеждата изобщо да не се налага да опитваме на трето, че е рисково.

# 2
  • В.Търново
Белведере е хубав хотел.Но с новите цени се надхвърля малко. Simple Smile

# 3
  • Русе
Ние през м. Май ще открием сезона в Dreams Sunny Beach Resort & Spa. Някой с отзиви от миналия сезон?

# 4
И аз се записвам, въпреки че резервирахме Bavaro Слънчев бряг. Следя за добри отзиви за други хотели. Няколко години съм ходила през май на море. Понякога се пада топло време и става за  плаж. Друг път не. Морето е студено, но има хотели с отопляеми басейни.

# 5
Аз търся мнения за Виа Понтика Поморие, за ранно море за 2 възрастни. Не съм била в Поморие. Например медицинския център какви процедури предлага, кафе еспресо има ли включено в инклузива, има ли наблизо безплатен паркинг, от хотела предлагат паркинг с цена 15 лв. на ден. Стая в новата или в старата част е за предпочитане?

# 6
  • Beyond the stars
Нещо закъсняхме с плановете тази година и доста промени в конфигурации и дестинации. Та се включвам да следя за отзиви. За баба с внуче резервирахме Топола скайс на добра оферта декември.
 За нас обмислям да пробваме Дюни, въпреки компромисите откъм база и храна, но не съм убедена все още.

# 7
Аз търся мнения за Виа Понтика Поморие, за ранно море за 2 възрастни. Не съм била в Поморие. Например медицинския център какви процедури предлага, кафе еспресо има ли включено в инклузива, има ли наблизо безплатен паркинг, от хотела предлагат паркинг с цена 15 лв. на ден. Стая в новата или в старата част е за предпочитане?
Само да обърна внимание, че хотелът е в новата част на Поморие и то доста далече от централната част на града. Пеша не става. Мои близки няколко години почиваха в хотела, но след това се отказаха, поради доста занижено ниво на услугата. Има къде да се паркира в района по улиците, около разни други хотели и частни кооперации.

Вълшебство, ако се решиш за Дюни, то поне избери Марина Роял Палас. Има повече шанс храната, базата и хигената да са с една идея по-приемливи, а и няма да се бутате с гостите на другите 4 хотела по време на храненията.

# 8
Записвам се с предстоящи почивки във Voya Beach Resort през май и Грифид Арабела през юли. Децата вече нямат търпение. 😀

# 9
Ние през м. Май ще открием сезона в Dreams Sunny Beach Resort & Spa. Някой с отзиви от миналия сезон?
Аз също му се чудя за периода 1- 6 май.

# 10
  • Beyond the stars

Вълшебство, ако се решиш за Дюни, то поне избери Марина Роял Палас. Има повече шанс храната, базата и хигената да са с една идея по-приемливи, а и няма да се бутате с гостите на другите 4 хотела по време на храненията.

Приятелка бяха там миналата година, не беше очарована и от него. Сменяли бяха стая с мухъл, за храната също имаше забележки. Та не знам има ли смисъл инвестицията. И като цяло съм доста разколебана.
За първа година сме сами с 6 годишния младеж на море, обикновено сме с приятели, та ни се искат повече опции и за него, и за нас като анимация и активности. А Дюни, поне по отзиви, изглежда да ги има.

# 11
Цитат на: Вълшебство link=topic=1758771.msg49512149#msg49512149
[/quote

Приятелка бяха там миналата година, не беше очарована и от него. Сменяли бяха стая с мухъл, за храната също имаше забележки. Та не знам има ли смисъл инвестицията. И като цяло съм доста разколебана.
За първа година сме сами с 6 годишния младеж на море, обикновено сме с приятели, та ни се искат повече опции и за него, и за нас като анимация и активности. А Дюни, поне по отзиви, изглежда да ги има.
Наши две приятелски семейства(едното с три малки деца) миналото лято посетиха за първи и последен път Дюни. Аз също не бих повторила. За мен цената не отговаря на качеството на услугата и дори МРП е далеч от хотел 5 *.
Аквапарка и анимацията може и да ви харесат, плажът също, но всичко друго е .....

# 12
  • Русе
Аз също му се чудя за периода 1- 6 май.
Аз резервирах от 8 май за три нощувки. Четх отзивите в Гугъл мапс - добри са, а и за 3 дена каквото-такова важното е да се откъснем малко от ежедневието и да отбележим личен празник.

# 13
Здравейте, ние тази година за първи път ще посетим Сол Несебър Бей и Маре. Не знам дали ще сме в Бей или в Маре, защото в сайта, през който си правихме резервацията са заедно. Ще се радвам да прочета коментари за там. Синът ни тогава ще е на 8 години и се надяваме, че ще му хареса.

# 14
  • Beyond the stars
Здравейте, ние тази година за първи път ще посетим Сол Несебър Бей и Маре. Не знам дали ще сме в Бей или в Маре, защото в сайта, през който си правихме резервацията са заедно. Ще се радвам да прочета коментари за там. Синът ни тогава ще е на 8 години и се надяваме, че ще му хареса.

От кой сайт е резервацията ?

Общи условия

Активация на акаунт